Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nije, jos uvek nosim obican mix 2... Ali uskoro :))))

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Nije tema ali s7 edge i mi mix 2 deli godina i 6 meseci. Ne znam kako je sada ali pre par meseci se secam da je mi mix 2 u LL imao tragikomicne slike.

a ti predloži bilo koji drugi samsung koji je u rangu sa cenom mix 2

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja se izvinjavam sa off, ali posto sam bio "prozvan" morao sam da odgovorim. :) i dalje stojim iza svojih reci, samsung ima samo dobru sliku na svom amoled ekranu, na monitoru samo mogu reci - no comment.

Valjda se uporedjuju uređaji iz iste godine flagship vs flagship iz te godine?

Znači S8 može da se uporedi sa Mix 2.

S8 se poredi sa mix2s, ali moze i sa mix2.
Ali da ne idemo u off, neka ostane da Samsung pravi dobre slike.

Uporedite slobodno i S8 sa Mix2,i tu ce biti iznenadjenje ;)

E,vidis to nisam znao....elem,zet ima s8,pa smo malo fotkali i poredili fotke,pa sam se ja tu bas prijatno iznenadio,dok njemu bas i nije bilo tako prijatno :) jos kad bi kinezi konacno ispeglali video zapis....

Nesto rade po tom pitanju, flesovao sam miui 10 ch alfu na rn4x i video neke novite kod video snimanja (na global beti nema), tipa 60fps... Na jacim modelima ce biti vrv jos vise poboljsanja...

Ubacivao sam taj modul odmah nakon prvog bootovanja telefona dok se jos nisam konektovao ni na jednu wifi mrezu, tako da mislim da je to to, al opet mi je max brzina bila 38Mbps... Najvise me buni to sto na LOS kad se konektujem i na 2.4G mrezu opet izguram oko 52Mbps...

Lepo si primetio to ...
Sestra kad dođe kod mene ne nalazi joj wifi jer je na SBB Ubee ruteru podešeno 5 ghz i AC only.

Dok npr. 5X i 6P nexus-i perfektno rade i za link speed pokazuju 867 Mbps.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Osakacen je rn4(x) po tom pitanju, ne moze ac-only... Al' dobro, to ce mi trebati kad budem imao gigabitnu brzinu neta kuci :)

Cudno, po standardu 802.11 N mora da isporuci do 300mbps, mada ssb je to, ko zna sta je u onom ubee-u [emoji23]

Nije to što mora. Samo jako skupi ruter mogu da "guraju" teoretske brzine na b/g odnosno na n odnosno na ac. Većinom realne brzine nisu ni blizu teoretskih.
d017aa5da51400344b9fe0f3645f7cc0.jpg
7d67da257956e937a8de505ef6c454a5.jpg

Poslednja izmena:
Baš tako, ništa ne mora :)
Ukratko Note 4 / 4X ne rade na 5GHz AC ...
Nisam mogao više od 45 mbps da izvučem ni preko dell laptop-a jer ugrađuju jeftine komponente.

Zamenom wifi kartice brzina zakucana na 150/8 mbps.

Jednostavno svi štede kako bi povećali profit pa tako i Xiaomi ...

EDIT: Mi MIX 2 nema ovih cimanja sa AC standardom ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naravno da sam siguran, merio sam mali milion puta... Proveri da li ti je bandwidth u podesavanjima modema na 40mhz, ako je na 20, tad ti je kao 2.4ghz

U pravu si, bila je na 20 MhZ, sada sam stavio na 40 MhZ i link speed je sada 150 mbps i download sa speedtest.net je osetno bolji ali kasnije mogu tačno da izmerim, sada se gleda netflix :)
Kada stavim AC only neće mido da se poveže.
U svakom slučaju thx za hint :)

Odradi prevod one modifikacije date u spojleru. Ne znam napamet šta je sve optimizovano i ukinuto.

Resite mi misteriju :D pre sat reinstaliram los 15.1 da ga osvezim, ubacim gapps magisk franco...i sledece aplikacije...i slusao muziku na sluskama, izlazkm iz busa i cujem u dzepu ding ding ding kao automat sa vockicama :D dinarcici neki :D i izvucem iz dzepa on ugasen, nema nista od aplikacija pokrenuto, tipa neka igrica video i slicno, i vratim ja u dzep i nastavim da hodam on opet, izvadim i ukapiram kad je naopacke valjda mucnem ga i on to radi...i onda je stao...sta je to bilo? :D prvo mi je pala na pamet telenor banka reko ode mi sve sa racuna hahaha :D prelistao sam opcije i malo aplikacije, da vidim ima li neko podesavanje al nema nista :D ima li neko ideju?
596fe90adc127ce49c093756048f445a.jpg

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Aliexpress app...

Pokreni app , postavi pocetni ekran u aliexpress app i "promuckaj" ... iznenadices se :D

Halo xiaomievci evo nakon 8 mjeseci intezivnog koristenja xrn4x, zadnji miui 9.5.11.0, baterija i dalje postojana :)

34998003b10aab76084f3eaadc534f61.jpg

Poslednja izmena:
Pokreni app , postavi pocetni ekran u aliexpress app i "promuckaj" ... iznenadices se :D

Hahahaha hit :D kakav stres, ja krenuo da gledam okolo dal je nesto moglo da ocita, jer se drugaru na istom tel, desilo da ga busplus ocitao van busa :D automatski...i zalio se on bla bla i vrate mu pare, nego kaze zamisli tako da me kuca svaki put a on nece :D i vodjen tom pricom, reko ili bus ili knjizara ili hotel pored hahaha :D hvala na razresenju, ne bih provalio ni za tri zivota :D

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno