Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako prepoznati da li je oficijelni global ROM (Stable ili Dev) ili neki kuvani? Po oznaci ili?
Koliko sam do sada naučio, globalni je cetvorocifreni, za sada počinje brojem 8, dev treba da je trocifreni čini mi se brojem 7 počinje a kuvani je sa pet cifara, obično treća bude 10, 11...

Razmišljam se ovih dana da pređem sa rn3 mtk na 4x. Vredi li pod uslovom da bi glavni kriterijum bila fluidnost u radu?
Ako je neko imao oba, kakav je u poređenju output sluški? (bitnija mi je snaga nego kvalitet btw)

Ubacis dolby i uzivas u "snazi"... 😉

Sent from my Redmi Note 4X

Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Mobile Phone 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa Core CPU 5.5" 1080p Display 13MP FCC CE
http://s.aliexpress.com/aqmqQviE

Današnja akcija 🙂 150$ . Lte20 verzija

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mrzi me ,čekam da ga dileri iz ns nabave.

@kid prešao sam na betu/to jest dev rom ( glupi xiaomi briše sve sa mob ) Ali mi se ljudi žale da me lošije čuju .. gde je beše ono podešavanje da se isključi onaj jedan noice cancellation mic ?

Da li si probao samo da reboot-ujes fon...Hoce nekada da se zaglupi...

Znači izbacili su to podešavanje :/

Da, jos odavno.

Loznice narucis za CG i pokupis kad budes ljetos navracao. Do 150e nema dadzbina dodatnih. A telefon je i manje od 150e. Nema bolje nidje realno za te pare...

Ja bih tako da sad kupujem tel, ali sad u jeku sezone treba para za ljetovanje i tako to. Lako mi je za tebe pun si ka brod.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Kasnim sa screenshot-om 😀 Radi i 4k video enable 😀 (ali koliko vidim MediaInfo kaže da je samo ~16 FPS)

Ne šalje taj prodavac za Srbiju, ima takođe kod Fantacy ali je crni 164$
Original Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625 Smartphone 5.5" FHD 3G RAM 32G ROM 13MP Fingerprint ID MIUI 8.1 CE
http://s.aliexpress.com/NbAbeY3q
(from AliExpress Android)

Ovaj šalje . 150$

@kid
Opet mi promenio sam od sebe sliku na lock screen ? Šta da činim .. nisam izabrao ono da sam menja.. na beti sam

Poslednja izmena:
Idi u Installed apps i obrisi Carousel wallpaper app...

Još kada bih mogao da je nađem ,nije da je nisam tražio 🙂

Ako nisi brisao, imas je...Vidi pod Installed apps, pa Downloaded apps i tu je 🙂

Evo jedan mali hint za one koji zele grid 5x5 na MIUI , a nece da root-uju telefon...
Skinuti temu EMUIOS 5.0.Nakon toga u temama tapnuti na ikonicu u gornjem levom cosku, zatim Customize theme i pod Favorites tray izabrati EMUIOS 5.0 temu.Kada to uradite imate 5x5 grid ili 5x6 racunajuci dock. 🙂

koju boju si uzeo ? cudno mi deluje ovaj skroz crni a sivi sam vec imao u vidu rn3..

^Istu dilemu i ja imam. Ovaj rn3 mi je sivo-crni, a s obzirom da 4x nema chamfered edges, mora i boja da se promeni da bude full. Ovako će mi umanjiti osećaj novog telefona.

Evo jedan mali hint za one koji zele grid 5x5 na MIUI , a nece da root-uju telefon...
Skinuti temu EMUIOS 5.0.Nakon toga u temama tapnuti na ikonicu u gornjem levom cosku, zatim Customize theme i pod Favorites tray izabrati EMUIOS 5.0 temu.Kada to uradite imate 5x5 grid ili 5x6 racunajuci dock. 🙂

Radi i na starom dobrom RN3, bolje je mnogo nego 4X.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ovo je univerzalno, vazi za svaki telefon koji ima MIUI 8 🙂 Ima tu jos mnogo modovanja, ali treba root 🙂 Npr, mene nerviraju ikonice od Blica, Kurir-a i slicnih koje se promenom teme ne menjaju, pa sam ih na kraju sam prepravio 🙂

uploadfromtaptalk1490798317527.jpg

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi potvrdi, da li ove modele što Vera prodaje na KP za 200€ sa 64GB memorije, podržavaju 4G za naše frekvencije, konkretno me interesuje za VIP?

Koliko ja znam teget postoji samo MTK, ne i SD verzija.

Nazad
Vrh Dno