Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Da li ima neko problem, kad se telefon malo smrzne na nešto nižoj temperaturi i onda u početku korišćenja, na trenutak se 'zamagli' deo ekrana gde je prošao prst i tako dok se ne zagreje telefon...? Valjda sam dobro objasnio.

Ljudi koji vam je zadnji dev miui9, meni 7.9.15 beta i kad proverim updater nema noviji?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zadnji public global developer release je 7.9.15.
Prethodna verzija jako losa bila, pucale aplikacije samo tako, koristio sam nekih 7 dana...

Edit: mislio sam da je novi build, zapravo to je taj od 8/10, jako nestabilan

Ovo je novi build od official maintaner-a. LOS bez modova i dodataka.

Prethodna verzija jako losa bila, pucale aplikacije samo tako, koristio sam nekih 7 dana...

Edit: mislio sam da je novi build, zapravo to je taj od 8/10, jako nestabilan

Dev koji je radio offic LOS 14.1 sada radi LOS 15. Nadamo se da će biti uskoro offic, pošto je napustio nugat. Vidim da im radi volte :). Jako svež build. Moguće da si pomešao sa drugim LOS buildom (drugi dev, mislim da je thp), zbog datuma rom-a?

Dev koji je radio offic LOS 14.1 sada radi LOS 15. Nadamo se da će biti uskoro offic, pošto je napustio nugat. Vidim da im radi volte :). Jako svež build. Moguće da si pomešao sa drugim LOS buildom (drugi dev, mislim da je thp), zbog datuma rom-a?
Jes' vala... Nista, da se probati, pa cemo videti kaki je :)

Da li radi ova google camera na redmi note 4x 8.2.10 stable kada instaliram ne mogu je pokrenuti stalno krahuje? hvala

Da li se i na RN4 kao i na Mi Max 2 sjebava originalna kamera ( ne radi HDR, HHT i grupni selfi) kad se rutuje i edituje build.prop?

koristi li neko sd karticu na svom telefonu? imam random mount/unmount bug dok je ugasen ekran

Da li se i na RN4 kao i na Mi Max 2 sjebava originalna kamera ( ne radi HDR, HHT i grupni selfi) kad se rutuje i edituje build.prop?
HDR radi bez problema. HHT, slika sliku, nekoliko slika, možeš da pogledaš sliku, slikaš ponovo nekoliko slika, kada klikneš nazad da izađeš iz kamere dobiješ ovu poruku:
f90cf868e669c43d312403a66ebf78c2.jpg

koristi li neko sd karticu na svom telefonu? imam random mount/unmount bug dok je ugasen ekran

očigledno neki primerci imaju ****** port za SD kartice (ja imam malo drugačiji problem od tebe, ali nebitno), tako da ću se ja svog verovatno rešiti u dogledno vreme. još je i malo kriv, pa se klati.

LineageOS je dobar. Koristim ga nekih mesec dana i odličan je. Jedino poslednji build više troši bateriju kod mene (6h SOT na 24h). Build od pre 2 nedelje je odličan.

A kako se pokazao Paranoid 7.3.0 v2?Jel ga vozi neko?

MoKee Nightly, stabilan, brz, fluidan, bez bagova, OTA daily update (ja licno update vrsim jednom u ~10 dana), kud ces i sta ces bolje. Vec par meseci nista nisam drugo stavio, ihhh kinezi kad naprave, ma nema bolje [emoji6](pored Aosp-Los romova, ljubitelj sam i Miui-ja). Integrisan je Xposed (veliki plus), substratum (koga odmah disable-ujem u apps) i ima svoju, vec sam pisao o tome, Aegis aplikaciju koju ne koristim, ali je unikatna i verovatno po default-u doprinosi autonomiji baterije. Mokee koristi default Aosp temu sa teal bojama, nije ona pixel plava. Ostalo je sve isto kao na LOS-u. SoT u proseku ~14h (svaki dan), normalna iliti klasicna upotreba telefona bez 3g-4g upotrebe...

Ja sam imao PA, mnogo je bio dobar, ali sam ga napustio jer nema izgleda da će postati official kao i što nema opciju "long press key to kill app", tj ne može nikako da se namesti.
Moze da se sredi upotrebom Xposed + Gravitybox i jos mozes odabrati vreme koliko ces dugo da drzis dugme i menjas sta god i kako tebi odgovara.Screenshot_20171019-115807.pngScreenshot_20171019-115813.png

Dajte neki hint (link) za zastitno staklo za RN4 MTK verziju, ne kopa mi se po temi, mnogo ste je razvili. :) Znam da postoje začkoljice zbog ekrana.
Hvala unapred.

Izgleda da su kinezi konacno nasli resenje za 2.5D stakla i problem sa nenaleganjem zastitnog stakla po ivicama.

2 Bags/Lot Tempered Glass White Edge / Side Revising Liquid with Brush White Border Repair Glue Green Product
http://s.aliexpress.com/eqQZZjIV
(from AliExpress Android)

Koliko vidim sada se uz neka stakla koja idu na 2.5D ekrane dobija i "lepak"...

Ja sam uzeo porucio sada za A1 neko staklo uz koje dolazi taj lepak, pa da vidimo i to cudo :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Dajte neki hint (link) za zastitno staklo za RN4 MTK verziju, ne kopa mi se po temi, mnogo ste je razvili. :) Znam da postoje začkoljice zbog ekrana.
Hvala unapred.
Evo ovde iznad Kidence je stavio link, e sad ne znam za mtk, pokusaj od istog prodavca da nadjes za mtk verziju...

Ja bih isto da pohvalim i preporucim mokee... Ubica rom, baterija daleko najbolja od svih custom romova... 4 dana, 10 sot-a.

Nazad
Vrh Dno