Svakako, gotovo i da ne utiče na trajanje baterije.Jel ima smisla koristiti zram na ovom uređaju..ima li efekta?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Izašao Franco r14 kernel.
Svakako, gotovo i da ne utiče na trajanje baterije.Jel ima smisla koristiti zram na ovom uređaju..ima li efekta?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Odma kažeš koja gcam i setovanja [emoji106] [emoji4] [emoji16]Mrkla noc,sta radi kinez od 200km![]()
Odma kažeš koja gcam i setovanja [emoji106] [emoji4] [emoji16]
I ja bi da probam taj bliss rom i gcam,moze link za bliss?Pa ova nova gcam night mode,na toj drugoj slici je bas mrak to grmlje se slabo i golim okom vidi.I probao sam bliss pie rom mislim da je najozbiljniji do sad sto se tice fluidnosti.
I ja bi da probam taj bliss rom i gcam,moze link za bliss?
Hvala,a ciji gcam mod koristis posto ih ima vise.
Hvala,a ciji gcam mod koristis posto ih ima vise.
Hvala!Kad flesujes pie,instaliraj ovu kameru i stavi tel na nesto kada slikas sa ovim night modom inace i najmanji pokret je zamuti
https://drive.google.com/file/d/1faGDKvSBFTUc_Fh927CUMEN9dD7GyvoD/view
Ja mislim da je to problem kod svakog Pie romovaSlobo kakav je delay pri otkljucavanju na tom Bliss romu? Syberia radi extra ali ubija koliko sporo se pali ekran pa sam se vratio na Los 15.1
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Slobo kakav je delay pri otkljucavanju na tom Bliss romu? Syberia radi extra ali ubija koliko sporo se pali ekran pa sam se vratio na Los 15.1
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari