Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam uradio update, za sada sve odlično radi, konačno su ispravili bugove u MIUI browseru, ubačeni novi lock/unlock zvukovi, notification bar je sada na istu foru kao i na stock Androidu, reading mode sada ima schedule, i ubačen je android security patch 2016-11-01.

Je l ima neko bateriju novu da mi proda ili ako zna negde kod nas da ima, hica mi je 🙂

I ja sam odradio apdejt, sve radi kako treba.

Ovaj miui je savrsen bukvalno.

Imam problem, namestila sam neki cudan font na kim ne vidim čćšđ...Ali sad ne mogu da promenim na standardni ili da skinem neki novi, piše da sam offline a nisam.... :/

Ljudi, jel realno da ne mogu da resim problem sa push notifikacijama? Bukvalno sam sve, sve, sve probao i istrazivao po netu na XY mesta i sve zivo testirao i nista, fon je zaista savrsen za moje potrebe ali me to opasno iritira jer se desava da propustim viber poruku i da je vidim tek posle 1h kada udjem u sam viber....
Da li je resivo to nekako? Da li ovi noviji xiaomi imaju isti problem?

Ljudi, jel realno da ne mogu da resim problem sa push notifikacijama? Bukvalno sam sve, sve, sve probao i istrazivao po netu na XY mesta i sve zivo testirao i nista, fon je zaista savrsen za moje potrebe ali me to opasno iritira jer se desava da propustim viber poruku i da je vidim tek posle 1h kada udjem u sam viber....
Da li je resivo to nekako? Da li ovi noviji xiaomi imaju isti problem?
Ja nemam pojma o čemu pričaš...
Verovatno ti se gasi viber, ako nije među zaključanim app

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Koji se od poslednjih xiaomi.eu romova pokazao kao najbolji? Ja imam ovaj 6.9.8 i radi odlično ali baterija je bezveze

Nemam pojma, ja koristim global stable 8.1.2.0 radi perfect sve

Kolege, može neko ukratko da mi objasni postupak instalacije novog miui i gde da skinem i na šta pazim. Ispao sam iz štosa, još vozim 6

Da nije ko porucivao bateriju za ovaj model sa interneta, ako ima neka preporuka posaljite link.

ja sam poručivao sa Alija posle dosta istraživanja, navodno original..gledaš je totalno ista,međutim ne može da se meri sa fabričkom.

Ne zaključava se.
Menja se recovery kao i do sada, ali se i rutuje na isti način.

hvala!

kako misliš menja se recovery kao i do sada? izbrisaće mi twrp i staviće neki svoj onaj?

hvala!

još jedna informacija samo, da li radi wallpaper carousel na poslednjem global romu? pošto na poslednjem stable sa xiaomi.eu ne radi.

kako se rutuje global rom? xiaomi.eu dolazi rutovan, ili mi twrp sam rutuje prilikom instalacije, tako da ne znam kako da rutujem ovaj global 🙁

wallpaper carousel radi samo na odredjenoj temi (valjda onoj default zaboravio sam)

Global stable nije rutovan, a rutuje se jednostavno, ubacis twrp, i posle iz twrp instaliras super su, to je ceo posao.

I posle toga ti opet radi OTA apdejt.

ma na xiaomi.eu ne radi wallpaper carousel ni na default temi. tj. radi ali vrti dve pozadine! užas!

kako se ubacuje twrp na miui8? puno pitanja, ali nije pisano ovde za miui 8 ništa. da li je moguće instalirati twrp ovako, kao na ovom linku što je opisano?
http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html

tako sam instalirao prošli put, ali bio sam na dev romu, pa sam mogao iz updater aplikacije da ga instaliram. da li to može i na global stable?

Poslednja izmena:
ne mogu da editujem prethodni post. iz nekog razloga nije mi obrisan twrp kada sam instalirao miui global 8.1.2.0. tako da je win win situacija...

ali prokletinja neće da se rutuje! instaliram super su zip i ništa....

Poslednja izmena:
ako neko zna kako se rutuje ova avetinja 8.1.2.0 neka napiše 🙁

instalirao sam supersu iz zipa na kraju. nije mi jasno zasto nije hteo iz prve. reinstalirao sam rom i rutovao sam.

dobar je rom, ima google bloatware, ali on se lako obrise.

Nazad
Vrh Dno