mister Mrva
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.08.2003
- Poena
- 620
Vise mi je zbog eventualnog ispadanja, moze da pomogne u takvim situacijama
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Naravno, kada telefon ispadne, može lepo da se vidi korist. Meni se upravo to desilo; da nije bilo zaštite, verovatno bi pukao ekran.Vise mi je zbog eventualnog ispadanja, moze da pomogne u takvim situacijama
Ja nosim bez staklA 4 meseca, nema tacke na ekranu
Dobio si Redmi Note 4X. Evo objasnjenja zasto pise Note 4 u About http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5090487Uzeo sam note 4x global,ima osvetljene tastere. Imam pitanje,da li i vama u about pise model note 4 bez iksa? Kad udjem u cpu Z pise da imam snapdragon procesor 625,sto je indikator da je ipak 4x
Kako vam telefon hvata 4g mrezu? Ja se bukvalno vozim kroz bg busom i jedino sto hvatam je H ili H+.
Jedno pitanje. Na stable verziji miui sam mogao da namestim da mi gore u not delu pokazuje koliko sam mb istrošio npr u odnosu na paket a sada na beti to nije moguće , ili ja ne izvaljujem kako.. ?
Edit. Ovako je na stable to izgledalo
![]()
Edit
Namestio , glupi miui ima 2 ista setingsa koji rade istu stvar ali na drugi način ..
Imam 4g,nemam u Rakovici ,mirijevu itd. Inace cim se zadje malo u civilizaciju onda imam 4g sve vreme.Mozda nemas global. Zato sto global ima podrsku na 800mhz, a jos ako si na telenoru, eto belaja.
Имаш на плејстор@vladof Daj link.
Hvala.
Imam 4g,nemam u Rakovici ,mirijevu itd. Inace cim se zadje malo u civilizaciju onda imam 4g sve vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari