Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Преко ТВРП се одради за минут

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ja nisam uspeo preko twrp da odradim postupak nakon restarta mi sam vrati na mi recovery i nema super su aplikacije kao sto mi je bilo na miui 7. Ako mozes napisi kratko postupak mozda je drugaciji za miui 8

Ni ja nemam taj problem, to je kod tebe nesto

Ja nisam uspeo preko twrp da odradim postupak nakon restarta mi sam vrati na mi recovery i nema super su aplikacije kao sto mi je bilo na miui 7. Ako mozes napisi kratko postupak mozda je drugaciji za miui 8
Да ли си скинуо супер су са xiaomi.eu? Након флешовања апдејта, флешујеш и супер су на исти начин преко апдејтера.

Juce uradih update na 8icu, jutros se probudim i baterija samo 2% od 50%. Da li je jos neko imao ovaj problem? Preko noci sam gubio 1-2% na 7, nista novo nije instalirano...

Da, i google tastatura je krenula da mi guta prvo slovo posle update...

Juce uradih update na 8icu, jutros se probudim i baterija samo 2% od 50%. Da li je jos neko imao ovaj problem? Preko noci sam gubio 1-2% na 7, nista novo nije instalirano...

Da, i google tastatura je krenula da mi guta prvo slovo posle update...

Uvek posle novog roma mora da prodje bar 2x ciklusa punjenja da bise pokazala baterijam sacekaj 2 - 3 punjenja 🙂

Ne uspevam da instaliram twrp i supersu na miui 8 probao sam sve varijante . Kad probam preko apdejtera ne odradi nista i izbaci poruku da nije uspela signature verification update.zip fajla

Probao sam i preko aplikacije twrpautoinstaler ali opet neispesno. Da li je moguce da mi je udate na miui 8 zakljucao bootloader

Hvala svima uspeo sam tek sa adb drajverima da instaliram twrp pa onda super su i sada je telefon rutovan.

Ja se I dalje mucim sa antenom tj.dometom ...
Jel' ima neko servis za preporuku u Bgd-u ? U B.Jerkovicu sam nosio ali mi rece majstor da me tesko sa "kopijama" !
Ne rece samo sa kopijama cega...
Malo je pecnuo-zalemio za USB plocicu ali problem ostaje, kada sam kuci, u kolima...
Na ostalim mestima je OK ...

Probaj da vratis staru plocicu koju si zamenio, mozda je u njoj problem. 😉 Cisto samo da utvrdis problem...

Sent from my RN3 Pro

Pa ne bi trebalo da je taj lem jak, a majstor je bas pravi majstor 🙂

Sent from my RN3 Pro

^^ da to u opste nije los predlog.

Ocigledno je problem nastao kada sa "popravio" mikrofon 🙂

Moram li da radim full wipe i clean install ako prelazim sa sMIUI-a baziranog na xiaomi.eu romu na sMIUI baziranom na ovom novom stable buildu? Ili kao i do sad da preflesujem preko njega?

Ne svidja mi se novi rom. Zakazane poruke ugl nece da salje, nema efitora fotografije,da se rotira, isece...
wi fi naravno, to mi kod svakpg drugog ne radi...
radio stanice menja dok putujem i tako

Ја немам ништа од тих проблема и све ради беспрекорно... Имаш dev Xiaomi.eu или?

I ja nemam nista od tih problema a slike mogu da se rotiraju kako hoces.

isti rom? ne mislim na slike dok gledam,nego kad hocu da obradim pa npr da secnem deo, da rotiram...

Isti ROM i kod mene, nemam ni jedan problem kao sto ti imas. Sto se tice fotografija, udjes u galeriju i dobijes opciju edit, tu je editor i pre bio, druga opcija adjust ima opcije rotiranja/crop, etc. Sada stoji powered by Camera360.
Kako mislis radio stanice menja dok putujes? Mislis promeni frekvenciju, a stanica ostaje ista? Ili promeni na potpuno drugu stanicu? Ako samo menja frekvenciju, to je zbog RDS AF fukcije i to je sasvim normalno.

Kod mene se baterija sredila, opet gubim 1-2% preko noci, cak dobijam i malo vise SoT sa ovim novim battery saver-om. Ali problem sa tastaturom ili browserom je i dalje tu, ne registruje mi prvo (nekada i prva dva) slovo.

Poslednja izmena:
Miui8 danasnji sot, preko 5 sati, ja nisam imao vise ni na jednom telefonu.
074ffd8c683e46aff48fb94a2f4a1c1a.jpg

Evo kropovanje i rotiranje
f25099f55eb3aecbc9f46ededee59a69.jpg

Poslednja izmena:
MIUI 8 lepo radi ali dosta agresivno gasi sve zivo pa cak i wifi posle 15-20 min neaktivnosti. Znaci posle toga moram da iskljucim pa odmah ukljucim wifi da bi prepoznao mreze i konektovao se. Da li postoji neko podesavanje da ne iskljucuje wifi sam , nisam uspeo da nadjem.

Мени не гаси. Да ли ти је ово подешено на always?

751d3ed142b066004b6895cc91a6b70b.jpg

Da nije aktiviran battery saver, on sve gasi.

Iskljucio sam battery saver a stoji na always opcija wifi. Nakon 10tak minuta neaktivnosti wifi se iskjluci.

Nazad
Vrh Dno