Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Xiaomeme MIUI je postao kancer. A uskoro će i stock Android.

Ne znam da li će skroz srediti da bude kao na MIUI, važnije im je da vrate podnošljiv delay.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da se naviknem na fp delay jos od rn3, ubija me to, al opet nisam skupa mesec dana proveo na miui [emoji23]

Skinuo i ja 🙂

Android Pie 😀

hm 😀 a buni me sto je prvi build, sigurno tu ima nesto da se pegla 😀 no dobro, ako nemate nista drugo, probacu 😀
jel menjam twrp koji imam za los 15.1 sam stavljao, vec sam zab i sta 😀

jel neko instal?
nznm dal da se igram pred more..
vidim ima nekoh sitnica da se ljudi zale, a nemam vremena da pratim i popravljam ako mi se desi neki bug 😀

Poslednja izmena:
Nemoj da se cimaš bez potrebe. Treba peglanja. Videćemo nakon par meseci kako stoje stvari. Imaš one Telegram grupe pa pogledaj šta i kako, ako ti nije muka od silnog offtopica koji prave indijci.

Nemoj da se cimaš bez potrebe. Treba peglanja. Videćemo nakon par meseci kako stoje stvari. Imaš one Telegram grupe pa pogledaj šta i kako, ako ti nije muka od silnog offtopica koji prave indijci.
ma da..al sta onda koristiti do tad 😀 na kom si ti?
zelim nesto slicno losu da je toliko sredjivan, da nema bagove..al eto da probam drugi, zbg te mreze bih probao..a i malo da promenim, al da ne moram da se igram stalno sa tim 😀 i razm..
ma kakvi oni kad napune to ne moze da se prati, jedva i ove nase propratim 😀

Poslednja izmena:
Ima li AOSiP podesavanje za boju notification LED-a? Ovako je kod mene na LOS-u, tacno znam iz koje aplikacije je obavestenje iako je ugasen ekran:
d22326cba3dbc6f00bccafd91e6bd505.jpg

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Ima, svakako. Vrlo detaljno se može podesiti za svaku app. Nije grupisano kao na LOS-u, već se podešava za svaku app posebno. Možeš da podesiš i vreme tonskog obaveštenja ako dobijaš učestale poruke, recimo na 10, 30 sek. Ima dosta podešavanja AOSiP, ali i pored toga je vrlo lagan ROM.

f2bca083eae1efcd2bc66373dcd94381.jpg

4670c0a8eb6e081be0b15836abf78d57.jpg

Poslednja izmena:
Koristim AOSiP već neko vreme. Odličan je.
Ubacim Žiletovu ver Feather kernela i vozim [emoji4] :
https://drive.google.com/file/d/1jaw0dTGiymd7f9EhCFoUWue_BMcrRPDQ/view?usp=drive_open

Ovde je netaknut Feather kernel: https://1drv.ms/u/s!Auh7gLqwGJDoi8Ms3SpV9o_XWfu7-A
S njim inače i dolazi AOSiP.

Možeš i noviji global firmware da probaš: https://androidfilehost.com/?w=files&flid=280031
ne nadjoh temu, jel moze link za taj rom 🙂 pa bih mogao to 😀

Probao sad ovaj P build. I ok je sta znam. Neko rece fp delay dug, a meni deluje isto kao na oreu. I to je jedina stvar koja me izludjuje na non-miui romovima.

Kupio bih ovaj tel. koliko sam do sada saznao MTK je za izbegavanje, bolji je Snapdragon?
Uzeo bih u Beogradu jer su dazbine prevelike kad kup. online. Primetio sam da je ovaj tel jeftiniji od ostalih sa slicnim karakteristikama, pre svega sam gledao modele sa 4GB rama, da li ima neki razlog za to?
ako je neko kupovao u BG skoro i da je zadovoljan, da nije imao problema zamolio bih ga da posalje preporuku na PP.

Da, sd je bolji, sumnjam da mozes i da nadjes sa mtk.

Kupio bih ovaj tel. koliko sam do sada saznao MTK je za izbegavanje, bolji je Snapdragon?
Uzeo bih u Beogradu jer su dazbine prevelike kad kup. online. Primetio sam da je ovaj tel jeftiniji od ostalih sa slicnim karakteristikama, pre svega sam gledao modele sa 4GB rama, da li ima neki razlog za to?
ako je neko kupovao u BG skoro i da je zadovoljan, da nije imao problema zamolio bih ga da posalje preporuku na PP.
Koje su sada cene za ovaj mob? Pre godinu dana sam 3/32 platio ravno 143 eur na KP.

Poslednja izmena:
Za slican novac imas Redmi Note 5 3/32, dosta bolji uredjaj.

Prebacih se na aosip @r!sc!
Svidja mi se 🙂 i cini mi se da je bas fluidan..videcemo kako ce se ponasati.
Ubacih gapps, magisk i ziletov kernel, hvala! 🙂

Jel konvertovao neko snimke sa nalepljenim prevodom?
Idem za 2 dana u grcku pa sam smislio da stavim par epizoda west worlda, za gledanje u busu 😀 cisto ako mi bas bude dosadno 😀 Daaavno nekad sam to radio sa starim telefonom, uz neki program na kompu koji je konvertovao, samim tim sabijao zbg memorije i ubacivao prevod u sliku prakticno. Da li imate neko resenje za ovu ideju? Jel neko to radio?

Sto da lepis prevod? Ubacis normalno epizodu i prevod u isti folder i samo pustis u vlc-u.

Sto da lepis prevod? Ubacis normalno epizodu i prevod u isti folder i samo pustis u vlc-u.

Nznm, ocigledno sam ostao u vremenu gde je bilo lakse nalepiti nego ucitati iz istog foldera hahahaha al eto tu ste vi 😀 pa okej..a nesto sto smanjuje video a da bude ok kvalitet? koji format mi je najbolji

Što bi bilo šta konvertovao, kad već imaš da biraš formate na netu? Uzmi memorijsku od 16 ili 32gb i stavi 720p ripove... A mozes i otg kabl pa na flesh sve to, radi provereno

ja iz mx playera trazim direktno na netu prevod..i to je to..

@GR-44 koji magisk radi na aosip? I gde da nađem ziletov kernel?

Ja imam magisk 16.0 a kernel imas par posta iznad

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ni jedan magisk mi ne prolazi sejfti..moram sve ponovo

Dobijam samo "respons is invalid" custom magisk ; 16.7 magisk..na tri razlicita roma
: aosip
: RR
: aoscp
Dok na los 15.1 extended radi dobro

Aj ko je na poslednjem developer miui 10 da proveri da li mu radi slikanje pri ukljucenom hdr

Nazad
Vrh Dno