Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Donekle sam resio problem. Dalvik/cache, sada se pojavi, ali i nestane. Kao da je vezano za to da li ima prenosa podataka ili ne. Bilo bi dobro da se stalno vidi

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Donekle sam resio problem. Dalvik/cache, sada se pojavi, ali i nestane. Kao da je vezano za to da li ima prenosa podataka ili ne. Bilo bi dobro da se stalno vidi

Proveri da ti nije mozda nesto nezeljeno ukljuceno u gravitybox-u...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imao sam problem sa tim pre gravity. Probacu disable

I dalje isto, jedino mi ostaje factory reset. Toliko me mrzi sve da vracam

Poslednja izmena:
Ja ti nisam ni odgovorio jos onda jer stvarno nemam ideju sta se tu desilo pa ti se ne pojavljuju indikatori mreze. Koja ti je Mokee verzija, probaj update novog Mokea, a probaj i onaj novi firmware (modem update) sto je Zile okacio link za novu Baseband verziju.

Moze li link? Ne mogu da nadjem :/

Nemoj da flešuješ taj firmware na Mi Max.

Nemoj da flešuješ taj firmware na Mi Max.
Da ja zaboravih da on ima Mi Max :) Treba da nadje za njega novi modem/baseband firmware iliti NON-HLOS.bin Mada ne znam da li ce ti to resiti taj problem, ali u svakom slucaju ces imati novi softver za baseband i verovatno jos boljeg signala... [emoji6]

Poslednja izmena:
Uradicu fabricki reset. Nadam se da ce biti onda ok

Ако се дисејблује мокее центар дисејблује се и сетингс..хахаха багра кинеска

Na kraju sam skinuo SElinux changer. I premenim sa Enforcing u permisive, i sad se povremeno pojavi.

Edit: sada stoji gore LTE, izabrao sam u podesavanjima sledeće

250d27911ad0f1e1afd67b7b4af7e153.jpg

Poslednja izmena:
Ако се дисејблује мокее центар дисејблује се и сетингс..хахаха багра кинеска

Da, to sam i ja provalio, mora da se ostavi mokee centar i ne sme da se dira, a isti uvek obavestava o novim update-ima jednom dnevno sto zna da smara...

Stavis update type: release i nece smara :)

Stavis update type: release i nece smara :)

Hehe, nisam znao za tu foru (a veoma je logicna), ekstra, sad sam namestio :) hvala!

Na kraju sam skinuo SElinux changer. I premenim sa Enforcing u permisive, i sad se povremeno pojavi.

Edit: sada stoji gore LTE, izabrao sam u podesavanjima sledeće

Jesi li resio skroz problem ili?
I sta mislis koja je opcija uzrokovala taj problem na tom ss?

Poslednja izmena:
Iskreno nisam siguran. Kada stavim u podesavanjima mreže. Recimo GSM only, ne pise nista. Onda sam obrisao u Gravity(2g/3g/4g toggle).postavio samo 2g mrezu, Selinux Progresive, i sad pise gore Edge. Bitno mi je da ne moram reset raditi

Fabrika ili stabile 8.5.8.0 + root.

Rade kamere na svim romovima, sem sto miui kamera ne radi na android O, tj nije do sad radila...

pitam zato što su ti gcam fotke definitivno bolje a bila je priča ovde da na miui ne radi gcam kako treba iz nekog razloga tj. da pravi lošije fotografije nego na customima. lepe vesti obzirom da sam baš zgotivio miui :)

Evo još jednom snimak kad je ovaj problem izraženiji, bio je u sobi (na 21 stepeni) na stolu a nekih sat vremena nije korišćen. A šta li bi tek bilo da je minus napolju... Javio sam Veri za ovo pa ćemo videti šta će biti.

https://gfycat.com/gifs/detail/PleasantImperturbableCockroach
Evo i meni pocelo to danas da se desava na mi max 2. Kupljen telefon od Vladimira ima 15ak dana. Jos kad sam citao tvoj problem skoro, razmisljam kakav sam ja baksuz cudi me da i mene nije snaslo ovako nesto. Smor

Obojica ste kupili relativno skoro telefone, moguce da je neka losa serija displeja ili tako nesto... Pogledajte na kutijama datum proizvodnje

Obavezno reklamiraj... Ja danas poslao telefon prodavcu i rečeno mi je da će tražiti zamenu za njega ali videćemo šta će biti na kraju. Nisam gledao datum proizvodnje ali pretpostavljam da je isto i ovaj tad proizveden

Pozdrav, telefon mi se pokvario i moram hitno da nadjem drugi da kupim, i budzet mi je ogranicen. Da ne duzim hocu da uzmem Xiaoni redmi note neki.
Ne zamerite sto nisam stigao da procitam bas svih 420 strana jer mi se danas pokvario i nisam imao vremena sve da procitam.
Koji mi preporucujete redmi note 4 ili redmi note 4x i zasto? SD625 samo dolazi u obzir. I cuo sam da je sonijev senzor kamere bolji od samsungovog i da navodno rn4x dolazi sa sonijevim senzorom.
Hvala unapred na odgovorima!
Edit: Zanima me jos i imate li neku preporuku gde kupiti, KP od koga recimo? Na KP su cene oko 160-170e.

Poslednja izmena:
Obavezno reklamiraj... Ja danas poslao telefon prodavcu i rečeno mi je da će tražiti zamenu za njega ali videćemo šta će biti na kraju. Nisam gledao datum proizvodnje ali pretpostavljam da je isto i ovaj tad proizveden
Ja sad zvah Vladimira. On kaze da bi morao da ga salje dobavljacu pa on da ga salje u madjarsku na reklamaciju, da ga popravljaju, i da bi to trebalo da traje 20 - 30 dana. Ne znam dal da se navikavam jer nestane posle par minuta.

Ovaj problem sigurno neće da nestane i da se reši sam od sebe. Zna baš dosta da iritira... Ali kad imaš garanciju i skoro si ga uzeo kao i ja, najbolje je da reklamiraš, nismo uzeli polovan od nekog gancija na pijaci pa da trpimo ovo sr*nje...

Ja sad zvah Vladimira. On kaze da bi morao da ga salje dobavljacu pa on da ga salje u madjarsku na reklamaciju, da ga popravljaju, i da bi to trebalo da traje 20 - 30 dana. Ne znam dal da se navikavam jer nestane posle par minuta.

Ako čovek uvažava/rešava garanciju iskoristi je pobogu čoveče, nema mesta razmišljanju.

@MM. , ukratko, traži Redmi Note 4 Global, treba na kutiji crvenim slovima da piše Global (Global verzija rardi na svim 4G mrežama kod nas, znaći ne globalna verzija softvera, već samo na kutiji crvenim slovima globalna verzija). Model "X" preskoči jer nije za naše tržište.

Poslednja izmena:
Garancija je garancija pa je valja iskoristiti i biti strpljiv tih 20-30 dana.

Poslednja izmena:
@MM. , ukratko, traži Redmi Note 4 Global, treba na kutiji crvenim slovima da piše Global (Global verzija rardi na svim 4G mrežama kod nas, znaći ne globalna verzija softvera, već samo na kutiji crvenim slovima globalna verzija). Model "X" preskoči jer nije za naše tržište.[/QUOTE]

Kako nije za nase trziste 4x? Gledao sam neke jutjubere sa balkana koji su predstavljali telefon i niko nije to pomenuo.

Opet, opet, opet.... Razlika izmedju Redmi Note 4 Global Version i Redmi Note 4X (sd625) je sustinski samo u LTE800. Prvi podrzava (bas zbog toga se oznacava sa Global Version), drugi ne (on podrzava samo LTE1800)...
Nekome od zivotne vaznosti, nekome nije vredno pomena.
Naravno, i jedan i drugi podrzavaju globalni softver bez kineskih dodataka i gluposti.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno