Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Moj je imao srpski.
Prvo odabereš jezik a posle ti traži i Local.
Ne znam čemu to.
Na Loxar ROM-u to nema :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ma kome treba srpski, jos kada ga prevedu nakaradno...pa ne bi ga stavio da mi plate...samo engleski i uzivancija... :D

Моја ПРО верзија је са Snapdragon 650 процесором, проверио сам, проблем је само што локал нема ниједан европски, а језици имају сви. Мада није проблем да ставим било који локал. Такође пробао сам да скинем са сајта верзију за мој процесор и без проблема се скинуло, проблем је што је то нижа верзија него на телефону, а немогуће је да се иде уназад јер је закључан bootloader. Пошто ме мрзи да се зезам и да чекам за откључавање, оставићу како је. Eво баш сада понудило апдејт на 7.2.2.0 глобал верзију, баш ме занима шта је то пошто сам видео да само има за Кину не и глобал. Хвала.

ЕДИТ: Ево апдејтовало са глобал верзије на кинеску верзију 7.2.2.0 . Да ли постоји некако шанса да се пребацим на глобал верзију без откључаног bootlodera?

Poslednja izmena:
Cao svima, pre par dana sam razbio telefon nacisto pa bih sada uzeo nesto jeftinije do nekih 250e. Video sam na kp da je pro verzija 225e. Je li kupovao neko i kakvi su vam utisci?

Sent from my ME173X using Tapatalk

Moze li savijet, drugarica oce da poruci telefon, da li da uzme Redmi Note 3 ili Redmi Note 3 Pro, mala je razlika na Aliexpress-u. Ima li neko ko ima Pro verziju da da savjet? Hvala

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Jel cita iko ovde poruke u temi ili svi cekaju odgovor na tacni...strasno....

Očito da malo ljudi čita. U prethodnim postovima smo komentarisali o Pro verziji. Razlika u procesoru, memoriji, kameri. Neka uporedi pa neka odluči. Snapdragon na Pro verziji je poznatiji i malo bolji procesor ali nece pogrešiti ni ako uzme sa MTK procesorom. Al' ajde ako je mala razlika ja bi sad izabrao sa Snapdragon procesorom bas iz tog razloga sto je o njemu vec sve rečeno.

Očito da malo ljudi čita. U prethodnim postovima smo komentarisali o Pro verziji. Razlika u procesoru, memoriji, kameri. Neka uporedi pa neka odluči. Snapdragon na Pro verziji je poznatiji i malo bolji procesor ali nece pogrešiti ni ako uzme sa MTK procesorom. Al' ajde ako je mala razlika ja bi sad izabrao sa Snapdragon procesorom bas iz tog razloga sto je o njemu vec sve rečeno.
E hvala, posle sam vidio da je bilo price o pro verziji.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ocigledno ne mogu da instaliram loxara i to ti je
skinuo sam sve odavde
http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html

probao sam na win 10
instalira sve lepo drajvere
dodjem do momenta kad treba da drzim vol down i ukljucim usb
kad to uradim ne pokrene crveni bar nego se na telefonu pojavi android maskota sa nekim kablom u ruci :) i pise fastroom
onda mora reset

posto imam verziju mui 7.0 stable
kazite mi jel postoji novija i da li uopste da je menjam jer mi odgovara, preko tools/update mi pokaze da ne postoji novi update

Kad odem na web stranu iz prvog posta na ovoj strani, zatim izaberem Qualcomm, dobijem za global varijantu V7.1.8.0.LHOMICL
Na telefonu imam instaliran rom V7.1.9.0.0 (LHOCNCL). Taog tamo nema.
Prijatelj koji mi je dao ovaj telefon da ga isprobam, žalio se na ekstremno veliku potrošnju baterije. Da li da ga vratim na V7.1.8.0.LHOMICL ?

Ljudi koje slusalice koristite na redmi note 3, ja sam uzeo one piston 3 ali mi uopste ne odgovaraju (ispadaju iz uveta), pa reko da vidim dal koristite nesto sto bi mogao uzeti ovde?

ocigledno ne mogu da instaliram loxara i to ti je
skinuo sam sve odavde

probao sam na win 10
instalira sve lepo drajvere
dodjem do momenta kad treba da drzim vol down i ukljucim usb
kad to uradim ne pokrene crveni bar nego se na telefonu pojavi android maskota sa nekim kablom u ruci :) i pise fastroom
onda mora reset

posto imam verziju mui 7.0 stable
kazite mi jel postoji novija i da li uopste da je menjam jer mi odgovara, preko tools/update mi pokaze da ne postoji novi update
Јеси ли обрисао старе драјвере, од ранијих телефона и usb-ова? Доста пута то зна да зеза.

Zadrzi bre sekund volume down, samo dok ga nakacis na komp...i pusti...mora da radi, nemoguce da stalno udje u fastboot...

E ali majke mi, dobio i kao one bubice za 3 velicine, ma ne vredi tebra, jedino cekicem da zakucam za uvo, bukvalno mrdnem glavom ono ispadne :)
Možda si uzeo Youth edition :)
Ja samo kupujem bluetooth slušalice.
Nosim ih kad idem na trčanje i nema cimanja sa kablovima. A nisu skupe.
Mada meni kvalitet zvuka nije najvažniji.

***** sam
drzao vol down pola sekunde i proradelo posle 20 pokusaja od juce :)

Zadrzi bre sekund volume down, samo dok ga nakacis na komp...i pusti...mora da radi, nemoguce da stalno udje u fastboot...

Da nisi uspeo mislim da bi ti @Kidence došao na gajbu i sve sam odradio. Svaka čast na strpljenju. A ti javi kako si zadovoljan sa LoxaR [emoji106]

Ma nema da ne moze, samo moze da nestane... :) :) :)

Možda si uzeo Youth edition :)
Ja samo kupujem bluetooth slušalice.
Nosim ih kad idem na trčanje i nema cimanja sa kablovima. A nisu skupe.
Mada meni kvalitet zvuka nije najvažniji.

Ma jok bre, imam 3 nastavka (na njima M) a dobijes jos xs, s i l i ne vredi, nije mi skoljska konstruisana za to :D

Svaka cast @kidencetu,sto ima strpljenja i zivaca svima nama da pomogne da skockamo nase RN3 masine... :)

Evo mali hint, ko koristi def.launcher i hoce malo promene...preporuka za Eureka temu... :) valja malo promeniti... inace, kada smo kod tema,svaka malo laguje.Ali Eureka najmanje od svih :)

Da me ne kritikuju stariji forumasi jer jesam procitao sve postove na ovoj temi samo zelim da budem siguran da ne napravim neko sr....kako tacno da flashujem drugi ROM na RN3 Mediatek...telefon je nov sa verzijom 7.0.19....blabla.I da li je bolji Custom ROM ili Oficijelni 7.2.5 bla bla kako vec ide.Nisam se bavio fleshovanjem vec neko vreme,nekad islo glatko na huawei G300,menjao ih svaki dan.Sad bas koncentracija nije u fulu stigle godine sitna deca i zena.Unapred zahvalan svima :)

Oficial China ima kineske aplikacije, servise, nema root i zauzima vise RAM i ROM memorije...Custom nije nista drugo, nego isti taj ROM oslobodjen od svih tih nepotrebnih stvari i root-ovan...Ako mene pitas za sada Loxar 7.1.8 fleshni o kome se pisalo ovde u temi...Ako ti nije hitno, sacekaj malo, dok se ne pojavi mozda neki noviji na 7.2.5 bazi...

A kada skines ROM(custom), dobijes ceo paket...flesuje se preko SP Flash tool...i postupak je dosta jednostavan...a ako hoces oficijalni, samo skini zip sa sajta, ubaci ga na fon i update-uj...

Poslednja izmena:
ok kapiram uvek sam za custom ROM i procitao da hvalite taj Loxar 7.1.8...fleshnuo bih ga vrlo rado.i primetio sam mnoge gluposti koje kineski ima u sebi..nisam bas noob za fleshovanje ali nisam to radio vec nekoliko godina.Zamolio bih samo sa skraceno uputstvo za fleshovanje istog ako nije problem.hvala....skinuo vec Loxar 7.1.8 i u telefonu mi je,skinuo sa tvog posta od ranije,SP flash tool dloadovan na komp...ok,naci cu prethodni neki post pa slediti smernice..hvala jos jednom

Poslednja izmena:

Ako te nesto bude mucilo, pitaj slobodno....samo obradi paznju na stavku preloader...nju obavezno destikliraj pre fleshovanja...

Da procitao i za stavku preloader da bude untick.Nego me mrzi da sve ovo radim a ovaj fabricki ROM je tezak smor i krs...zato i hocu da se iscimam..hvala Kidence

Pa ovo je posao od 5 min, ako radis cist rom...ako hoces da ti sve ostane od podataka na fonu i sve aplikacije, fleshuj samo boot i system particije, destikliraj i user particiju(zadnja) i dobices 7.1.8 rom sa svim podacima.. :) ovo ti je posao od 15min sa sve boot-om telefona:)

Poslednja izmena:
Da naravno kazem poznato mi je generalno sve..nekad fleshovao Huawei G300 uzduz i popreko svaki dan dok je na MoDaCo bilo ROMova ko pleve :)

Nazad
Vrh Dno