Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ja sa cr droidom nisam imao ni sa cim problema osim iskljucivo sa tim auto fokusom i gcam u zadnje vrijeme

Zile jel imas problem sa modemom na crDroid? Puca mi net i na data i wifi
Jos jedan zanimljiv port (8.1) zui lenovo ..kazu dobar

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisam imao taj problem. Probao sam ovaj LOS14.1 na kratko i na njemu sam sa franco r5 gubio wifi bez razloga.

Nikad nisam imao problema sa wifi na bilo kom romu do sada koji sam probao. Pie isključujem, bio kratko na Syberia, mada je i tamo radilo sve.

Izgleda da sam se pre neki dan igrao sa telefonom u džepu u trenucima dosade ( bokje da sam se nečim drugim igrao) pa sam uspeo da ga ugasim i nije hteo više da digne sistem. Pojavi se Mi logo i ugasi se pa se samo pali i gasi crni ekran.
Twrp nije hteo da vrati backup pa sam sa sd kartice flešnuo poslednji Pixel expirience. Rom radi ok, baterija bolja nego na MIUI samo često jako sporo otključava.

Šta sam mogao da mu uradim kombinacijom fizičkih dugmadi da zabode ovako?

Kako da ugasim obaveštenja sa kojima mi se pali ekran.Krene neka pesma i pali se ekran,krene sledeća opet se pali ekran?I tako stalno,pre ovog poslednjeg updatea se palile led notifikacije za obaveštenja,sada čitav ekran.Nezgodno,krijem telefon u džepu.

Nadji Tu aplikaciju u notifikacijama i ugasi notifikacije na lock screen

Odradio,hvala na pomoći.:wave:

Poslednja izmena:
Mozda i probam..meni bitno da mi radi bez seckanja golf clash... [emoji118] addict

Znaci leti ovaj los..izgleda da je odlican rom...
Cim a2 lite dobije pie...eto nama valjanog roma

Da, radi ko blesav [emoji4]

Nama trebaju neke stvari z A2 Lite [emoji106]

Znaci igrica secka...da probam neki kernel? Preporuka?

Portovali MIUI Pie?!

tapatalk_1543447646293.jpeg

Jos je neupotrebljiv taj port..kao i A2..tek kada A2 lite bude pie-ovan..mozemo ocekivati solidan port..bar ja tako mislim...izbacio los 14...ne radi mi igrica..steta..odlican rom

Da, ako ovako bude radio Pie, kao što se priča, biće veselo [emoji4] . Nakon toga idemo na Andru 10 [emoji16] .

radi pie port..fingerprint ne radi..magisk ne prolazi safety..bice dobar kad se sredi

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Zile jel moze neki od tvojih kernela na los 14.1?
..probao franko r5 i dalje secka golf

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Imaš na XDA u starijim temama gomilu kernela za RN4, za Nougat.

Jel koristi neko od vas MiuiPro romove? Kakvi su vam utisci? Ja sam probao do sada dve verzije. Ima brdo opcija kojih nema u off miui ili xiaomi.eu verziji. Posebno me iznenadila kamera koja sa onim mido booster modulom pravi extra slike, bukvalno kao GCam.

Je l' miui 10?
Jel koristi neko od vas MiuiPro romove? Kakvi su vam utisci? Ja sam probao do sada dve verzije. Ima brdo opcija kojih nema u off miui ili xiaomi.eu verziji. Posebno me iznenadila kamera koja sa onim mido booster modulom pravi extra slike, bukvalno kao GCam.

Vrh Dno