Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ako hocu da instlairam rom sa xiaomi.eu, samo adwanced wipe, pa ga instliram na install pa wipe darlik, art i cache i to je to jel tako?

mozes wipe svega sem interne memorije i sd kartice i onda instaliras rom.

Pih pojavi mi se zuta mrlja na displaju posle 5 meseci. Preko kp sam uzeo, ima garanciju 6 meseci ali kontam da to nije ukljuceno u garanciju.
A pre ovoga sam imao Lenovo K3 Note koji je zapatio od istog problema posle godinj dana pa sam ga prodao i uzeo ovaj tel. Baksuz.
Jedina "dobra" stvar je sto je display oko 20ak dolara.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kidence po ko zna koji put mi pomaze, coveku statua da se podigne!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pih pojavi mi se zuta mrlja na displaju posle 5 meseci. Preko kp sam uzeo, ima garanciju 6 meseci ali kontam da to nije ukljuceno u garanciju.
A pre ovoga sam imao Lenovo K3 Note koji je zapatio od istog problema posle godinj dana pa sam ga prodao i uzeo ovaj tel. Baksuz.
Jedina "dobra" stvar je sto je display oko 20ak dolara.

Koja verzija telefona?

Pro.
Ne znam kako mi zapade takav primerak opet :/

@blastoise jel mozes da napises nesto vise o nacinu upotrebe? jel si igrao video igre i da li ti se dosta grejao telefon?

Ne, ne igram bas igrice. Nije se grejao uopste i prvi put sam primetio bledo zutu mrlju pre par dana kad sam bio na godisnjem i telefon nisam mnogo koristio. Sluzio mi je kao navigacija na putu ali nije se grejao prilikom toga. Za sada nije mnogo velika i primeti se na beloj pozadini naravno. Na Lenovu je bila duza ali nije se menjala ni sirila, bila je takva 2 meseca koliko sam ga jos koristio sa tim.

Bas bedak, valjda nece i nama da poiskacu zute mrlje :(

To je lepak koji pozuti usled grejanja. Igrice, video pozivi, web browsing i uz to na punjacu, vrlo cesto je ishod takav. Inace garancija na to treba biti apsolutno ostvariva u normalnim okolnostima

To je lepak koji pozuti usled grejanja. Igrice, video pozivi, web browsing i uz to na punjacu, vrlo cesto je ishod takav. Inace garancija na to treba biti apsolutno ostvariva u normalnim okolnostima
Da znam, ali cudno mi je jer ni sada ni na proslom telefonu nisam imao takva grejanja. Siguran sam da ima mnogo zahtevnijih korisnika koji nemaju problema jer ja odigram neke male igrice i to max 15min i ni ne stigne da se greje. Verujem da najvise sto mi se greje je na punjacu ili powerbanku. Koristim 2.0 punjac.

Da znam, ali cudno mi je jer ni sada ni na proslom telefonu nisam imao takva grejanja. Siguran sam da ima mnogo zahtevnijih korisnika koji nemaju problema jer ja odigram neke male igrice i to max 15min i ni ne stigne da se greje. Verujem da najvise sto mi se greje je na punjacu ili powerbanku. Koristim 2.0 punjac.

Ako koristis futrolu ili bumper tesko da ces osetiti da se telefon zagrejao.

Koristim aixuan futrolu, al svejedno mi je cudno :)

Samo da prijavim vezano za thin clear tpu navlaku i problem s blicem: kad se isiječe dio između kamere i blica, nestane onaj ružan odsjaj na fotkama. :D

Ima li jos neko pistanje tokom snimanja video zapisa. Imao sam nesto slicno sa mi4, prosli redmi note 3 mi nije imao ovaj problem.

Pogleda se u specifikaciji da li piše da radi na LTE band 20. Ako radi, onda je Kate.

Kidence po ko zna koji put mi pomaze, coveku statua da se podigne!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kid za predsednika!
Vote now! :)

Eh, da je samo tebi. Dugacak bi red napravili kad bi u njega stali svi mi kojima je pomogao...
Pravi entuzijasta.
Respect Kid!

Meni je MMB29M, nisam siguran jeli prodavac instalirao pravi softver, jer kad sam ga pitao dali mi je tel kenzo ili kate on je samo rekao :but ser this is global developer rom, and its must work good.
Neko kaze kate a neko kenzo..
Kako da vidim dali ima lte 20?

Meni je MMB29M, nisam siguran jeli prodavac instalirao pravi softver, jer kad sam ga pitao dali mi je tel kenzo ili kate on je samo rekao :but ser this is global developer rom, and its must work good.
Neko kaze kate a neko kenzo..
Kako da vidim dali ima lte 20?
Pogledaj kutiju ili ga izmeri, tako ti je najlakse.

Na kutiji Kate modela je sve na engleskom jeziku.
U opisu na aliexpress piše na kojim frekvencijama radi.

Najbolje je da mi vi kazete:
0e943ba06f.jpg

Vrh Dno