Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Flesuj taj zip preko twrp i onda nakon toga lazyflasher.zip. Ne moze official rom preko twrp, bez lazy ili super su nakon toga da patchuje boot.img.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja sam official i flesovao preko twrp mozda sam ga zato i upucao?

Znaci fastboot verziju da probam preko twrp da flesujem a da ne koristim miflash?

Sta radi taj lazyflasher, njega isto kroz twrp, bez njega ne moze?

Ne, recovery rom flesuj kroz twrp pa onda lazyflasher.zip... Druga varijanta je da preko mi flesa ubacis fastboot rom

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Flesuj taj zip preko twrp i onda nakon toga lazyflasher.zip. Ne moze official rom preko twrp, bez lazy ili super su nakon toga da patchuje boot.img.

Ja sam skinuo sa MIUI sajta zip, flesnuo ga kroz TWRP (preko LOS14.1) bez lazyflashera..doduse, izgubih twrp, ali dobro, to su 2 komande iz cmd-a..

Pisano o ovom vise puta, odustajem...

uspeo sam da ga vratim preko miflasha...

Pre ovoga sam imao redmi note 2 i uvek sam ga flesao kroz twrp da ne bi morao da ponovo ubacujem twrp, znaci ovde ne moze tako... tj moze ali se mora odmah ubaciti lazyflasher da bi se izbegao bootloop koji sam ja dobio?

Tako je... Ako hoces stock miui i twrp, mora lazyflasher

Ja sam official i flesovao preko twrp mozda sam ga zato i upucao?

Znaci fastboot verziju da probam preko twrp da flesujem a da ne koristim miflash?

Sta radi taj lazyflasher, njega isto kroz twrp, bez njega ne moze?

Ako flesujes preko Miflash-a obavezno uradi Bekap pa izaberi opciju clean all u Miflash-u..

Poslednja izmena:
Ma ostao sam sad i bez twrp tako da sam dzaba krecio i *****avao se sa ovim citav dan pokusavajuci da sacuvam twrp :)

i mene zeza u smislu da posle svakog ota apdejta gubim twrp
da li je u ovome štos? ili mora flashfirepro

Prilozi

• 000015.jpg
    000015.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 210
Poslednja izmena:
Jel neko na global beti poslednjoj? Sad sam primetio da je minimalna frekvencija procesora zaglavljena na 1400. Nasilio sam je na 650 ali me interesuje da li je neko primetio.

Dot os...ROM za probu....flujidniji of mokee ako he to moguce....
Pojavila mi se zuta fleka...pored tastera za volume...

Ja sam sacuvao twrp. Iz zip fajla Miui se mora obrisati jedan fajl. Nakon toga flesh, lazyflasher.zip i boot ide normalno.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Dot os...ROM za probu....flujidniji of mokee ako he to moguce....
Pojavila mi se zuta fleka...pored tastera za volume...

Otisao ekran, da li lepak između touch i ekrana. Nesto jeste

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Није лепак...више као да пробија светло иза...само се види на белој подлози...типична кинез флека...лош дисплеј, штета ...оде на продају...дај шта даш...

Poslednja izmena:
Lepo radi evo skoro 24h od updatea. Ostalo je da u razgovoru stisnem obrazom mute ili hold. Ozbiljan bug im ostao.
Inače, nisam primetio da mi pucketa zvuk kad udjem u neku aplikaciju. Daj Boze da su to sredili...

Kako može obrazom da se stisne mute, nije mi jasno?

Ma redovno se stisne mute, hold ili notes. Do sada sam imao bar 200 zabelezenih notesa tipa "kajdkahdkakfjddkkdkdkd". :D Proximity senzor ne valja.A ne moze da se kalibrise. Ja sam podesio kod mene da gasim ekran na power dugme. Malo je bzv ali sam se sad navikao. Nece to nikad ni resiti ja mislillm. Da mogu resili bi do sada jer imaju bas puno prijava za taj bug.

Meni se to redovno desava. Mute, hold, notes.

AOSP nema taj problem :)

Imao sam takav problem, probajte da isključite pa uključite proximity senzor, phone/settings/incoming call settings/proximity sensor

Pa proximity sensor treba to da reguliše, čim se primakne licu ekran ne reaguje, to mu je primarna namena.

Da nije do Roma koji koristite?
Miui nema taj problem.

Jel vam se gasi ekran kad poklopite prstom senzor?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno