Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

šta piše na kutiji od tog moba kog ste uzeli od vere (mislim na sd verziju )? da li je za Indus tržište ili kinesko ? punjač eu ili kineski ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Moj punjac je kao americki ali dobio sam dodatak da moze i kod nas da ga koristis.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel ima neko ideju sta je problem?
Samo sam kopirao sa drugog foruma , nezamerite na engleskom mucno je kucati.
Dear members, i am quite new on this forum so i apologize for my mistakes.
I got brand new Redmi note 3 pro 16gb/2 from my brother as a present. He both is on 1 may from Gearbest EU storage. He opened box and check if phone can start and then he close it and pack it for me . I got phone delivered a week ago.
Here are my issues :
1. Most important , touch screen is super slow on response and some times it dose not respond before i press it 3-5 times on same spot.
i have attached photo of test .
2. Plastic around charger point is making terrible sounds and it looks like it has been heavily used. I have attached photo
3. Temperature is to high sometimes.
Same simpthoms on 3 roms i tryed .
Last global
Last China
Last Official beta (phone is on this rom now)image-0.02.01.245d1ae68a94a425977609221c8e979f5de3b04c83f080a703a683e8fa2afca8-V.jpg

Poslednja izmena:
Obzirom da si probao vise ROM-ova, time si iskljucio softverski problem.. Velika je verovatnoca je da ti je zapao model sa nekom falinkom.. Jel si probao da kontaktiras prodavca u vezi reklamacije?

Jel ima neko ideju sta je problem?
Samo sam kopirao sa drugog foruma , nezamerite na engleskom mucno je kucati.
Dear members, i am quite new on this forum so i apologize for my mistakes.
I got brand new Redmi note 3 pro 16gb/2 from my brother as a present. He both is on 1 may from Gearbest EU storage. He opened box and check if phone can start and then he close it and pack it for me . I got phone delivered a week ago.
Here are my issues :
1. Most important , touch screen is super slow on response and some times it dose not respond before i press it 3-5 times on same spot.
i have attached photo of test .
2. Plastic around charger point is making terrible sounds and it looks like it has been heavily used. I have attached photo
3. Temperature is to high sometimes.
Same simpthoms on 3 roms i tryed .
Last global
Last China
Last Official beta (phone is on this rom now)Pogledajte prilog 202186
Defektan uredjaj.

Jel imas foliju ili staklo mozda zalepljeno?

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Imao sam kaljeno , skinuo. Bez pomaka. Kontaktiracu prodavca uskoro

Defektan definitivno. Nisi imao srece, ***...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Društvo može pomoć....malo sam se pogubio u silnim postovima.

Imam instaliran ROM 7.1.6.0 (LHNCNCK) na telefonu sa MTK cipsetom.
Koja je poslednja verzija koji mogu da stavim na telefon, a da posle azuriram preko OTA i ne gubim sva podešavanja.

Ukoliko ima neko i link za uputstvo bio bih zahvalan, obzirom da sam zaboravio kako sam to uradio :)

Danas sam naisao na xiaomi mi4s za 240eura. Kakav je on naspram note 3 pro-a ? (probao sam note 3 prevelik mi je) i kakav je rom na mi4s?

Moj punjac je kao americki ali dobio sam dodatak da moze i kod nas da ga koristis.

I ja sam isto dobio, neki kineski "Fujiyako". Prosto me strah da ga punim preko toga :D

EDIT: E da, sto se tice kamere, podcenio sam je, sad kad imam telefon je druga prica. Pravi lepe fotografije, evo par na ovom linku. Ne znam bas da slikam pa ne zamerite :) http://imgur.com/a/NhmSk

Poslednja izmena:
5c81b198323723cba83740c26aeddb2f.jpg
kod mene je ovakav

Ma dobio sam i ja taj original nego sto su dali onaj adapter za evropske uticnice.

Nisi me razumeo :) Naravno da ne moze da se puni bez njega, mene brine pouzdanost tog kineskog adaptera. Ja sam izgleda mi dobio vec koriscen, ima ostecenje i sitne tragove upotrebe.

Ja sam imao isti taj ROM ali se nije dugo zadrzao na telefonu. Malo sam ga cackao, nista specijalno te nisam mogao da uocim neki problem. Nisu mi radile slusalice od starog telefona doduse. Telefon ih delimicno prepozna i mogu da slusam radio ali ne pustaju zvuk.

Da li neko može da očita CPU iz neke aplikacije (npr. CPU Z)

Meni prikazuje 6 x A53@1,4, SM je chip set,

iako na areni piše da bi trbalo 4 takva + 2xA72@1,8.

Inače telefon je od Vere, 2/16.

Da li neko može da očita CPU iz neke aplikacije (npr. CPU Z)

Meni prikazuje 6 x A53@1,4, SM je chip set,

iako na areni piše da bi trbalo 4 takva + 2xA72@1,8.

Inače telefon je od Vere, 2/16.
Sad sam ja pogledao, stoji mi 6x A72

CPU Z lupeta gluposti, izgleda.

CPU X, i aida64 vide 4xA53 + 2xA72, sto se slaže sa arenom.

Ako je kod tebe 6xA72, onda je malo veća razlika između 16/2 i 32/3, nego što se misli.

Pre ce biti da program lose ocitava. Pored ram-a i prostora, druge razlike ne bi trebalo da ima. Jel ce ovaj adapter odgovarati punjacu za redmi note 3? http://imgur.com/a/iTouk

Pro 3/32:

Cpu z
7472cd6a88898ef3b36fe21202c41da1.jpg

Cpu x
9d1ef44ecdf87dc1302a1c6922d02a15.jpg

Jel ima nekih novosti oko rom-ova za rn3 na mtk-u ? Koliko sam shvatio bice neki upg na miui 8, valjda 17. Juna izlazi ?

Jel i dalje najbolja opcija za sad ovaj sto je Kidence peporucio ?

Bolji s650 od s808... Ne znaju gde biju ovi :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno