dEXE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2001
- Poena
- 755
Još jedna cudna stvar, dok sam davao telefon drugarici, briše ga ona i ispostavi se da je po sredini ekrana kao blago izgreban, ali jako čudno ja nisam imao kad i kako da ga izgrebem jer je imao i neku zaštitu koju sam malo pre susreta skinuo jer je ružna i bezveze...
Ja to nisam ni primetio, i bas me zanima da li je takav stigao, vrlo čudno, a kad se izbriše ekran krpicom skoro da se uopšte ne vidi ta kao ogrebotina a više liči kao da je neko recimo olovkom nazvrljao 2 do 3 puta levo desno... Cim se malo zamasti prstima na crnoj pozadini se baš vidi...
Tako da eto što se tiče ekrana, nije strašno, ali ne znam kako se dotična pojava desila...
Nabavicu neki tempered pa će valjda biti bolje...
Ja to nisam ni primetio, i bas me zanima da li je takav stigao, vrlo čudno, a kad se izbriše ekran krpicom skoro da se uopšte ne vidi ta kao ogrebotina a više liči kao da je neko recimo olovkom nazvrljao 2 do 3 puta levo desno... Cim se malo zamasti prstima na crnoj pozadini se baš vidi...
Tako da eto što se tiče ekrana, nije strašno, ali ne znam kako se dotična pojava desila...
Nabavicu neki tempered pa će valjda biti bolje...