Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Posle godinu dana resih da rutujem tel. Dok cekam da mi potvrde unlock, imam par pitanja. Ubacicu LineageOS. Da li je ok pratiti ovaj tutorijal (https://www.getdroidtips.com/lineage-os-15-redmi-note-4/), tj. da li je neko radio po ovom tutorijalu? Znam da je neko ovde detaljno opisao kako se radi root, ali nisam mogao naci preko pretrage u threadu. Ako neko zna ko je to pisao, neka napise. Zahvaljujem unapred.

Posle godinu dana resih da rutujem tel. Dok cekam da mi potvrde unlock, imam par pitanja. Ubacicu LineageOS. Da li je ok pratiti ovaj tutorijal (https://www.getdroidtips.com/lineage-os-15-redmi-note-4/), tj. da li je neko radio po ovom tutorijalu? Znam da je neko ovde detaljno opisao kako se radi root, ali nisam mogao naci preko pretrage u threadu. Ako neko zna ko je to pisao, neka napise. Zahvaljujem unapred.
Koliko ja znam vise ne treba da se ceka na potvrdu za otvaranje bootloadera.Citao na MiUI forumu.

Ja sam recimo nasao po netu zip fajl za root..samo pokrenes program,i sve odradi sam komp..proguglaj samo

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koliko ja znam vise ne treba da se ceka na potvrdu za otvaranje bootloadera.Citao na MiUI forumu.

Ipak treba. Podneo sam juce, evo danas probao preko XiaoMiTool da otkljucam i nisam mogao.

EDIT: Probao preko miFlash Unlocka, moram cekati 72h da bih mogao da ga otkljucam. Izvinjavam se.

@sfsleshster
Zahvaljujem. Nasao sam gore pomenuti tool.

Poslednja izmena:
Misliš 720 sati. Ne 72

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Da sve je fluidno na Pie osim budjenja telefona na power dugme za koje vecinom treba i do 2 sekunde,dok na miui-u to ide brzinom munje..Ne znam sta je tu u pitanju da li je do kernela ili roma zasto to ne naprave.
Ja sam se navikao.

Zato što se sada čeka u stotinama sati. 360, 720 ili 1440. Još nisam video 72

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Mislim da to ne važi za sve telefone, samo za ove novije modele.

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Meni odkljucali bootloader za 8 sati..pre tacno godinu dana

Nece gaps da radi na tom romu..nikako..podigao sa starim bitgapsom nekako

Unlock radi bez dileja..extra..samo trazim resenje za gapps..javim sta sam uradio

Nisam pročitao da se neko žali na gappse... No to je tako u početku razvoja. Radi li Gcam korektno?

nisam stigao da gcam..nekako i posle 10ak fejla sa gapsima..proradilo..javim za kameru kasnije malo

radi gcam bez problema..ja koristim serJo stariju verziju neku..ziletovu..za sada rom radi odlicno..videcemo dalje

igrica (golf clash) ne moze da se igra..seckanje učestalo

Fino ovo radi. Začuđujuće dobro u ovom stadijumu developinga. Ubacio sam Franco kernel. Trebalo bi da radi i sa Žiletovim. Igrice ne igram. Ni jedan app crash do sada.

Evo i ja da ga pohvalim, u komb. sa frankom sjajno radi... Jedino me nervira sto kad promenim SystemUI theme na dark ne promeni app drawer background, a promeni text u white i ne vidi se dobro...

I da, ikonica settings mi se promenila u zutu

Poslednja izmena:
Evo i ja da ga pohvalim, u komb. sa frankom sjajno radi... Jedino me nervira sto kad promenim SystemUI theme na dark ne promeni app drawer background, a promeni text u white i ne vidi se dobro...

I da, ikonica settings mi se promenila u zutu

Bicu dosadan vise sa ovim :D Znaci nema unlock delay uopste?

U odnosu na miui base romove ima, a u odnosu na ostale pie romove dosta brze otkljuca

Nije to za mene...jos mi razbucao particije..jedva vratih rom nazad..aex mi je najbolji

Bice li official LOS 16? :D

Kako na redmi note 4 ukloniti mi account?Dete mi se registrovalo preko maila koji je sam napravio,pa nezna lozinku.Da li na custom romovima trazi mi account?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno