Jel ima nešto da ovaj kernel nema [emoji15]
Na onoj što sam postavio, radi. Sad da li je kao na MIUI, ne znam.Jel radi slow mo kao na miui?
Zato što RR nije update-ovanMeni na RR puca app kada izaberem Slow...
Sent from my Redmi Note 4X
Znam to. Idealno bi bilo kada bi mogao iz neke 3rd party app da kontrolisem lampicu. Na primer tasker nudi opciju za to ali na ovom telefonu to ne radi. Kao da Miui blokira pristup.Probacu sa root-om ili drugim romom... Ako je neko cackao nesto u vezi toga, neka javi.Zavisi od app, kako je programirana, tj. koju boju da koristi...Ako me secanje sluzi(nisam bas dugo na MIUI, mozda se i to promenilo) mozes samo da ukljucis ili iskljucis led za aplikacije(viber, wa)...dok za propustene pozive i poruke mozes i boju da biras...
Sent from my Redmi Note 4X
Isto sam se dvoumio za zenu, redmi mote 4x ipakNikako da kupim telefon, a pošto se finanstijska situacija malo promenila, blic pitanje: redmi note 4x global 3/32 ili mi 5c?
Mislim da ti je Note 4X sigurica. Ja bih išao na njega.
Imas u prvom postu razliku izmedju modela... note 4x snapdragon i note 4 global su dva identicna telefona sem sto global podrzava b20note 4x je kinez a note 4 je global verzija? Ili su to dva razlicita telefona.
Sigurica u kom smislu?
Ovo nije note!?Uzmeš 4x global verziju i eto i b20 a i rom bez kineskih aplikacija.![]()
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Ovo nije note!?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari