Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Vise mi je zbog eventualnog ispadanja, moze da pomogne u takvim situacijama

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sutra uzimam note 4x internacional,gde ima ok maskica da se kupe a da nije kp? I da li odgovaraju sa note 4?

Ја сам пробао макар 10-12 стаклића, ни једно није идеално, нека се одлепе сама, нека имају онај одвратан пластичан звук, углавном сва имају ону мрљу на средини када се загреју, као масна флека која се разлива са цееелим спектром дугиних боја, истина да се та флека повуче и нестане када се тел охлади али има тај проблем...
Од свих најбоље се показало ово
Pzoz xiaomi redmi note 4x glass full cover prime screen protector xiaomi redmi note 4 pro tempered xiomi redmi note 4 glass 2.5D
http://s.aliexpress.com/BraMfayy
(from AliExpress Android)
Одлично стоји, нема онај грозан звук, иако је полимер, најмање показује флекицу, нема оне коцкице...у ствари има али нису приметне као на другима...Задовољан сам.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Je l imaju 4x i 4x note osvetljene home,back i recent tastere?

Note ima, mislim da i manji model isto ima.

4x nazalost nema

Pa samo Note serija ima osvetljene kapacitivne tastere.

Sent from my Redmi Note 4X

Uzeo sam note 4x global,ima osvetljene tastere. Imam pitanje,da li i vama u about pise model note 4 bez iksa? Kad udjem u cpu Z pise da imam snapdragon procesor 625,sto je indikator da je ipak 4x

To je note 4 global, nema x. :)

Pa zasto mi je prodat kao 4x? I na kutiji pise 4x

Dobio si 4x i ja sam tako isto mislio kad sam kupio ;)

Kako vam telefon hvata 4g mrezu? Ja se bukvalno vozim kroz bg busom i jedino sto hvatam je H ili H+.

Meni je skroz okej signal lte, doduše uglavnom sam na nbg....

Kako vam telefon hvata 4g mrezu? Ja se bukvalno vozim kroz bg busom i jedino sto hvatam je H ili H+.

Mozda nemas global. Zato sto global ima podrsku na 800mhz, a jos ako si na telenoru, eto belaja.

Пробајте овај arrow launcher од МС... Јако добро.

@vladof Daj link.
Hvala.

Jedno pitanje. Na stable verziji miui sam mogao da namestim da mi gore u not delu pokazuje koliko sam mb istrošio npr u odnosu na paket a sada na beti to nije moguće , ili ja ne izvaljujem kako.. ?

Edit. Ovako je na stable to izgledalo

04cb1d1d8af689fc3e60c6ca50ddbb57.jpg

Edit
Namestio , glupi miui ima 2 ista setingsa koji rade istu stvar ali na drugi način ..

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Na stable verziji miui sam mogao da namestim da mi gore u not delu pokazuje koliko sam mb istrošio npr u odnosu na paket a sada na beti to nije moguće , ili ja ne izvaljujem kako.. ?

Edit. Ovako je na stable to izgledalo

04cb1d1d8af689fc3e60c6ca50ddbb57.jpg

Edit
Namestio , glupi miui ima 2 ista setingsa koji rade istu stvar ali na drugi način ..

Koja ti je ovo tema? ;)

Uh ne znam.. ne koristim je više , valjda white pixel ?

Imam 4g,nemam u Rakovici ,mirijevu itd. Inace cim se zadje malo u civilizaciju onda imam 4g sve vreme.

Imaš ti 4G, ali 4G se sastoji iz mnogo frekvencija. Jel imaš internacionalni ili ne RN4?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

On ima Redmi Note 4X, to je China verzija i nema LTE800... ima 4G samo na 1800mhz. Sve lepo pise u temi, samo retko ko cita...

Kupio sam ga kao internacionalni. Nema u sebi nikakav bloat,nikakve kineske gluposti

To što ima global rom ne znači da podržava lte800.. treba ti global mob to jest Redmi note 4 global ( s625 )

Ne postoji Redmi Note 4X Global.

Nazad
Vrh Dno