Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Prvi mi je onako, kao neka test verzija.

12.08 vs 16.08 build

Screenshot_Trebuchet_20180816-174728.png Screenshot_Trebuchet_20180816-174012.png
Screenshot_Trebuchet_20180816-174649.png Screenshot_Google_Play_Store_20180816-174031.png

Nemam srece da probam taj kernel...ne radi ni jedan..bar ne na aosip-u..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Interesantno. r!sc! i GR-44 koriste isti ROM. Ne znam zašto kod tebe neće.

Nešto brlja kod tebe, žestoko. Isto AOSiP, sve OK:

166b5ef0817b426be2a8fe477db5344d.jpg

Kao britka sablja je [emoji1]

Poslednja izmena:
je l' ima neko problem na miui da neće uvek da otključa na prst nego samo upali ekran kao da sam pritisnuo dugme? dešava mi se to često

Meni radi odlično, tj otključava. MIUI 9.6.2.0

@r!sc! ..mozda mi losa verzija roma..koji rom ti teras?

Hm..da..imam staru verziju roma..tj. Najstariju..sledi popravka..

LineageOS 16 soon
IMG_20180816_194541_207.jpg

Opaaaaa [emoji4]

Nadam se da će ubaciti ss i reboot tile [emoji1]

Uspešno sređen aosip [emoji482]
Hvala na pomoći ljudi
6ac2a7872010d2f782bba312dda3777c.jpg

Poz ljudi ! Vuče me da probam taj zadnji aosip u komb sa žiletovim kernelom :D
Je sve radim iz twrp-a? Prvo treble twrp, pa rom, gapps, magisk i na kraju kernel ili drugačije?

Taj redosled.. Odradi nakon twrp-a format pa onda rom..gapps..magisk..ja sam prvo butovao rom pa onda kernel naknadno

Poslednja izmena:
Aha znači kernel može i naknadno. Vidim kako radi stock pa posle po želji ubacujem custom. Ne mora nista da se mount-uje posebno u twrp-u, on sve automatski obavi kad se flešuje kernel ?

Ne mora kernel, ubacuješ po želji. Samo se flešuje zip, ako hoćeš kernel.

Stock kernel možeš vratiti flešovanjem boot.img (izvuci boot.img iz ROM.zip) iz twrp-a.

E to! Hvala ljudi! A koja je fora sa firmverom? Koja mu je uloga? Vidim da ti Žile imaš firmware od miui weekly 8.3.15. taj rom mi je inače najbolje radio i na prethodnom mi4c.

To su ti driveri za fon. Instaliraj ovaj: fw_mido_miui_HMNote4XGlobal_8.8.2_fb499bc041_7.0.zip

Zmači određeni drajveri obavljaju bolji posao nego neki drugi iz drugog roma. Ok, probam sve večeras posle posla. Hvala ljudi još jednom. Svaki put naučim nešto novo. Priceless :)

Ja imam v 9.2.1.0 firmware...jel da fleshnem taj sto si napisao? @r!sc!

Muku mučim sa browserom..preporučite neki..koristim via browser..nesto mi ne radi kako treba.

Ja sam oduvek na Chrome, ali ljudi preporucuji Samsung browser sa nekim adblockerom.

Meni ne odgovara taj rom, probao i vratio se na LOS15.1. Nije loš AOSIP, nema bug-ove i radi super kao LOS.

Meni recimo baguje data na los-u..puca net..na aosip-u i miui-u toga nema....bas cu isprobati samsung browser

Ja koristim već vremešni Boat Browser. Jednom mi Kide reče da probam i evo koristim ga već dosta dugo.

Dešava li se kome na aosip-u da phone aplikacija zabaguje, udjem u dialer i sve prazno, nema kontakata, nema call history-a, favorite kontakata, koliko mi se cini ne mogu ni da me pozovu ljudi?

Ipak ne treba dirati los radi odlicno,a da li je bolji ovaj feather kernel od stok kernela sto dodje na losu?

Na aosip-u mi se desilo da kad zovem ne čuje se nista..restart i proradilo

Nazad
Vrh Dno