Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Jel pouzdan titanium backup da bekapujem sve aplikacije, promenim rom i vratim bekap? Mrzi me da ponovo instaliram sve sa stora... Nece da zezne nesto? Menjam epic rom sa xiaomi.eu, ovaj epic izgleda ima neki ransomware [emoji848]

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Jel pouzdan titanium backup da bekapujem sve aplikacije, promenim rom i vratim bekap? Mrzi me da ponovo instaliram sve sa stora... Nece da zezne nesto? Menjam epic rom sa xiaomi.eu, ovaj epic izgleda ima neki ransomware [emoji848]

Mene titanium jos nije izneverio za ovih 6-7 godina.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Cool, a ja ko ****** svaki put sve ispocetka instaliram. :D Predugo sam bio na wp..

Ja radim backup sa Twrp, ako mislis na backup celog rom-a

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Ne, mislim samo na aplikacije, hocu da promenim rom.

Ne, mislim samo na aplikacije, hocu da promenim rom.

Ja sam vecito radio backup all user data i onda samo poiskljucujem ono sto necu u podmeniju posto tu ima i aplikacija poput kompletnog googla i jos nekih gluposti znaci oznacim sve moje licne aplikacije koje inace koristim. I to je to.
Jedino kad vracas uvek moras imati root mala negativna strana ali ok svi mi rutujemo telefone.
Na redmi 1S sam cak jedno vreme koristio i miui backup i to je ok ako ides na isti telefon samo menjas rom jedino sto pre restarta i promene roma kad uradis backup moras negde prekopirati celokupan folder Miui sa interne memorije kad zavrsis podizanje novog roma samo vratis folder miui i pokrenes restore i eto ga sve nazad. Ali ovo poslednje je vezano samo za miui romove.
Cak mislim da moze da backup- je i kompletno podesavanje telefona pa probate neki rom a kada se vratite flesuje se ceo rom svez miui i onda vratis folder miui i uradis restore i dobijes kompletna podesavanja koja je sam korisnik podesio na svom telefonu ima i backup poruka i kompletne liste poziva itd itd.

Poslednja izmena:
Evo i sta ima za backup opcijama za sistem
970ebf5adc64062acaab4d97f078ffdf.jpg
b0401b0ac1f25a214a1166439592d9b9.jpg
c7923b746e78296035ca6825a12c0d68.jpg

Zasto mi se viber ne zadrzava vise u recent apps? Ali samo viber. Nista nisam čačkao. I dalje je ovaj glupi miui8.

Kad udjes u recent apps,samo ikonicu povuces na dole,i ostaje zakljucan.

Reboot phone !!!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Samo lagano :) :) :)

A kako ga zakljucavam?
I mozes jos da odradis
Setings/batery/manage apps batery usage/choose apps/viber/no restrictions
Ovim izborom omogucujes da ti viber nema nikakve restrikcije ni za bateriju tako ds bas budes non stop dostupan ali moze da dovede do povecane potrosnje baterije samo ds znas.

Ma to nije problem, shomi i povecana potrosnja bateriji. :D Izgurace opet dan i po.

Koja je poenta viber-a ako ne rade procesi u pozadini(ako ti ne stizu notifikacije odmah)... nego tek kada ga pokrenes.Onda bolje koristiti sms, ne vidim svrhu vibera i slicnih aplikacija.

Koja je poenta viber-a ako ne rade procesi u pozadini(ako ti ne stizu notifikacije odmah)... nego tek kada ga pokrenes.Onda bolje koristiti sms, ne vidim svrhu vibera i slicnih aplikacija.

Pa stizu mi notifikacije redovno. Ne kada ga pokrenem, nego na vreme.

Ma znam, samo sam prokomentarisao ovo o trosenju baterije sto je pisano...
Baterija je vrh na ovom telefonu, plakacemo mi za njom kada izadju novi modeli sa 3k baterijom...

Sta si menjao, nesto u vezi status bar-a ?Nesto oko izgleda cim puca systemUI.

Pucao na poslednjem xiaomi.eu, evo sad probao stock dev poslednji, opet puca...

Cekaj, puca ti kada pokrenes neku app ili ovako, nevezano za aplikacije i pokretanje.

Random se desava, ne mogu da ocenim nikako... pukne recimo kad otvorim vacap

Svasta moze da bude, ali koliko se secam od ranije neke Gapps prave taj problem... jel koristis Google app ili G Assistant, nesto na tu foru... Probaj da ugasis(disable) Google app, pa prati desavanja.

Ljudovi proslo 6 dana od kako sam dobio sms da mi je omoguceno da otkljucam bootloader a kad pokrenem mi unlock i dalje mi stoji "Couldn't get info(-1:Unknown error)
Sta da radim kakve su mi mogucnosti?

Nazad
Vrh Dno