Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Poslednja izmena:
Steti li sta telefonu ako se stalno puni na fast charger i trosi li se baterija brze ili isto?
Sta mislite o ovome:
https://www.aliexpress.com/item/Ori...lgo_pvid=ae26bd46-deaf-48f9-9390-571c0cd08936
Ako ima preporuke za bolji recite..
Cek, koliko sam video na netu moj tel nema fast charger? I koliko sam video maksimalno je 2A, recimo ovaj gore punjac ima 2.1A, moze li to da steti?
Ili ovaj link?
https://www.aliexpress.com/item/Ori...lgo_pvid=400b27b6-79d9-43f2-b985-2439c5ec195c
Qualcom procesor 626 u ovom telefonu podrzava fastcharge 2.0 tj puni ga sa 5v i 2A. Tako da slobodno uzmi i neki fastcharge 3.0 neces se pokajati.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

625 je u pitanju [emoji6]
Qualcom procesor 626 u ovom telefonu podrzava fastcharge 2.0 tj puni ga sa 5v i 2A. Tako da slobodno uzmi i neki fastcharge 3.0 neces se pokajati.

Mozes uzeti 3.0 Qualcomm punjac ali nece puniti nista brze.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Nisam ni rekao da ce puniti brze ali ce moci sa njim da puni telefon a ostace mu za neku buducnost. Mada meni na R5+ pokazuje kruzic kad prikljucim telefon na FC 3.0 i puni ga sa full 2A.

Moja greska, nije Snapdrago nego MTK, izvinjavam se. Deca core je MTK.
Koji sad punjac da uzmem?
Takodje, kako sad da proverim dali sam instalirao pravi rom za MTK?

Moja greska, nije Snapdrago nego MTK, izvinjavam se. Deca core je MTK.
Koji sad punjac da uzmem?
Takodje, kako sad da proverim dali sam instalirao pravi rom za MTK?
Znaces tako jer ih uglavnom nema[emoji16]. Gledas da pise da je za Nikel (MTK)a ne Mido (snapdragon verzija).

Stižu li vam Whatsapp notifikacije na LOS 15.1? Meni se pojave tek kad podignem app. Onda kao rade neko vreme i bakon toga ništa. Radio reinstall, sa PS verziju, neke druge lite verzije... sve se isto ponaša.

Čitam na raznim mestima po netu, svi se žale na notifikacije. Meni i WhatsApp i Viber rade bez greške na LOS 15.1. [emoji4]

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Viber OK, samo WA zeki. Nije mi jasno zašto narod ne prelazi na Telegram...

Na AOSiP i Cardinal AOSP nije bilo ovih problema. Ni na LOS 14.1. Krenulo sa LOS 15.1.

Nisam ni rekao da ce puniti brze ali ce moci sa njim da puni telefon a ostace mu za neku buducnost. Mada meni na R5+ pokazuje kruzic kad prikljucim telefon na FC 3.0 i puni ga sa full 2A.

Mora puniti na 2.5A ako je fast charge

Ko ima problema sa Whatsappom, a ko je vratio backup njegov preko Titaniuma, meni se pokazalo da je to uzrok kašnjenja notifikacija. Dakle delete app, pa instalirate nanovo i nema problema

Ma punite sa 1A, nema bolje :)

RN4 rules, i dalje :)

cadedcdf38.jpeg

caf94d816d.jpeg

Poslednja izmena:
Je l' vraćaš Titanium Backup-om, wapp?

Poslednja izmena:
Je l ima neko iskustva sa menjanjem ekrana? Uradi sam ili servis, i koliko bi kostalo?

Drugar je dobo 4 note, menjao je sim karticu, maorao je da ukuca pin.
Da li neko zna kako se deaktivira taj pin kod, koji se javlja pri paljenju telefona?

Drugar je dobo 4 note, menjao je sim karticu, maorao je da ukuca pin.
Da li neko zna kako se deaktivira taj pin kod, koji se javlja pri paljenju telefona?
Settings/addition settings/privacy/ sim/sim lock

Moze li preporuka za trenutno najstabilniju kombinaciju roma i kernela..prioritet baterija..i gcam koji uz to?
Drugaru sam stavio los 15.1 al pocelo je da mi baguje pa me pitao da mu nesto promenim, osvezim..pa ili svez instal ili nesto drugo i sta?Nisam u toku jer sam presao na note 5. Hvalaa

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Probaj clean install LOS 15.1, uz Franco r13 ili Ziletov Underground kernel. Gcam podešavanja imaš u ovom postu:
Kod:
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D77892758&share_tid=3656196&share_fid=3793&share_type=t&share_pid=77892758

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Jedno pitanje za korisnike ovog telefona.Ako bih pozeleo da se vratim sa Miui 9 na Miui 8,da li je neophodno da bootloader bude otkljucan?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Mora puniti na 2.5A ako je fast charge

Sustina brzog punjenja je u naponu, a ne u jacini struje. Na Xiaomi telefonima kruzic oko munje mozes da vidis samo ako punjac prebaci napon sa 5V na 9V ili 12V, pri cemu jacina struje ide do 2A na 9V i max 1.5A na 12V, znaci ukupno 18W snage i u jednom i u drugom slucaju.
Normalno, nije bas sve tako jednostavno, jer Qualcomm quick charge dinamicki menja ove parametre u zavisnosti od napunjenosti baterije, ali ta tematika je za malo vece elektro znalce od mene.

Kako stojimo sa Pie rom-ovima? Jel neko koristio neki ili čuo, pa može da preporuči? Skrolujem kroz xda, ali teško da ovako mogu da procenim šta je i dosta stabilno i, takođe, prilično prilagodljivo (malo domaćih reči haha)

Ja sam probao onaj syberia project i stvarno fino radi samo sto onaj unlock delay ubi u pojam

pixel pie rom radi odlicno..po meni najbolji rom trenutno...meni jedino smetalo to sto data ne radi bas dobro..recimo na poslu nisam mogao da igram igricu...u gradu radi super..moja preporuka

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno