Meni je MMB29M, nisam siguran jeli prodavac instalirao pravi softver, jer kad sam ga pitao dali mi je tel kenzo ili kate on je samo rekao :but ser this is global developer rom, and its must work good.
Neko kaze kate a neko kenzo..
Kako da vidim dali ima lte 20?
Proveri ulaz za sluske, vidi ima li neki papiric ili prasina unutra. Meni se to desavalo sa mi4 i sa proslim rn3.Slusalice suste strasno, sve slusalice sam izmenjao i original i svakakve i sve zuje.
Ali kada stavim one velike za pc one se cuju dobro, tako da msm da je problem u frekvenciji ili necemu.
To mi je najveci problem, jer dosta koristim slusalice i nmg vise ovo da trpim.
Zato moram maci ovaj rom sto prije...
Ako imas twrp uradi backup, wipe pa install osim ako jos nesto ne pise da treba ali u principu to je to.sve sam to uradio, puvao, cistio ali nista.
I reko nista me ne kosta da instaliram novi rom i da licno proverim.
Skinuo sam xiaomi eu rom, prebacio ga na sd card, sta dalje da uradim?
Ni meni nije bilo ote. Napuni telefon iznad 50, skini rom sa miui sajta u zipu je, prebaci na telefon, otvori updater aplikaciju, pa izaberi update tj zip koji si skinuo i sacekaj da se odradi.
za sta sluzi wipe?
Instaliram samo na install i to je to?
Negde sam cuo da trebam da Wipe Dalvik/Art & Cache.
I javi koji prevarant sa kp je u pitanjuVazi. Sutra cu videti sta pise na granatnom listu pa javim.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Odradi factory reset pa onda probaj.hvala, instalirao sam xoaomi eu rom i slusalice vise ne zuje jeee..
Ali ovaj rom mi nije tecan kao miui, takodjer recimo ako ulazim u slike sa memoriske, prikaze samo 5, pa izadjem i udjem, on prikaze 150.
Dali mi je ista procedura ako hocu da se vratim na zvanicni miui rom?
Samo wipe i install?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari