Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa rn4(x) nema NFC, nesto si ti pomesao.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

A znam da nema, pritom razmisljam sta li je onda njemu otkucalo tad :D nema veze, bitno da sam ja cuo da zveckaju pare i da to nije u redu kad ih nema :D

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Moze li mi netko odgovoriti, zasto kod RWRP(red wolf recovery project) kada skinem update od cca 300mb resetira i udje u RWRP ne uspije flashat vec sljedeci put kada idem na nadogradnju skine citav update od 1gb pa ga tek onda flasha??

"This affects only Oreo roms." Sva sreća ja sam još uvek na nugat-u i tu ću i ostati :D
I to se odnosi samo na Redmi note 5 telefone tako da...

Poslednja izmena:
"This affects only Oreo roms." Sva sreća ja sam još uvek na nugat-u i tu ću i ostati :D
I to se odnosi samo na Redmi note 5 telefone tako da...
Da, i ja sad saznao.. [emoji23]
Ali ne verujem da će da ostane samo na Redmi Note 5.
Google je odlučuo da to uvede od sada na svakom telefonu koja koristi Android 8+.

Zar ovo ne treba jednkm da pojavi posle instalacije kernela? Uradio sam to i prosli put al mi nije svaki put pokazalo kad sam restar tel, a sad to radi..sve isto sam instal
c83899afbad06bc8dd8b8add62d720b2.jpg

jb* ga ja nisam primetio..msm da vise nije, do ovog reinstala, al ok ako je normalno neka ga

Ako koristiš Franco kernel, normalno je. Dev nije ispravio taj "problem". Možeš slobodno koristiti taj kernel.

Malo sam se sada pogubio. Ovo sad nije stable beta? To je "klasična" beta?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel mogu ovo da flesnem preko miui 9.5 a da ne pogubim podatke?

Narode, jel koristi neko zadnji build Lineage 15.1 od 10. jula ? Vec mesecima koristim redwolf recovery, tacnije od kad sam prvobitno flashovao lineage nakon treble podrske i sve super, fantazija do danas. Ponudi mi update, ja odradim kao i svaki update do sada, OTA medjutim prvo izbaci neku gresku oko mountovanja, cini mi se data particije medjutim nastavi sa flashovanjem i odradi update...e sad, problem je sto ja kad udjem u recovery, hteo da flashujem kud kernel reda radi medjutim nemam nijedan fajl dostupan kroz recovery. Ne mogu da mountujem nijednu particiju ni rucno, kad probam da selektujem tj cekiram u Mount meniju, zasvetki na sekund i to je to, nista se ne desava. Procitam negde da je resenje da se uradi factory, i reko ajd posto nije radjen od kad je sveta i veka, odradim i nakon toga sve ok. Problem je sto sam ponovo flashovao, samo ovaj put rucno isti build 15.1 i nakon toga krenem ponovo u recoveru da ubacim kud medjutim opet isto ...i sad ne znam sta je koji qrac, da li je do sistema ili sta je, i generalno sta bi bilo resenje? Ovakav problem nisam imao do sada. Ne radi mi se ponovo factory jer sam vec podesio uredjaj pa ako iko zna da li postoji neki trik, dajte predloge ako boga znate ...

Hvala

Vidim na xda ima nesto romova pise treble sta znaci treble rom i non treble rom ?

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Sto je najgore, i to sam probao nego zaboravih da navedem. Telefon ne reaguje ni na fastboot comande. ADB ga registruje dok je ukljucen, zatrazi mi RSA key i to prihvatim, registruje ga da je connected ali posle toga nista, samo waiting for device.

Ne znam samo kako je rom uspeo da poremeti stvari na nivou recoverija...ako je uopste rom zzjb stvar

Jel na tom novom rom-u aktivna enkripcija ? Probaj da uradis format data iz twrp-a ili preko fastboot-a, ali budi spreman da ce obrisati sve podatke sa interne.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Custom recovery je problem, zato je i azuriran... Ne gine ti miflash, pa root od pocetka :D samo oooobavezno ovaj recovery sto sam ti dao

jel to onaj twrp official ? Hteo bih da se vratim na klasican twrp, kad sam flashovao ovaj treble rom svaki link za treble twrp je bio nedostuopan pa sam na kraju skinuo redwolf i sve do sada radio fantasticno ...*mjau**mjau**mjau*

Edit - odradio factory data, flashovao ovaj imenjakov twrp sa linka i sad setujemo gapps pa cemo da vidimo. Odradio i magisk posto posle pomenutog ota updejta ni root nisam imao

Poslednja izmena:
Nisam siguran da li he isteklo vreme za edit ili nemw opcije u TT ali da se javim da radi sa ovim twrp sa dusanovog linka.

Hvala na pomoci!

Stigao mi update miui 10 8. 7.12, da li ce mi poremetiti aplikacije za banke itd...nemam vremena sad sve sa podesavam, ako mora da se brise sve, bolje sa sacekam malo?

Ako je oficijalni update, nije root, kuvani i slicno, nece nista poremetiti

Sent from my MI MAX using Tapatalk

E ovako ljudi prije koji dan poceli su se problemi javljati na mome note 4x u vidu ghost images. Do nekle je rjesilo problem kad sam prebacijo u podesavanjima za boje sa standarno na hladno. Mene zanima da li se moze kako drukcije rjesit posto bih volio da ostane na standarnim bojama,i da napomenem na miui sam. Lp

Hm.koji magisk prolazi sejfti na miui 10 global beta?ako je uopšte moguće

Izasao 9.6 update
Navedeno fix za proximity sensor. Nadam se da se odnosi na problem u razgovorima.

E ovako ljudi prije koji dan poceli su se problemi javljati na mome note 4x u vidu ghost images. Do nekle je rjesilo problem kad sam prebacijo u podesavanjima za boje sa standarno na hladno. Mene zanima da li se moze kako drukcije rjesit posto bih volio da ostane na standarnim bojama,i da napomenem na miui sam. Lp
Skini sa Play Store-a aplikaciju CF.lumen, pokreni je, idi na master filter mode pa na custom i podesi ovako: Screenshot_CF.lumen_20180714-102125.jpeg

sacuvaj i posle nekoliko minuta ce nestati ghost image

Poslednja izmena:
Sa ovim apdejtom 9.6 pise da imam 32gb memorije,ranije je pisalo 25. Plus mi je oslobodio preko 2gb prostora.

Vrh Dno