Uzmi bilo koji i ne brini, bices zadovoljan veruj miA razlika u kameri? tj. koji od ta 2 ima sonijev senzor? Posto sam citao i dosta je bolji od samsungovog.
I sta mu dodje LTE800 a sta LTE1800? Interent nece da hvata kako treba ili?
Stvar je u tome što dobiješ oba, pozadi Sony a napred Samsung.Trenutno je teško ubosti i Samsung senzor a pogotovo Sony. Sad najčešće telefoni dolaze sa Omnivision kamerom...
To sam gore i ja rekao...Niko nije dobio sa sony prednjom kamerom, tako da je prica samo o zadnjoj
Kako nije.... Na pocetku su samo bile Samsung i po neka Sony.
Sada su sve OV i retko koja samsung, Sony ne videh odavno![]()
Kako nije.... Na pocetku su samo bile Samsung i po neka Sony.
Sada su sve OV i retko koja samsung, Sony ne videh odavno![]()
Gde to mogu da vidim?Koji datum proizvodnje?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To nije ni blizu poslednje serije, zato si i dobio sony pozadi, kao i ja
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Uzmi 64gb, zavisi koliko aplikacija drzisPošto planiram da ubacim microSD od 64GB, da li ima potrebe juriti 32GB model? Koliko memorije je slobodno od tih deklarisanih 16GB?
Do skora sam imao Galaxy K Zoom od 8GB i bilo mi je knap, imam neki utisak ako je "sve isto" da bi 32GB mogao da mi bude overkill a ako mogu da uštedim 20€, uštedeo bih.
To nije ni blizu poslednje serije, zato si i dobio sony pozadi, kao i ja
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
HahaTi nisi ''dobio'', ti si uzeo birani primerak![]()
![]()
![]()
pazi se za te sd kartice. meni su pravile problem i 32gb i 64gb Samsung kartice pa sam morao na kraju da ih izbacim. kartica radi ali jako često sam od sebe uradi unmount pa mount dok na kraju ne izbaci poruku da je corrupted, i nisam jedini sa tim problemom. ne kažem da kod tebe neće raditi kako treba ali budi u pripravnostiPošto planiram da ubacim microSD od 64GB, da li ima potrebe juriti 32GB model? Koliko memorije je slobodno od tih deklarisanih 16GB?
Do skora sam imao Galaxy K Zoom od 8GB i bilo mi je knap, imam neki utisak ako je "sve isto" da bi 32GB mogao da mi bude overkill a ako mogu da uštedim 20€, uštedeo bih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari