Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

I ja sam na MTK procesoru. Pitao sam te zato što je na SD procesoru baterija baš dosta bolja tj. duže može da izdrži u odnosu na bateriju na telefonu sa MTK procesorom. Čitam da neki pominju 12 sati SOT-a što je za mene misaona imenica.. Za ostalo se slažem. Jedini problem koji ja imam jeste LTE signal. U okolini Lazarevca Vip radi na frekvenciji od 800 MHz tako da 4G signal mogu samo da sanjam. Bio sam u Beogradu preko vikenda - cepa 4G ko blesav!

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Sto puta napisano ali ajde još jednom. Ako na MTK izvuces 6h sot ovde ćeš oko 12h i to je to. Pričam iz iskustva.
Svakako vredi doplate da se mob zameni , jedino gde je MTK mnogo bolji od ovog sd je izrada. MTK deluje kao mob od 400e dok ovaj izgleda i deluje onoliko koliko i košta :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gde mogu da vidim koja mi je kamera u telefonu?

Uzmes srafciger... :)

Jeste,izrada mu je vrhunska,ali opet nikad se necemo ni diviti izradi jer svako stavi neku zastitu preko ledja..A ne slazem se da je bolji samo u izradi,bolja mu je grafika Mali-T880 MP4 dok u SD verziji je Adreno 506,pa procesori,helio x20 nije slabiji i losiji od sd625..Druga je stvar sto su SD verziju optimizovali tako da ima duze trajanje u radu pri koriscenju..Sto nama korisnicima to i odgovara,zar ne..Stim sto nikad ne bi prodao ovaj MTK pa doplatio za isti sa SD verzijom..Pre bi uzeo kao sto cu i uraditi Mi MAX 1 ili 2..

Prelomio sam i uzimam note 4x, pa me zanima par stvari.

Ima li razlike u radu između 3 i 4gb rama?
Kakve su šanse da naletim na Sony kameru?

Ajo neko zna gde može da se nabavi povoljno nek baci pp.
Zavisi kolika je razlika u ceni i da li mozes trenutno da nadjes sd verziju sa 4gb rama :) a sto se tice sony kamere, pa sanse su otprilike 50-50 :) to je cista sreca

A ja mislim da su veće šanse da nađe omnivision kameru nego Sony :) verujem da Sony vise ni ne može da se zabode :)

Ja dobih sa sony kamerom, a datum proizvodnje na kutiji 7/2017 :)

Nigde ne pise ko je proizvodjac.
71db9a250e57c27cd5cfe825808f6a88.jpg

Settings>about phone pa nekoliko puta klikni na kernel version, tu ce ti pisati

Samsung.

Pretpostavljam Soni?
177a60ced7a7da221d219e6309212c8b.jpg

Prednja samsung, zadnja omnivision

*** nisam ni znao da imaju sa omnivision modele. Mislio sam da imaju samo soni i samsung. Koje su najbolje a koje najgore?

*** nisam ni znao da imaju sa omnivision modele. Mislio sam da imaju samo soni i samsung. Koje su najbolje a koje najgore?

Ima uporednih testova soni vs samsung gde se soni kamera pokazala bolja, a sto se tice omnivision, ne znam

Ako ste na Global Stable MIUI 8 ROM-u, mislim da ce stici update kada izadje Globa Stable MIUi 9.

11. avgusta izlaze china beta i global developer rom. Moracete onda da ubacite developer ROM.

Aha znaci 11. dev rom, i to moramo sami da ubacimo, aa ako hocemo klasican update onda tek kad izadje global stable..hvala lepo

Je li oko ovde kupio u prodavnici ili ste nabavljali po internetu?

Ja sam moj uzeo od @Kidence. Preporuka!

Ja sam kupio u prodavnici. Preko neta ali u prodavnici koja postoji

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Ovo za brisanje sistemskih apk ću verovati samo kada lično vidim .. a realno nema ništa od toga.

Ljudi, moze li neko da mi kaze u kakvoj su vezi wi fi i 4g. Znaci preko neke aplikacije izaberem opciju 4g only, imam mreze gotovo samo dok sam na wi fi, kad se odjavim pise mi no service.

Evo skontah da i tada kad mi pise da sam na 4g ne mogu da obavim poziv niti bilo sta drugo. Pretpostavljam da je problem zato sto je kineska verzija.

Poslednja izmena:
Nemoj stavljati na 4g only je ne mogu da se obavljaju pozivi tada.
Stavi na 4g/3g i nece biti problema.

Nazad
Vrh Dno