Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

@milann1971 Battery & performance, Battery use, Hardware, Screen.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni se gasi mobilni net kad telefon ostane zakljucan.. Jel moze nekako da se podesi da to ne radi?

21a66b44a5f1fe4e1401ffdcfa92bcd3.jpg

Nije loš SOT na osmici:
22646b8368ed6f1d0c76fcafcdcbb2d2.jpg

9098fe945527719bfb56a25f4207170a.jpg

Meni stigao pre 3 dana sa verzijom 8.1.1, uzeo preko kp. Sot je oko 8h

@Nerast tako mi je i podeseno ali se opet iskljucuje bez obzira...

Probaj onda Settings, Permissions pa se poigraj malo sa tim opcijama. Po meni MIUI ti omogućava mnogo više od Touch Wiza, samo je problem nedostatak uputstva na engleskom u pakovanju, kao i to što većinu ljudi mrzi da cacka i ceprka.

KP = Kupujem prodajem.

Sta mislite vredi li dodati 40e za gigabajt rama vise? Mogu uzeti sa godinu dana garancije 2gb/16gb model za 150e, a onaj sa 3gb/32gb tesko ispod 190e, gledam da prodavci daju bar godinu garancije. Koliko sam gledao po netu dodatni gigabajt ne donosi nista.
Namerno sam napisao 40e vise za gigabajt vise, jer mi 16GB memorije vise nego dovoljno, koliko sam video na MIUI 8.1.1 dostupno je 10.5gb.
Takodje planiram da koristim ovaj MIUI Global sa OTA update, jer flash ne zanima, niti sam vican tim radnjama, a i svidja mi se kako MIUI izgleda.

Da li je moguće ubaciti double tap to wake/lock na miui i 5x5 grid? Imam rut.

kako sot da vidim.. kako se to radi. molim na pp

Milane, napisao sam ti vec na prethodnoj strani. Settings > Battery & Performance > Battery use > Hardware > Screen

i sta ocitam??? nesto mi. pise 3 sata 33 min

Screen on time iliti SOT, prikazuje ti koliko je ekran bio ukljucen..

nesto pise 3 sata 33 min... jel to dobro lose???

Ako ti je baterija skoro prazna onda je loše. Ako je ostalo više od 50% onda je OK. Treba da to proveriš kada ti baterija padne na nekoliko procenata. Ako je tada 7 sati ili više, onda je OK.

sad je 89%.. a izmerim sutra kad bude na par procenata.. puno hvala

Treba mi pomoć...ubacio sam šugavi miui 8 6.12.29 beta ali nemam rut. Kako da rutujem ovu kantu? Neće nikako da instalira twrp...Ni KingRoot ne pomaže.

Ja nemogu korstit nista osim MIUI, jer imam SE edition, i neznam kako ide sa romovima
Ja sam skoro dobio jedan Kate tj. SE, i instalirao sam mu RR 3.7.1. bez ikakvih problema. Jedino što moraš da flash-uješ i modem za Kate, osim toga procedura je ista kao i za običan RN3.

Prvi ne pomaže. A i nemam uopšte twrp da bih mogao ovaj drugi način.

Nazad
Vrh Dno