Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Jedan slot moze do 4g, drugi do 3g

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Meni na RR puca app kada izaberem Slow...

Sent from my Redmi Note 4X

Jel radi slow mo kao na miui?
Na onoj što sam postavio, radi. Sad da li je kao na MIUI, ne znam.
Meni na RR puca app kada izaberem Slow...

Zato što RR nije update-ovan

Ovaj commit je ispravio to, mislim da zbog toga na LOS-u radi. https://review.lineageos.org/#/c/188178/

@r!sc! Važi, kada skinem, upload-ovaću. :)

Nije flashable zip. Probajte ovaj xml, stavite u system/etc/
644 permisije.

Možda proradi :)

Prilozi

• media_profiles.zip
    3 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Ma muka mi je vise...koliko sam verzija probao do sada, sada je mi je Dirty cam RR rom...
Mrzi me vise da boot-ujem u twrp... ;D

[emoji23] [emoji106]

Mada nisam siguran za ovaj fajl. Proradiće kada ubaci onaj commit. :)

Soviet kernel, Unavailable :D

Pola governora nepodešeno. I nekako su loše performanse, scroll itd. :(

Screenshot_20170910-222649.png
Screenshot_20170910-223427.png

Poslednja izmena:
Ne znam da li je do sada bilo reci o tome da li moze da se kontroliše led i kako? Flow aplikacija ne radi na primer. Trenutno sam stock bez root-a. Hvala.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zavisi od app, kako je programirana, tj. koju boju da koristi...Ako me secanje sluzi(nisam bas dugo na MIUI, mozda se i to promenilo) mozes samo da ukljucis ili iskljucis led za aplikacije(viber, wa)...dok za propustene pozive i poruke mozes i boju da biras...

Zavisi od app, kako je programirana, tj. koju boju da koristi...Ako me secanje sluzi(nisam bas dugo na MIUI, mozda se i to promenilo) mozes samo da ukljucis ili iskljucis led za aplikacije(viber, wa)...dok za propustene pozive i poruke mozes i boju da biras...

Znam to. Idealno bi bilo kada bi mogao iz neke 3rd party app da kontrolisem lampicu. Na primer tasker nudi opciju za to ali na ovom telefonu to ne radi. Kao da Miui blokira pristup.Probacu sa root-om ili drugim romom... Ako je neko cackao nesto u vezi toga, neka javi.

Edit:Uspeo sam da namestim da Flow radi. Tasker i dalje nista..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nikako da kupim telefon, a pošto se finanstijska situacija malo promenila, blic pitanje: redmi note 4x global 3/32 ili mi 5c?

Nikako da kupim telefon, a pošto se finanstijska situacija malo promenila, blic pitanje: redmi note 4x global 3/32 ili mi 5c?
Isto sam se dvoumio za zenu, redmi mote 4x ipak

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ako neko koristi ElectraBlue kernel,moze probati ova podesavanja za displej,dosta bolje boje budu,ono,oled varijanta :) to je stara varijanta jos iz doba RN3,probah juce i odusevih se na RN4 kako sada displej ima prikaz sa ovim setovanjem...

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    17.2 KB · Pregleda: 212
Treba da uzmem telefon i dvoumim se izmedju 4x (16000 rsd) note 4 (19000 rsd) oba su 3/32Gb.
Pre neki dana uzeo devojci 4x i skorz korektan telefon sto se mene tice. Nisam neki zahtevan korisnik uopste.
Ako sam dobro skapirao citajuci ovu temu note 4x je zakinesko trziste a note 4 je global verzija i podrzava lte 800mhz.
Uzeo bih note 4 ali procitah ovde da ima jako puno zamerki na ekran zbog bad piksela.
U sustini meni zavrsava posao i jedan i drugi note 4 bi uzeo samo da se razlikuje od devojcinog fona :) ali me brini ti losi pikseli.

Uzmeš 4x global verziju i eto i b20 a i rom bez kineskih aplikacija.
0920b2d2ba24d6fbdd9c29c1a070f87c.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

note 4x je kinez a note 4 je global verzija? Ili su to dva razlicita telefona.
Sigurica u kom smislu?
Imas u prvom postu razliku izmedju modela... note 4x snapdragon i note 4 global su dva identicna telefona sem sto global podrzava b20

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Tako sam i ja skapirao ali vidim da mi preporucuju note 4X

To je obican 4X :D mada ko se nebi pogubio, milion modela...

Bio neki note 4 na oglasima za 100e polovan, ali izgleda ima neke duhove na ekranu, ja odustao :(

Poslednja izmena:
Ja bi 4x sada al da mi provere koji camera senzor ima [emoji16] . Globalni je vakuum kesa.

Nije note jer sam uzeo za klinca a note mu veliki za džep,imaš isto global verziju i za note samo bitno je da je telefon global verzija i uz njega ide global rom a ne da je kineska verzija gde je stavljen global rom jer onda nema b20.Valjda si me razumeo [emoji3]

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno