Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ja prosto ovo ne mogu da objasnim, osim da imam modovani miui, a stavljao sam vec ss i pisao o tome sta koristim. Sve klizi i leti na ovom globe.com (animacije na 1x u dev op), a autonomija "ubija" kao sto vidite.

Koristis Nougat?

Sada nešto razmišljam , da je na ovom rn4 zvuk , displej i izrada kao na MTK kog isto imam gajbi verovatno bi ovo bio jedan od najboljih mobova ikada za ovu cenu.
Toliko im malo fali za perfekciju . Već ​vidim kako uzimam i rn5 sa s630 :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ko je od vas dvoje seka?

Nego jedno tanjepi....za znalce...

Pod pretpostavkom da su isti uvjeti uporabe, s jedne strane R4 (SD 430), a sa druge RN4X (SD 625), koja ce baterija prije da se potrosi?

Da li u ovom meniju sme da se stavi na LTE only ili LTE/3g a da se nešto trajno ne zezne. Znam da su izbijali problemi sa nekim mob kada se to promeni

uploadfromtaptalk1497534632755.png

Na LTE only nećeš moći pozive da primaš, ovo drugo možeš probati.

Ma znam da neću , treba mi na 30min. Bitno je da može da se vrati na staro

Zadnji RR je ok, lepo radi..Medjutim ima ponekad FC, kao i prethodna verzija...Nista strasno, ali ko hoce rock stable i dalje neka se drzi MIUI-ja :) Baterija ok drzi, ne primecuje se da je nesto drasticno bolji/losiji nego prethodni build.
Sve u svemu, moze da se flesne...ali koga mrzi, moze da ostane i na prethodnom :) ;) ;)

Sent from my Redmi Note 4X
Evo novi build:

https://www.androidfilehost.com/?fid=961840155545574134

RR-N-v5.8.3-20170613-mido-Official.zip

Poslednja izmena:
Probacemo ga, ionako nisam zadovoljan ovim prethodnim... Moze i mora to bolje :)

Ne znam kako je kod tebe,ali izgleda da mi baterija traje krace na ovom prethodnom,mada lepo radi nema ni jednog FC. Probacu sutra ovaj poslednji...

Послато са Redmi Note 4x

Na MIUI kernel-u najduze traje bat...Evo sada flesnuo ovaj od 13.06. Videcemo kako ce se pokazati.

Ma dirty uvek radim.Ko ce sve da setuje od pocetka...Realno, sve je to manje-vise isto dok si na RR rom-u od istog dev-a, po koja minimalna promena...Deluje kao da samo security patch odrade i to je novi build...

Dok ne odradiš clean, ne možeš da vidiš prave razlike. Za "veće" tj značajnije update-e clean se gotovo podrazumeva, dok ove ovako redovne zakrpe mogu dirty ali ako se javi slabija baterija, FC itd, to je 90% do toga a ne do nove verzije.

Slabija je baterija zbog kernela, a ne zbog sistema...
Portovani MIUI kernel je stedljiviji, tu nema price...

Nisi u pravu. Čuj šta može... Evo možeš npr kao nov, polovan S4. Ili možeš ip 5s kojem ne radi FP i izgreban je po lajsni. Ne znam šta bi više hteo...

A mozes i S7 sa razbijenim ekranom.. Hahaha Dal je realno sta ljudi pisu??

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Буди озбиљан!
Očigledno nisi svestan šta znači kada sa stola iz letnje bašte gradskog kafića blješti dobro poznati logo.

Edit:

Stigla mi MSVII mat crna futrola. Skroz je OK. Mnogo lakše se stavlja od Nillkin npr, ali je Nillkin mnogo bolji kao zaštita u slučaju pada npr.
c32a5c58e03cc8df2c013436f2014a07.jpg

Poslednja izmena:
Mozes i Vertu da stavis, ako si klosar i pijes jedno pice celo popodne

Koji crni Vertu, za to nije čulo ni 1% stanovništva. Samo Apple ili Samsung.

Ja ti kazem da moze na stolu svasta da stoji. Ako nemas love da ispratis prohteve, dzaba sve

Da se nema ne bi se kupovali Samsung i Apple. ;)

Oko mene bas obrnuto, oni koji nemaju nose jabuku i s da se pokazu da imaju. Oni sto imaju, pricaju o vremenu.

Pa jeste tako, ali opet kažem da ovi što nemaju zaista nemaju, ne bi bilo za takve telefone i mnogo što šta.

Pa ako si kratak s lovom, zar nije bolje uzeti nov i dobar fon, ili krbanju staru 3 godine na kojoj pola stvari ne radi?

Ne radi šta je racionalnije nego šta privlači više pogleda, šta je jači brend.

Nazad
Vrh Dno