Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Odradio update na MIUI 9. Fluidniji rad na prvu loptu sa lepsim efektima.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Inače, nije potrebno čekati OTA, može regularno da se skine.

Prilozi

• Mui.jpg
    Mui.jpg
    93.9 KB · Pregleda: 214
Ko je na 8.5.8.0 jeste, ali ako je kao on na 8.2.10.0 ne moze biti isto 266mb...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sto mora biti 1.3gb?

Poslednja izmena:
Zato sto ce nedostajati delovi sistema iz update-ova koji su stigli izmedju 8.2.10.0 i 9.0.3.0...

Ota update je 266mb a fajl na sajtu je 1.2Gb

f80ce8e6-2e4f-46c9-8e86-b88ce5a235da.png

Poslednja izmena:
ništa, ostali smo nažalot na 7.0, umesto da je dignut na 7.1.2.

za neku utehu, tu je oktobarski security patch.

Pa baza je 7.0 od starta, cisto sumnjam da ce to menjati...

Stigao apdejt na RMN4
184692aa438ca1e1542109aacbf493b1.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ubacio sam tu verziju preko twrp i dobio bootloop
sta da radim?

Mogu samo u twrp
da ubacim neki drugi rom?

Ima neko savet gde kupiti kod nas nov rn4 3/32 snap625? Moze u pp link.
Crko mi touch na nexus4, moram nesto da kupim. Ako neko ima za predlog bolji model u Srb - isto moze u pp. (sve cekao da porucim meizu m6 note, ali sad nemam vremena da cekam toliko).

Memorija mi nije bitna, 32gb mi je i vise nego dovoljno, sad ram nije presudan, koristim LG G4 trenutno 3/32gb i zadovoljan sam sa kolicinom memorije. Nisam neki multitasking manijak. Gledo sam u Logic shopu u Balkanskoj i cene su kao na kupujem prodajem a verovatno i jeftinije. Ako budem uzimao verovatno cu tu uzeti, samo da im dodje crni model.
Evo napisa covek Logic Shop imaju i stranicu na internetu a imaju i xiaomi-je a i cena pa skoro malo jeftinije nego na KP.

Ja sam uzeo r4x u Logic Shopu... Bili su jeftiniji od kp + garancija god dana :)

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Vi koji ste uzeli u logic shopu, kako radi zvuk u toku poziva, da li lepo cujete sagovornika i da li on vas lepo cuje? :D

Vec nedelju dana gledam sve vezano za ovaj fon i planiram da ga uzmem, ali hocu sve da istrazim, pa me zanima, a citao sam da zvuk zna da zeza...imaju neki fixevi, ali nisam nesto u fazonu da ubacujem tako nesto u fon...osim za kameru.. :D

Ok, stigla devetka. Jutros u cik zore :D
Generalno bio sam zadovoljan i sa osmicom, baterija trajala dugo. Kod devetke mi se svidja pregled poruka, split screen mada ne vidim neku veliku korist od toga, triger za silent mode preko volume tastera. Sta sam zamerio, posle instalacije par puta je ispao iz mreze (4G) pa sam stavio da je preffered mreza 3G. Ostalo cemo videti koriscenjem, mada me od svega najvise zanima trajanje baterije sa kojom sam izuzetno zadovoljan.

Ja sam uzeo u logic shopu i zvuk normalan, nije se niko zalio.

A kakve veze ima gde je kupljen telefon? Oni to imaju neke specijalne verzije ? Ne kapiram....

Ma nema veze, nego, mozda je do serije, pa ako odredjena prodavnica dobije odredjenu seriju i sve radi kako treba na jednom fonu, mozda i na ostalim radi... :D

Svaki primerak je prica za sebe...ne samo kod Xiaomija, nego kod svakog uredjaja...bilo kog proizvodjaca.

^ baš tako. I ja znam nekoliko ljudi koji su tamo kupovali telefone i niko se nije žalio do sada. Znači ili je ubo defektan telefon ili je u međuvremenu nešto zeznuo.

Ma znam, ali reko' da proverim... :D

Jel probao neko Freedcam?
Koliko vidim, koristi li su je ranije na Xiaomi telefonima...u pitanju je kamera koja ima manuelni mod, mnogo podesavanja, cak ima i focus peaking... :D
https://androidfilehost.com/?fid=673368273298944265

Na mom lg g3 radi super, zna da zabaguje, ali super cisti sum, manuelni fokus radi bez root-a itd... :)

Kakve su sanse da se sad kupi note 4/4x sa sony senzorom,da li je vecina sa samsung?

Moze li neko da mi pomogne oko ovog bootoopa u koji sam upao?
Iz twrp ne prolazi flesovanje.

Koliko sam skontao moram flesovati preko miflash a tu moram skinuti i fastboot verziju roma?
Koja je poslednja fastboot verzija i gde se to skida?

Nazad
Vrh Dno