Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Jeste videli-probali ovo?
Screenshot_2019-05-26-11-32-46-294_org.telegram.messenger.png
Screenshot_2019-05-26-11-35-00-422_org.telegram.messenger.png
Screenshot_2019-05-26-11-48-14-252_org.telegram.messenger.png

Poslednja izmena:
Evo ja sad probao taj rom Dirtyunicorns sto je u linku.Nigdje veze nisam dobio 59000 ux skor.

Prilozi

• Screenshot_20190526-174340.png
    Screenshot_20190526-174340.png
    686.3 KB · Pregleda: 81
Ma pusti Antutu :D Kako radi, je l' smooth?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ovaj D U ispade odlican rom...sve lepo radi..ne stuca ..baterija super

Tacno tako..mozes sam da uradis appse koje zelis...dirac radi odlicno..nema previse podesavanja kao ostali romovi..ali zato brze radi..

Screenshot_Settings_20190527-203147.png

I ovaj aosip pizza radi extra! Fenix projekat takodje.

Evo i ja sam ostavio DU od juce i bas fino radi,ali skor sto je onaj dobio za UX je totalni fejk..

Jel ima taj DU dialer, contacts i messages aplikacije ili moraju manuelno da se instaliraju?

Tacno tako..mozes sam da uradis appse koje zelis...dirac radi odlicno..nema previse podesavanja kao ostali romovi..ali zato brze radi..

Dirac se aktivira iz advanced settings app ili u podešavanjima za zvuk?

Za Advanced settings app znam da je pravila probleme sa podešavanjem displaya, pa su je mnogi izbacili.

RR i UG kernel razvaljuju [emoji16]...
b893da493f4657a6f435509eeac6fa09.jpg
1eb184a7888975f05db4badaf97e58e9.jpg

@r!sc!
Ne važi se, ti ne koristiš gapps [emoji1787]

Is advanced control see aktivira..radi dobro ja koristim kcal preset warm AMOLED bez problema

Meni poslije par dana ovaj DU usporio poceo seckati po malo,a viber poruke kasne i po 6-7 minuta

Niko kao aosip. Najbolji je definitivno. I official i unofficial. Jednako dobri.

Ako je Adesh bilder, onda ide stock njegov kernel pretpostavljam - Feather. Inače preporuka Žiletov UG - opasan posao je napravio sa podešavanjem GPU-a!

jel probao neko one zamenske baterije sa Ali-ja? btw. poslednji AEX pie je bas bas utegnut. od mene i dalje preporuka :)

Ipak je DU brzi rom od Aosip pizza..pizza nekako kaslje pri otvaranju aplikacija..na stok kernelu sam..dans isprobam i UG kernel..da nema kasnjenja u obavestenjima

I meni je taj DU radio brzo kao i vecina ovih boljih pie romova.Ali kad instaliram sve aplikacije(oko 10tak) i koristim dan dva vec pocinje lag i seckanje..Mislim da ovaj cpu ne moze brze tako je kako je.

Izgleda da je tako..ja generalno ne koristim mnogo aplikacija..jedva 10..za sada ovi gsi romovi to mnogo bolje podnose..pohvalio bih zadnji miuipro 9.5.16 odlican port

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Nisam fan..jednom hteo mob da mi explodira od njega...ili da skuva jaja..lol

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno