Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Izašao i prvi AOSIP build :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Aryanov LOS 16 zadnji build je izgleda bruka. Moram probati, ima sve što meni treba [emoji4]

https://t.me/losmido/2961

3 finger ss
Advanced tiles
Extended volume panel
Mi sound is back, lul [emoji23]

Poslednja izmena:
Piši kakav je u odnosu na RR kad budeš probao [emoji2]

Ok, mislim da ga radi trenutno da bude unoff off build [emoji23]. Mada, RR je vrhić. Podigli ga na r37 [emoji41].

@slobo2712 Bio sam na PE CAF, pa sam presao na LOS15.1 zbog testiranja kernela. PE je dobar, probaj njega ili RR.
Aryanov LOS 16 zadnji build je izgleda bruka. Moram probati, ima sve što meni treba [emoji4]

https://t.me/losmido/2961

3 finger ss
Advanced tiles
Extended volume panel
Mi sound is back, lul [emoji23]
To i RR ima. Najbolje bi bilo da napravi novi ROM. Sve dorade LineageOS-a su bez veze.

Evo i PixelExperience ima malo više podešavanja, oko 80% LOS podešavanja/dodataka.

Instalirao novi aex clean instal posle los 15.1 starog nekog upd...promenio drugaru. I nece fingerpr, onda ubacim rr baguje touch nekako, to nznm na sta misli, kao ne reagujr nekad, i isto fp nece...sad kad mi dodje cu probati ovaj miui sto ste kacili, xnate li sta je problem i dal je moguce da je bas sad crkao

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Hvalaaaa! Uspelo je! Sad ce da vrati na aex i super, svidelo mu se od kako ga je upalio vice uvau kako je dobro [emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Novi aex, rr, aosip, crdroid, los, havoc, pixys... i svi sa majskim patch-om. Ko će sve to isprobati uhh... -.-

Najfluidniji rom od svih kojih sam isprobao..je paranoid ..iako ruzan ui rom razvaljuje

Da nema mozda neko Oneplus ported apps magisk module?...ja obrisao slucajno,a nema ga vise u download sekciji

Skinuo sam, ali nisam probao, a trebao bih. Pratim Telegram - nešto je kernel zeznuo... Razmazio me RR pa mi se ne drnda fon iskreno. Probam sledeći build koji napravi...
Inače, na RR-u jako lepo radi i stock kernel.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Šta mislite o ovoj zamenskoj bateriji sa KP?

Screenshot_KupujemProdajem_20190515-201252~2.png

Lažan kapacitet, ali ako možeš da je uzmeš u ruku videćeš da li je teska

Da, samo težina. Ja za mi4c vraćao 3x baterije prodavcima. Em je kao pero, em ima 2k umesto 3k. Nema do originala, hbga.

Je l' probao neko?

Btw. AOSIP je official.

Probao ja nekih sat vremena ovaj zadnji build: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79531536&postcount=224

Skroz počišćen, stock LOS 16. Radi lepo, nije bilo problema. Vratio app preko TB. Samo nisam obratio pažnju na fluktuaciju 4G signala, mada jedan lik na T grupi kaže da je u redu. Vratio se na RR jer sam ga full podesio. Ovo je jako blizu da dobijemo off LOS16 - a zašto i ne, Pie radi vrhunski na RN4 ,)

To je verovatno isti build sa jenkins-a što sam okačio.

Screenshot_20190515-230725_Settings.jpg

Adesh zna posao [emoji41].

Topla preporuka RR i Žiletov UG - oba zadnje verzije. Opasan kombo [emoji317]

Nazad
Vrh Dno