Ima i obican. Ja mislim da mu je obican pro, neka pogleda kutiju ili izmeri telefon.
Ja sam mu sad nastelovao sve i skapirao sam da mi je zapravo mnogo nedostajao ovaj telefon
Imas obicni pro, mozes da ga izmeris ako je 152mm cisto da budes siguran. Mada kutije na se su sve na eng.Imam kutiju uglavnom je sve na kineskom![]()
Koja verzija telefona?Pih pojavi mi se zuta mrlja na displaju posle 5 meseci. Preko kp sam uzeo, ima garanciju 6 meseci ali kontam da to nije ukljuceno u garanciju.
A pre ovoga sam imao Lenovo K3 Note koji je zapatio od istog problema posle godinj dana pa sam ga prodao i uzeo ovaj tel. Baksuz.
Jedina "dobra" stvar je sto je display oko 20ak dolara.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da znam, ali cudno mi je jer ni sada ni na proslom telefonu nisam imao takva grejanja. Siguran sam da ima mnogo zahtevnijih korisnika koji nemaju problema jer ja odigram neke male igrice i to max 15min i ni ne stigne da se greje. Verujem da najvise sto mi se greje je na punjacu ili powerbanku. Koristim 2.0 punjac.To je lepak koji pozuti usled grejanja. Igrice, video pozivi, web browsing i uz to na punjacu, vrlo cesto je ishod takav. Inace garancija na to treba biti apsolutno ostvariva u normalnim okolnostima
Ako koristis futrolu ili bumper tesko da ces osetiti da se telefon zagrejao.Da znam, ali cudno mi je jer ni sada ni na proslom telefonu nisam imao takva grejanja. Siguran sam da ima mnogo zahtevnijih korisnika koji nemaju problema jer ja odigram neke male igrice i to max 15min i ni ne stigne da se greje. Verujem da najvise sto mi se greje je na punjacu ili powerbanku. Koristim 2.0 punjac.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kenzo.Dali je moj tel kenzo ili kate?
https://www.aliexpress.com/item/Ori...32636040211.html?spm=2114.13010608.0.0.IgqcEl
Kidence po ko zna koji put mi pomaze, coveku statua da se podigne!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Dali je moj tel kenzo ili kate?
https://www.aliexpress.com/item/Ori...32636040211.html?spm=2114.13010608.0.0.IgqcEl
Pogledaj kutiju ili ga izmeri, tako ti je najlakse.Meni je MMB29M, nisam siguran jeli prodavac instalirao pravi softver, jer kad sam ga pitao dali mi je tel kenzo ili kate on je samo rekao :but ser this is global developer rom, and its must work good.
Neko kaze kate a neko kenzo..
Kako da vidim dali ima lte 20?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari