Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ima velika razlika izmedju omnivision i sony senzora, i gde se najvise primeti?

Cale ima Sony, ja omni, on je stock sve dok ja imam gcam, pa me zanima da li vredi cekati miui10 kod njega ili da se ubaci dotos ili lineage neki pa gcam odmah?

Znaci li za snimanje klipova npr, ili za portrait mode?

Pitanje je koliko cale koristi kameru i da li mu je to bitno toliko? 🙂 postoji zanemarljiva razlika izmedju senzora u korist sonija, neki ce reci da nije zanemarljiva, ono sto je sigurno, soni daje malo "jace" boje...

Jel uzimao neko da alija punjac za note 4x? Jel postoji neki "original" tamo ili su sve kopije 🙂 Bas se trudim da koristim original, nijednom do sad nisam koristio punjac a da nije njegov...ili nosim sa sobom ili pustim da se ugasi ako mora, al uglavnom bude ok pa punim svaki drugi dan, taman kadbsam kod kuce..muka mi je vise od izvlacenja onog nastavka iz uticnice..guram prste gde im nije mesto 😀

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam uzeo quick charge, sa Aliexpress, nema brige(pricam o mi max). Imas punjace, itd, sve je to odlicnog kvaliteta. Ugreen 5V 2.1A USB Charger for iPhone X 8 7 iPad Fast Wall Charger EU Adapter for Samsung S9 Xiaomi Mi 8 Mobile Phone Charger
http://s.aliexpress.com/aMbqaeaa?fromSns=Copy to Clipboard

Recimo

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Znači ni jedan oreo rom ne radi dobro i bez greške kao nugat rom.
Tačnije RR-N-v5.8.5-20180403-mido-final
Rom je jednostavno ispeglan do savršenstva. Ima sve što je potrebno i radi bez i jedne jedine greške.

Kako proveriti senzor kamere na los15.1 osim preko kompa nesto sto sam skoro procitao..?

hvalaa! Nasao, prednja samsung zadnja omni..pakao 😀 poredim sa drugarom prvi put pa ustanovili da je drugacija slika na los15.1 sa onom kamerom sto je zile okacio, i jace boje itd, pa reko da proverim senzore, moguce da srecnik ima sony 🙂

Poslednja izmena:
Rom je jednostavno ispeglan do savršenstva. Ima sve što je potrebno i radi bez i jedne jedine greške.
Ja sam na oreo, LOS 15.1, sta mu fali?

^ Npr brljavi rotacija u nekim aplikacijama. Scenario: zaključana rotacija na portrait, pustiš video u MX Player-u (koji automatski prebacuje prikaz u landscape orijentaciju dok reprodukuje taj video) i kad zaustaviš video dočeka te interfejs rotiran u landspace umesto da se vratio u portrait orijentaciju telefon.

Android Pie AOSP GSI, slike iz telegram grupe

IMG_20180807_150945_143.jpg IMG_20180807_150946_780.jpg IMG_20180807_150949_638.jpg IMG_20180807_150955_970.jpg

Poslednja izmena:
Prelistao sam malo temu al ne nadjoh ono sto me zanima. Isplati li se uzimati ovaj redmi note 4 ili mozda za iste pare mogu uzeti neki bolji xiaomi. Glavni kriterijum je da nije veci od 5.5 incha. I kako se generalno pokazao ovaj model do sad, jel se kvari itd.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja bih sad uzeo redni note 5, ima nesto veci ekran (sirina telefona je malo manja, i debljina), meni se svidja taj 18:9 odnos. Nije bilo nesto mnogo zalbi na kvarove na forumu od kad ja pratim, cak vrlo malo. Mislim da je meni oslabila baterija, do 50% mi drzi npr 2 dana (kad ga ne koristim mnogo) i onda drugih 50% ode za jedan dan. Pre je mogao skoro 4 🙂

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8959&idPhone2=8580

Nisam zato napisao, nego da ne pomisli da je veci zbog veceg ekrana 🙂

uzeh zamijenski ekran za moj 4X na Aliu(sa frameom) i zamijenih i po principu koliko para toliko muzike(ekran cijeli 20e) ekran je malo cini se lose pozicioniran unutar frame-a, status bar mi je pobjegao previse gore a i lijevi-desni alignment cini mi se nije okej, valjalo bi da je malo ulijevo, postoji li neki mod(xposed, bilo sta), da odradim neki screen offest dolje i lijevo za par frame-ova, da probam da centriram ? 😀

Nekad sam se i ja kleo u custom romove, ali nakon kraceg vremena na MIUI-u sada nema sanse da se vratim na custom rom. Onaj suludi delay prilikom otkljucavanja ekrana pomocu otiska je za mene prestrasna stvar. S obzirom koliko puta dnevno otkljucam/zakljucam ekran i o koliko banalnoj stvari se radi... MIUI zakon. 😀

Nisam RR koristio još od Mi4c fona. Baš ću probati ovih dana [emoji4]
Ovaj https://androidfilehost.com/?fid=890129502657595631 ?

Koji security patch je u ovoj verziji?

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Na to sam mislio, hvala! [emoji4]

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Miui je majka 🙂
Nekad sam se i ja kleo u custom romove, ali nakon kraceg vremena na MIUI-u sada nema sanse da se vratim na custom rom. Onaj suludi delay prilikom otkljucavanja ekrana pomocu otiska je za mene prestrasna stvar. S obzirom koliko puta dnevno otkljucam/zakljucam ekran i o koliko banalnoj stvari se radi... MIUI zakon. 😀

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno