Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ima li negde u Bgd servis gde odmah imaju na stanju displej za ovaj telefon ? :D

Ili Ali pa čekanje...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

@deklaracija, @ran, postavio sam u nova settings, novu za default, to je prvo što sam uradio ali ipak se ponekad desi prebacivanje na stock launcher.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Imaš u podešavanjima dole instalirane aplikacije, pa na dnu imaš dugme defaults, e ja sam tu podešavao da mi podrazumjevani launcher bude Nova i nije bilo problema...

Sent from my Redmi Note 3

Sad sam proverio, stoji pod defaults launcher nova. Pratiću nadalje sta se dešava. Inače baterija odlična, sada je na 68%, telefon korišćen 18 sati i ima 3h 45 min sot, na wifi.

Mora ovo sto sam ti napisao u prošlom postu, kad je ukljucena miui optimizacima sistem ima obicaj da ponekad vrati default aplikacije na miui sistemske. Pametno je iskljuciti i čišćenje keša, aplikacija i slična čuda kad se isključi ekran, to je u security podesavanjima.

Ovo za optimizaciju sam odradio, posle toga nisam primetio da se vraća na stock. Moguće da je do toga. Odradiću I ovo drugo.

Koliko sam video, Resurrection Remix izbacuje Nougat nightly-je već neko vreme. Da li je neko probao romove, kakvi su utisci?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na global dev se pojavila jos prosle godine, bloat običan

Krajnje mi je vreme da rutujem telefon i pobrisem smece.

Poslednja izmena:
Posle svakog apdejta će instalirati Duo iako ga obrišete preko root unninstalera, vec neko vrijeme je tako na Global Dev.

Koliko sam video, Resurrection Remix izbacuje Nougat nightly-je već neko vreme. Da li je neko probao romove, kakvi su utisci?

dobro radi ali jos to nije sve ispeglano ima bagova.vratio se na mm ;)
(probao pre mesec dana)

Imam jedan problem; Viber mi je instaliran za oba broja, u opciji dual apps. Problem je što u tom drugom uopšte nemam niti jedan kontakt. Onaj "prvi" radi normalno.
Gde grešim, odnosno mora li da bude tako?

ne mora, imam posebno 2 vibera za 2 broja i sljaka sve ok i imam sve kontakte

A sta treba da ukljucim da mi šalje momentalno obaveštenja o pristigloj poruci, jer sam provalio da ako se telefon duže ne upotrebljava onda obaveštenja ni za Viber ni za WhatsApp ne stižu, već kad udjem u aplikaciju počnu da pristižu u trenu.

100x receno... ides u permissions pa autostart i stikliraj viber i whats app

Poslednja izmena:
Uključeno sada, hvala veliko , mator čovek ne može sve da popamti, pobrkalo mi se u glavi.

Jel neko dobio update mozda? baš ga čekam ko ozebo sunce, čudno mi da telefon sa baterijom od 4K punim svaki dan

Ne Jos...I ja cekam.Pre punio na 3 dana...A sad ni 18 sati da izdrži.Svaki updata sve gore

meni moze dan i. po, star 5 meseci, ali ga zaista handrim

Da li postoji opcija da se brojevi postave iznad slova na klasicnoj tastaturi ?

Gboard je default preinstalirana tastatura na MIUI i mogu da se postave brojevi u gornjem redu

Kako da namestim da otisak prsta ne samo sto otkkjucava fon,vec i da ga zakljucava ?

Hteo sam da probam xiaomi.eu rom i vec dva puta ne uspevam sa različitim verzijama. Zavrsi instalaciju ali kada odem na restart napise da sistem nije instaliran. Sta moze da bude? Trenutno sam na rr 5.8.0

Imam jos pitanjca :)
Na telefonu mi je 5.1.1 Lolipop.
Kad odem na check for updates,nema niceg novog...Kako da odradim MM ?
Inace,u pitanju je Pro verzija,3gb rama i SD 650,Hexa Core 1.8ghz
Drugo pitanje je takodje Noob,kako da aktiviram DND ? Namestio sam vreme,ali nece da postavi mesec u zakazano vreme,kako da aktiviram Do Not Disturb ?

Za dnd ne mogu da ti pomognem jer ga ne koristim a ni miui :)
A za prvo pitanje ce ti pomoci post #1808 od Kidence-a jer pretpostavljam da imas kineski kuvani rom pa zato nema ota apdejta.

Sredio sam sve,samo se eto pitam,zasto sam i dalje na 5.1.1,nece MM ota da pokrene nikako.
Vidim po netu da ima da se skine rom i stavi u internu memoriju,ali mislio sam da ima neka kvaka i za OTA update.

Nazad
Vrh Dno