Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Preko njegovog kernela možeš da podešavaš

fa4fc4fac387c3b26fb0855f143dd264.jpg

Sa kojom aplikacijom?

Kernel Adiutor ili EXKM.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gde imaju te bete da se skinu, ja ih ne nalazim nigde...Dosta Vas spominje neke bete, samo ja ih ne nalazim zvanicno nigde, pa me interesuje gde da ih nadjem.
Ja koliko znam postoji Stable i Developer verzija rom-a zvanicno...Gde su te "bete"?!

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Mozda misle na nightly? Meni je sinoc stigao 8.3.5.0 ili 8.5.3.0 nisam siguran, i sad ga nema...

Taj 8.5.8.0 je Nightly update i ne ide svima, nego random korisnicima...Ako ga odbijes, nece stici opet...nego sacekas dok ne izbace Stable update, pa ce stici tada.

Link vodi ka Developer rom-ovima...Beta rom-ovi su nesto drugo, moras se prijaviti za Beta tester-a da bi mogao da dobijas bete..Onda ROM iz Bete prelazi u Developer, pa iz Dev u Global Stable. Malo su sve pomesali... Ovo su Developer rom-ovi, ali vidim da sve vise unose zabunu sada i u softver.Malo im sto su za nazive telefona napravili zbrku , sada su poceli da mesaju i Dev i beta rom-ove...Zanimljivo...

Da li neko imao iskustva sa nillkin nature futrolom za ovaj telefon? Ima li nesto bolje da se uzme?

Ja ne volim providne, skoro svaka mi pozuti posle odredjenog vremena

Uzmes onda hard case. Oni ne zute.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Upravo... Sad imam nillkin scrub

Najjaci case za RN4(X).

Oicgoo Heat dissipation Phone Hard Back PC Case For Xiaomi Redmi NOTE 4 4X Pro Full Cover For Redmi NOTE 4X Cases Protect Shell
http://s.aliexpress.com/y2m6jInA
(from AliExpress Android)

Pa kad se u te rupice zavuce prašina bude baš dobro [emoji4][emoji1305]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jedan jedini - Cafele

CAFELE For Xiaomi Redmi Note 4X Case Luxury Brand Original Ultra Thin Scrub Soft TPU Phone Case For Redmi Note 4 Case Silicone
http://s.aliexpress.com/ABfINVRn

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Bas sam porucio crni i plavi pre 10ak dana cekam ih .

Pa ne bacam telefon u blato... I ne nosim u torbici blato :) case je top ;)

Nemas problema kad slikas sa blicom kada je tel u toj zastiti?

Ako mene pitas, nisam probao..znam da imaju problem providni silikoni sa tim...Probacu, mada ja to uzeo vise onako...i ne nosim...

Edit:
Probao sada, sve ok..nema nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Pojave se kod onih sto imaju posebnu rupu za
blic.Kod onih sto imaju jednu rupu za kameru, blic i fp, nema tih problema.

Kako je moguće da se taj problem provlači kroz Xiaomi već par godina, kroz razne modele ? Skoro nevjerovatno. Izgleda da nije samo do noise cancelationa, jer bi njegovo isključivanje onda sve riješilo.

Pa da, nije baš do noise cancelation-a. A i call sound recorder snima u lošem formatu, sa slabijim bitrate-om.

Taj fix sa ruskog foruma, popravlja samo mikrofon za sound i video recording. Menja handset-mic i handset-stereo-dmic-ef

Kada je uključen fluence:
Onda se voice-dmic-ef podešavanje mikrofona koristi, a voice-speaker-dmic-ef sa speakerphone-om.

Da li sad uzeti ovaj redmi note 4x ili cekati da izadje note 5 hoce li brzo?

Eeeh mogu da se prikljucim zajednici...

Zavrsio unlock, twrp, presao na Los i nije toliko komplikovano koliko mi se ucinilo na prvi mah, brzo se sve odradi.

Nije los MIUI al' dzabe kad mi ne lezi (nikad nije) a i nema za mene bitnu funkciju skipovanja pesama na dugo volume, *** meni je to bitno :d i jedva sam cekao da ga izubijam.

Samo obavestenje, za Unlock sam cekao cirka 11 sati izgleda da su ubrzali onih 72h.

A sad brljanje po telefonu moz' da pocne :smoke: za sada Los, koristio sam pre CM pa mi logicno bilo da predjem na to, pa cu videti autonomiju i sve ostalo za sada mi je ok.

Pozdrav @Kidencu i naravno preporuka za eventualne ostale ...

Procitaj prethodni post, tj.post #5209.
Post #5211 je nastavak na post #5209.

Da li neko imao iskustva sa nillkin nature futrolom za ovaj telefon? Ima li nesto bolje da se uzme?
Nillkin skupa, najobicnija kinezara od 1$

Zeni sam naručio
Desyner Phone cases for xiaomi redmi 4x note 4x 4A 5C 5S 6 Plus case full back cover for xiaomi redmi note 3 redmi 3S Pro case
http://s.aliexpress.com/eQvUZZNr

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Meni je onaj Cafelle crni silikon klizav poprilicno,nekako je previse "suv"....

je li stavljao ko ovaj zadnji globe rom, baziran na xiaomi.eu 7.9.14 i kako se pokazao? bih se prebacio na MIUI 9 pa ne znam koji ROM da odaberem

Nazad
Vrh Dno