Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa ako hoces da se igras, skines zip rom sledece verzije, prve posle tvoje i preko Updater app odradis update, pa onda opet sledecu i tako redom dok ne stignes do poslednje...Nakon toga, dobijes zadnji rom i svi problemi se izlece. :)

Sent from my Redmi Note 4X

Probaj preko telefona, preko mob.neta.

Isto...
72ea7d3580d090138935b5fb5f059ebc.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Možda nisi pročitao moj post, ili sam ga možda ja malo nejasno napisao. Sačekaj sutra pa probaj preko mobilnog. Ako ni tada neće onda znam šta da ti kažem.

Pa ako hoces da se igras, skines zip rom sledece verzije, prve posle tvoje i preko Updater app odradis update, pa onda opet sledecu i tako redom dok ne stignes do poslednje...Nakon toga, dobijes zadnji rom i svi problemi se izlece. :)

Aha, mora stepenik po stepenik do konačnog pada :) Hvala najlepše, svako dobro.

Da, to su delovi sistema...Jedi nacin da preskocis sve korake je da odmah flesujes fastboot rom preko Mi flash na zeljenu verziju.

Takav skok zahteva otključavanje preko kineza?

Ma to je toliko zapetljano za nekoga ko nema obicaj da se igra sa romovima. Tamo na miui forumu pise i da je update za rn4x suspendovan. Neko kaze da moze preko updatera, na njihovom forumu stoji ko je na miui8 global stable da mora fastboot.A pre sve te price moram da se upetljam sa otkljucavanjem bootloadera i nekih 72 sata cekanja necega. Sve bi bilo u redu da nas nisu potpalili sa tim bice update a sad se i sprdaju na forumu prave ankete hoce li biti sledece godine ili u sledecem veku. Meni jedino treba split screen, mogli su ga i ubaciti sa onim nougat updateom.

Koliko sam video posle ove .15 verzije su closed beta-e. To ide samo onima sto su se prijavili za testiranje.Sada idu od 1-8.10.17 praznici u Kini ,pa je sve odlozeno za public..Mislim da ce samo closed beta-e gurati na testiranje u tom periodu.

Poslednja izmena:
Mislim da za vreme njihovih praznika nece izbaciti nikakav update

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

I meni je tak bilo, pogresno dugme sam stisnuo par puta (*** ne znam kineski) :D

Sacekaj dan-dva i pustice ti, rekao sam negde, posle odobrenog zahteva, posle prvog pokusaja otkljucavanja morao sam da cekam 11 sati za drugi koji prolazi, cak nije ni 72 sata kao kod drugih.

Jedno pitanje za članove koji fleshuju kernel. Kako da uradim backup stock kernel?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Auuuu kakvi loodaci su ovi iz xiaomi-ja. Trude se na sve nacine da ti otezaju upotrebu telefona sa novim verzijama miuija. Umesto da poboljsavaju opcije, oni ih sakate iz verzije u verziju. ***, po***zdeo sam, probao sam sve i svasta i pretrazio ceo net kako da MENU taster koristim jednim klikom kao MENU 'beni taster i svi se zale. Pa valjda mu je to osnovna funkcija za 'beni MENI kada ga jednom kliknes (a ne recents). *****luk totalni!
Ps, Xposed Edge pro odlicno radi i mogu da se menjaju sve komande, sem Menu tastera. [emoji20] Screenshot_2017-09-27-08-54-17-846_com.android.settings.pngScreenshot_2017-09-27-08-54-30-606_com.android.settings.pngScreenshot_2017-09-27-09-04-00-008_com.jozein.xedgepro.pngScreenshot_2017-09-27-09-06-00-251_com.jozein.xedgepro.png

Poslednja izmena:
Je li to na miui 9? Ja sam na miui 8 i ta opcija postoji.

Je li to na miui 9? Ja sam na miui 8 i ta opcija postoji.

Miui 9 verzija 7.9.21. Probao sam sve i gravitybox, razne tvikove, menjao system/usr/keylayout/ ma nema sta nisam celu noc i izgubio gomilu vremena ni za sta. Developerski smradovi iz xiaomija (mislio sam da nikada necu to reci). Izmisljaju gluposti samo

Pozdrav svima, imam redmi note 4x sd, miui rom poslednji stable , telefon sam uzeo u julu, pre toga note 3 pro. Od jutros poceo da mi prekida kad je na punjacu, svaki sekund se konektuje pa diskonektuje, nekad drzi po 2 3 5 sekundi, pa ne drzi isto tako, probao sam drugi kabl, punjac, na racunar, svuda je ista situacija, citam po netu i vidim da se to desava ,ima i klipova po yt, jednu kazu da se napuni do kraja pa ce prestati drugi neka druga resenja,a moguce i da je port za punjenje crko,a i meni deluje da je to, imate li neki savet, sta raditi ?

to izgleda ovako
https://www.youtube.com/watch?v=_0gcsyDOwkw

Pozdrav svima, imam redmi note 4x sd, miui rom poslednji stable , telefon sam uzeo u julu, pre toga note 3 pro. Od jutros poceo da mi prekida kad je na punjacu, svaki sekund se konektuje pa diskonektuje, nekad drzi po 2 3 5 sekundi, pa ne drzi isto tako, probao sam drugi kabl, punjac, na racunar, svuda je ista situacija, citam po netu i vidim da se to desava ,ima i klipova po yt, jednu kazu da se napuni do kraja pa ce prestati drugi neka druga resenja,a moguce i da je port za punjenje crko,a i meni deluje da je to, imate li neki savet, sta raditi ?

to izgleda ovako
https://www.youtube.com/watch?v=_0gcsyDOwkw

Probaj malo iglom cackati, možda se nakupilo prljavštine u rupici. Ako ni to ne pomogne, onda je verovatno port . Probao si druge kablove tako da nemas puno opcija još.

Moram da se upisem kao novi vlasnik note 4x sd i ne mogu da verujem kako je dobra baterija na ovom telefonu :)

@nmc

Kada ubacis kabal u telefon i mrdas lagano levo-desno, jel imas osecaj kao da se port pomera...?
Ako je otisao, port..zamenis celu plocicu za 5e sa Alija...
Mada meni to vise lici na je nesto plocici za punjenje crklo, pa se tako ponasa... Mada moze biti i do elektronike na bateriji...
Vidi sa CPU-Z pod stavkom Batery kako pokazuje bateriju, temperaturu i napon...

Redmi Note 4 USB Port Charger Dock Plug Connector Flex Cable Note4 For 5.5" Xiaomi Redmi Note 4 Charging Port Board Replacement
http://s.aliexpress.com/jU3yYbAr
(from AliExpress Android)

@nmc

Kada ubacis kabal u telefon i mrdas lagano levo-desno, jel imas osecaj kao da se port pomera...?
Ako je otisao, port..zamenis celu plocicu za 5e sa Alija...
Mada meni to vise lici na je nesto plocici za punjenje crklo, pa se tako ponasa... Mada moze biti i do elektronike na bateriji...
Vidi sa CPU-Z pod stavkom Batery kako pokazuje bateriju, temperaturu i napon...

Redmi Note 4 USB Port Charger Dock Plug Connector Flex Cable Note4 For 5.5" Xiaomi Redmi Note 4 Charging Port Board Replacement
http://s.aliexpress.com/jU3yYbAr
(from AliExpress Android)

Evo sad se puni,nekako sam namestio i trenutno kucam dok je na punjacu i nije prekinuo, ne bih rekao da se pomera,deluje sve cvrsto kad je punjac u portu i pomeram ga levo desno. Evo i cpu z ss. Nasao sam i ja te portove samo ne znam jel ovaj siroki ili uski sto pise.
f8a7a893c21c623b3fee75efe1468ca5.jpg

Deluje sve ok, prati situaciju...A da bi znao koja plocica odgovara, moras prvo da skines ledja i vidis. Na srecu da ides, ne isplati se da cekas. Mada, mozda se samo trenutno zaglupeo... Prati malo pa ako nastavi, porucuj...Nije neki veliki trosak.

Skinuo sam ga sa punjaca pa cemo videti sad sta ce biti, praticu sta se desava.

Nazad
Vrh Dno