Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Možda će band 20 moći da se nabudži softwere-ski@rn3.

Sent from my RedmiNote3Pro

Pa ako ovi sa xda nisu do sada uspeli da ga otključaju cenim ništa od toga..

Nego što su izmenili zvuk zaključavanja u novoj beti (sada imam osećaj kao da furam lg Leon) ,plus su mi isarali setingse ,ponovo je kao igralište za decu. :(

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Baš je logično, red/yellow/geeen/blue..gray. Orange rezervisan za Mi Acc. Tako je bilo i na prethodnom build-u.

Kod mene nije tako,to jest sve je šareno.. ? Vidim da pokušavaju da kopiraju Samsung mnogo je lepše bilo kada su kopirali meizu.

uploadfromtaptalk1471609372493.png

Sent from my Redmi Note 3

Može ako si na miui8 beti.
Očekivano da nema ništa od mm oni budze android verzije samo na flagship uređajima ,mi3,mi4,mi5 i mi note

poslato sa Kineza

Da, to sam pročitao. Zbog toga i razmišljam miui8 root, ako je to moguće. Ne beta, već kad izbace GlobalStable.

Dobili smo i novu MIUI Forum apk.

Ima i na Redmi 3s/x, Redmi pro, i MiMAx MM.

A hoće li biti i N na tim flegšipovima?

Da ali oni su izbačeni sa mm. Verujem da hoće ,mada za mi3 nisam siguran jer je star kao Biblija :)

Sent from my Kinez

Čini mi se da su za MI4 MM izbacili tek negde krajem januara, verovatno je pre toga već bilo custom romova sa MM.

Cek, znaci mi sa rn3 smo izvisili za android mm?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ček, ček... Sad neko uzme moj telefon i kaze OK GOOGLE i telefon se otkljuca. Pa koji ce mi onda fingerprint? Logično je da ne radi kad je aktiviran FP.

Ao, ja sam bio uvijedjen da je miui 8 mm, znaci jedina opcija za mm je RR+ rom ili cm13

Ljudi, javio mi se prvi problem... Iz nekog razloga mi telefon nije nudio ota update-e sa global 7.5.3.0 roma. Skinuo sam sa miui sajta najnoviju verziju 7.3.7.0. i instalirao je preko update-era i sad uopste ne mogu da udjem u dialer i imenik a i ostale aplikacije se nasumicno gase.
Ponovio sam postupak, restartovao ga par puta, ali nije pomoglo.
Da li bi factory reset mogao da sredi stvar?
Probao sam da instaliram i prethodnu verziju 7.3.6.0. ali mi ne dozvoljava. Je l mogu da je ubazim preko miui flash-a u slucaju da ni factory reset ne pomogne?

Probaj fabricki reset svakako..

Factory reset resio sve probleme! Malo cimanja oko pravljenja back up-a, ali na kraju sve radi savrseno. Kamera je zaista malo bolja nego na 7.3.5.0.

Ljudi, javio mi se prvi problem... Iz nekog razloga mi telefon nije nudio ota update-e sa global 7.5.3.0 roma. Skinuo sam sa miui sajta najnoviju verziju 7.3.7.0. i instalirao je preko update-era i sad uopste ne mogu da udjem u dialer i imenik a i ostale aplikacije se nasumicno gase.
Ponovio sam postupak, restartovao ga par puta, ali nije pomoglo.
Da li bi factory reset mogao da sredi stvar?
Probao sam da instaliram i prethodnu verziju 7.3.6.0. ali mi ne dozvoljava. Je l mogu da je ubazim preko miui flash-a u slucaju da ni factory reset ne pomogne?

Sad sam malo zbunjen, i ja imam 7.5.3.0 global stable rom pa mi nije jasno otkud moze biti verzija 7.3.7.0 novija, a vidim da je na zvanicnom sajtu to poslednja?

Haha, jes' stvarno! :D Nemam pojma, bas ce biti fora ako sam se ovoliko cimao da bih downgrade-ovao sistem

Ima neki posle 7.5.3.0?

Procitah ma miui forumu da je navodno verzija 7.5.3.0 povucena zbog nekih bagova, tako da je ovo zaista poslednja zvanicno aktuelna. e sad ne znam o kojim bagovima se radi i da li da se prelazi na 7.3.7.0

Ja ne primecujem razliku, nisam imao bagove sa 7.5. a ni sad sa 7.3. Jedino sto mi se stvarno cini da kamera pravi za nijansu bolje low light fotke, ali mozda je to i placebo efekat :D
Samo, ne verujem koji sam ludak, ladno nisam izvalio da sve vreme instaliram stariju verziju! Ja bio ubedjen da je to ustvari 7.5.7.0

Meni je ovo zadnja sa ota update...ne nudi dalje od ove koju sam dobio..

1ac8926f0ac983b0a758bebfd7e6109c.jpg

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Jel ti 2/8 ili 3/16? Možda to ima veze.

Ma da. Zna se šta sam mislio.

Pozdrav! Mesec dana razmisljam koji fon da uzmem, dvoumio se, troumio, i na kraju, odlucih da to 90% bude ovaj, PRO verzija 32/3.
Iscitao sam temu. Sve je jasno. Telefon odlican u svim parametrima, sto se mene tice. E sad, ja se ne bih bahcao sa ubacivanjem custom romova i slicno, znaci koristio bih Global varijantu, stabilnu. Eventualno te oficijelne update bih radio i to je to. Da li se korisnicima koji su na fabrickom romu, desavaju one stvari sa notifikacijama, da prosto ne rade notifikacije za Viber, WA i slicno? Jer ih bas koristim, pa ne bih voleo propustene pozive, poruke itd.. Eto, jedino to me zanima, i ukoliko postoji taj problem, da li postoji i resenje? I da, kupovao bih od ovdasnjih prodavaca, nov naravno, pa da li ima nesto na sta posebno obratiti paznju? Hvala.

Objasnio je neko vise puta cini mi se, sto se tice vibera itd , treba da ih zakljucas i da ih podesis neki prioritet cini mi se . U permisions i kasnije udjes u aplikacuje izadjes na home , ides u recent i povuces na gore, da se zakljucuju , ja mislim da je to to .

Nazad
Vrh Dno