Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa mislim da je CM limitiran na 1.5A...na MIUI meni pokazivao 1.6A... Ali nebitno, ako koristis telefon dok se puni greje se...

Sent from my RN3 Pro

Gde moze da se vidi koliko puni?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kidence, vec nekoliko dana ima kako si presao na SD a jos nema tutorijala za rutovanje? ccc :D salim se, mada valjalo bi ako budes imao vremena :) :)

Pa mora unlock botloader-a, a vidim da se vecina "stisla"... moze da ostane taj rom sto je na telefonu, ali mora unlock BL kao prvi korak.(Ko ima dev MIUI 8)
Mada moze i ona kineska verzija ROOT-a, ali nisam testirao i ne odgovaram za posledice.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
To ti je kuvani ROM, imas jednu brojku vise u oznaci... 7.3.6.0.(0)
Gubis sve, ali odradi backup...Pa odmah kopiraj sa telefona u komp folder Backup, nalazi se u MIUI folderu na internoj memoriji.
Posle vratis taj folder isto u MIUI folder i uradis restore iz podesavanja.
Backup ne sadrzi slike i viber i ostale chat app(njihove konverzacije) koje traze aktivaciju. Sadrzi aplikacije i podesavanja telefona.

Sent from my RN3 Pro
A je li pravilo da ako u oznaci roma ima jedna brojka vise to znaci da je kuvani rom? Ja nisam screenshotovao odmah sa romom koji mi je dosao ali mi je regularno odradio update ota, i sada mi polazuje ovouploadfromtaptalk1470753736184.png
Je li ovo kuvani ili global stable rom?

Taj je stable.

Pa on ima 5 cifara, a ti 4 ;) Da nije bio org. ne bi odradio update ;) Ne brigaj. Inace Xiaomi u oznakama koristi 4 broja.

Sent from my RN3 Pro

Pa on ima 5 cifara, a ti 4 ;) Da nije bio org. ne bi odradio update ;) Ne brigaj. Inace Xiaomi u oznakama koristi 4 broja.

Sent from my RN3 Pro
My fault[emoji1]
Nisam registrovao onu nulu u zagradi!
A sto se tice grijanja prilikom punjenja, da li vadite tel iz case-a, jer sam primijetio da se mnogo vise ugrije ako je u case-u. Inace stigao mi je
IMAK Ultra Thin Soft TPU Gel Clear Case For Samsung Galaxy J5 2015 J500F J500FN Transparent Back Case Slim Phone silicone Cover
http://s.aliexpress.com/ZZJVFVf2
(from AliExpress Android)
Prezadovoljan sam, minimalno uvecava tel.a legao savrseno. Skoro da se ne primjecuje

My fault[emoji1]
Nisam registrovao onu nulu u zagradi!
A sto se tice grijanja prilikom punjenja, da li vadite tel iz case-a, jer sam primijetio da se mnogo vise ugrije ako je u case-u. Inace stigao mi je
Baple For Xiaomi Redmi Note3 Case IMAK Ultra Thin Soft TPU Gel Clear Transparent Silicone Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3
http://s.aliexpress.com/6RBjAfYz
(from AliExpress Android)
Prezadovoljan sam, minimalno uvecava tel.a legao savrseno. Skoro da se ne primjecuje

Trebalo bi da mi stigne u nedelju telefon, razmišljam odmah da mu flash-nem neki od CM romova. Koliko vidim, ima ih 2-3, ne znam koji je najbolji, na zvaničnom sajtu cyanogenmod-a nema romova za nas telefon...

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Ima ali su nightly .. najbolji je rr rom

Sent from my Redmi Note 3

Zadnji RR+ Radon v 2.0 kernel = odlican

Sent from my RN3 Pro

Jel postoji mogucnost da se pojavi notifikacija tj. ikonica za whatsapp, viber i tako to gore pored sata? Notifikacija izadje na lockscreen-u, ali kada se otkljuca nema je gore. Jel to tako na MIUI ili moze nekako da se ukljuci?

Ne stigoh da ti odg., ali nisam zaboravio :D

Inace, isto stanje kao na ostalim ROM-ovima u LL... pogledaj sam SS, pa ce ti biti jasno...
Sto se tice stabilizacije, ima je sve do 1080p, na 4k je sam gasi...Ovo pricam za Snapdragon kameru koja je def. na RR rom-u...

E hvala puno Kide. Ja već mislio da si zaboravio. :d

Lepo je što postoji EIS na 1080p. Ali stvarno šteta za LL fps. :-(
Videću još šta ću, možda i pređem na RR ako je već tako dobar...

Sad, ne bih da te previše iskorišćavam, da li bi ti bio problem da ponoviš test ali sa CameraMX? Ona rešava problem sa LL na Redmi 3 Pro kod moje žene. Ne moraš da se mučiš sa SSovima, samo mi reci tvoj subjektivan osećaj - fluidan LL ili ne.

Hvala puno još jednom! :)

Poslednja izmena:
Moze na MiUi, bolja jeste...ako nista drugo, ima vise korisnih opcija .

Sent from my RN3 Pro

Da li je normalno da mi posle restarta ima slobodno oko 400-450 mb rama, a vrlo brzo nakon malo koriscenja spadne na 250-300? I primjetio sam da uvijek iznova ucitava stranice u chrome-u iako sam ga zakljucao u memoriji

Poslednja izmena:
Chrome je ubedljivo najteži program za android mob ,otvoriš 2taba i ode ti 400mb memorije ,mislim da je zahtevniji nego na pc :)

Očekivano je da ti se više puta reloaduje nego ne , pogotovu ako dodamo na sve to ne toliko dobar mt na miui.
Zato sam i uzeo 2gb umesto 3 ,jer znam da sa 3gb radi isto i samo bih se nervirao džabe.. ovako znam da ne očekujem mnogo i Udri.

Poslednja izmena:
Da li je normalno da mi posle restarta ima slobodno oko 400-450 mb rama, a vrlo brzo nakon malo koriscenja spadne na 250-300? I primjetio sam da uvijek iznova ucitava stranice u chrome-u iako sam ga zakljucao u memoriji

U developer options stavi memory optimization na high i agresivnije ce ti cistiti memoriju,u prevodu imaces kad kliknes na cleaner vise free rama

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

Pa i nije tako.. ako je na high upaljen je zram ,u teoriji držaće bolje kesirane aplikacije.

E ako ti tako kazes onda u redu

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

nije meni problem sto ima malo slobodne memorije, znam da android tako radi, samo se pitam da li je tako i drugima. Npr tapatolk aplikacija radi prilicno sporo, dok otvori stranicu vrti dosta..vise bi volio da mi chrome ne reloaduje stranice pa neka povuce svu raspolozivu memoriju

Chrome guta i bateriju kao blesav...Ja godinama koristim Boat browser i prezadovoljan.

Sent from my RN3 Pro

Ja sam na svim prethodnim telefonima koristio UC Browser, ali na ovom zna da mi se desi FC. Inace UC Browser jedini ima slide desno lijevo za listanje stranica, kao i smart zoom. Te dvije opcije su me bas kupile

Poslednja izmena:
Evo za ove sto se lome da li preci na RR :)

a1f1d55599f4b3152696bcc7b24196d1.jpg

5c63c60b4b3db06408c9796c4c27ceeb.jpg

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Vrh Dno