Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ja sam na los 15.1, radi fp jer mogu da ga dodam kao i fp gestures ali ne mogu da otkljucaim sa istim. Bag neki, jedino me mrzi da flesujem boot.img.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Momci. Ja uspesno flashovao gore spominjen kernel ali posle restarta mi nije digao sistem...
Sta-gde sam pogresio?

Probaj vako: Vrati originalni boot.img putem twrp-a, odradi flash magiska, instaliraj Žiletov Feather.

Je l' probao neko od vas da puni telefon sa QuickCharge punjačem? Ujak ima Motorolu G5s koja podržava tu tehnologiju, punjač je od 3A. Ne znam šta bi se desilo i da li bi nešto štetilo Šomiju ako ga budem prikačio na njega...

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Mozes slobodno, nece mu nista biti. Povuci ce oko 1900 ma max... samo se se punjac manje grejati :)

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Ne znam po koji put je napisano u temi, ali evo opet:
Hvala Kidence! [emoji16]

Vratih se ja posle jace od godinu dana na miui,posto sam resio da probam ovu 10ku. Za sad mi se svidja,videcu ovih dana kako se ponasa sto se tice fluidnosti i baterije. Jedine dve stvari koje mi fale su sat na sredini status bara i podesavanje vrednosti kontrasta ekrana u KCal...
Da i GCam ne radi,mada meni to i nije toliko bitno..
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

StormGuard kernel MIUI verzija ima KCAL podešavanja.

Ajd da ga probam. Zile,a jel ima jos neki kernel za Miui da podrzava ovo?

Promaklo mi je, jel to izasao zvaničan MIUI 10 ili opet budžite nešto? :D

Zvanican [emoji3]

Ajd da ga probam. Zile,a jel ima jos neki kernel za Miui da podrzava ovo?

Koliko znam, nema. StormGuard je dobar i jedini valja.

Nego... na toj serjo gcam konstantno mi fotka po 2 slike, jednu normalnu i jos jednu sa cudnim nazivom, nesto sa MVIMG_ u nazivu. Pri cemu nije uključen portret mode. Istog su kvaliteta, otprilike. Šta može biti?

Jel ima neko rešenje za ovo, poslednji serjo camera koju je kacio žile i njegova setovanja?

Zato što je closed Global Beta.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ako neko zna za oreo da li postoji full screen photo dialer, omnirom.

Vratih se ja posle jace od godinu dana na miui,posto sam resio da probam ovu 10ku. Za sad mi se svidja,videcu ovih dana kako se ponasa sto se tice fluidnosti i baterije. Jedine dve stvari koje mi fale su sat na sredini status bara i podesavanje vrednosti kontrasta ekrana u KCal...
Da i GCam ne radi,mada meni to i nije toliko bitno..
Nisi beta tester?
I ja razmisljam da isproban Miui10 ali ne znam mogu li da se ulogujem u mi account.
Kako si se vratio sa custom rom-a?

Nisam tester [emoji6] Inace sam flesnu zip fajl preko twrp-a. Bio sam na RR romu,pa kao ajd malo da promenim...

Galaxy s8 protiv naseg note 4.Instalirao zadnju verzuiju gugl cam na s8 3.2.9 (valjda).Ali opet kontam da nesto nije bilo podeseno dobro na s8 jer mi je ovo nerealno.Prvi je s8 drugi n4.

Prilozi

• s8.jpg
    s8.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 109
  • n4.jpg
    n4.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 107
Nisi brisao internu memoriju?
Ne, samo sistem, data, cashe, delvik. Inace primetio sam da me zeza viber ( gde bas on kad ga najvise koristim), neki put ne stigne poruka dok ne otvorim app i ne radi ambijentalni ekran. Videcu kako se ponasa danas ako ne vracam se na neki custom rom...

Zakljucaj ga u RAM, autostart i battery optimization-Viber-no restriction.

Sve je to odradjeno,ali opet se desava kasnjenje...

7673263e9e381bad0250cc200bdf72d2.jpg

Poslednja izmena:
I zakljucana u RAM ?

Da.Za sad mi se desilo dva puta,znaci nije da uopste ne stizu,videcu danas kako se ponasa...

Vrh Dno