Šta je novo?

Xiaomi redmi note 3 pro ILI redmi 3s o_O

Zlatan_ibro

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2014
Poena
255
pozz ljudi, sta se radi.... ?
koji od ova dva telefona treba uzeti? kakve su performase ova dva telefona i
na duze staze koji bi mi bolje sluzio?

posle defektnog Galaxy s6 za nista skupo ne dam pare a gledam u zadnje vreme Xiaomi da se usrecim :)

Razlika je manje- više, veličina displeja i dimenzija generalno, šta god da uzmeš, nećeš pogrešiti

Pazi, iz kutije nece da ti radi kako budes zeleo, osim ako imas 67 godina. Znaci spremi se na gomilu pitanja kao sto si video moja u r3 temi. Meni radi fluidno, mada nisam neki reper jer sam do njega gulio Samsung Nexus i iPhone 4s, ali ovo je nebo i zemlja. Imam jos da ga doterujem, muka je dok se naviknes na MIUI.

Ja svoj rn3pro koristim kao iz kutije a nemam 67god :)

Radi skroz OK.

Na jednom redmi3 sam stavio isto stock rom i on radi ok ali nešto slabije od rn3pro

Sent from my Redmi Note 3

Radi on dobro iz kutije sto se tice performansi, ali recimo moj nije imao write permissions za sd karticu, trazio je root privilegije da bi quick pics ili es explorer mogao da brise slike sa sd kartice. Ja sa tim ipak ne mogu da zivim. Ili npr. nije pokazivao poslednju slikanu fotografiju u kamera aplikaciji (onaj kruzic pored shootera). Uh, moram najzad da namestim tastaturu na ovom tabletu, ne mogu da kucam bez kvacica

Imaš testove kamere na yt, ja opalim 2 snimka godišnje i to obično kad treba nešto da uveličam[emoji3]
Al zeza tt na tabletu, dva puta sam napisao još nekoliko rečenica i nema ih.
Ponoviću i treći put. Dakle radi bez štucanja, ali izbija žuća iz njega s nekim nebulozama. Sat u weather vidžetu kasni 10 sati dnevno za sistemskim, verovatno preterana optimizacija pa ga stalno šutira iz rama. Tako, radi ok, ne mož' i jare i pare.
Naravno, ima i dobrih stvari, meni je lep, metalni, one hand mode, iritira zvuk otklj-zaklj (ima fora da se promeni taj ogg fajl), ali zato fingerprint otklj u deliću sekunde.

Poslednja izmena:
Redmi note 3, ako nista drugo...veca podrska zajednice, par dobrih custom rom-ova...Ko ne volim MIUI, stavi lepo CM i uziva...Ne znam koliko ce R3s biti popularan...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

hmmm, u servisu trazili 40-50e da otvore i kao preomene neku flat na back dugmetu... kao... telefon je radio normalno ali jednom u 5 dana naidje termin kada ne mozes nista da otvoris jer back dugme radi samo od sebe i vraca te nazad na home screen... ovako nekako

Meni na S6 Active riknuo displej posle dva dana... kontrola kvaliteta, nula poena :S:

P.S. Inače, dosta si love na kraju dobio za njega... ako je to taj što si bio oglasio na forumu.

Nazad
Vrh Dno