Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Još jedna cudna stvar, dok sam davao telefon drugarici, briše ga ona i ispostavi se da je po sredini ekrana kao blago izgreban, ali jako čudno ja nisam imao kad i kako da ga izgrebem jer je imao i neku zaštitu koju sam malo pre susreta skinuo jer je ružna i bezveze...
Ja to nisam ni primetio, i bas me zanima da li je takav stigao, vrlo čudno, a kad se izbriše ekran krpicom skoro da se uopšte ne vidi ta kao ogrebotina a više liči kao da je neko recimo olovkom nazvrljao 2 do 3 puta levo desno... Cim se malo zamasti prstima na crnoj pozadini se baš vidi...
Tako da eto što se tiče ekrana, nije strašno, ali ne znam kako se dotična pojava desila...
Nabavicu neki tempered pa će valjda biti bolje...

trazio sam neke futrole sinoc i nabasao sam na tempered glass za dolar/dva/tri. ne znam koliko je legit, ali bacite pogled, to je bagatela....

ima jako fini aluminijumski bumper, ali 11 dolara -.-

Ja sam porucio neki tempered glass za 2,2 e, preko malezijske poste, nije mi jos stigao, kad stigne, javljam kakav je, a za fotrole, one sa aluminijumskim okvirom i plasticnim policeman su extra...

@dexe Konacno neko ko nije fan ove piss colored bele xD navikao sam se polako, ja jos imam tih 2-3mm skroz dole gde je malo jaca zuta xD Kada se preko toga predje ekran je odlican. A telefon super radi, mada baterija mu je najveca falinka. Al dobro nije da sam daleko od punjaca.

mislio sam na onaj okvir samo... ovaj sto sam nasao deluje skroz pristojno, jer se srafi... sad ne mogu da ga nadjem na aliexpressu, kad ukucam redmi note 2 izadje mi samo 7 rezultata o.o

edit: to sto kod tebe nije svuda isto, tj. dole je zuto je bzv 🙁

mislio sam na onaj okvir samo... ovaj sto sam nasao deluje skroz pristojno, jer se srafi... sad ne mogu da ga nadjem na aliexpressu, kad ukucam redmi note 2 izadje mi samo 7 rezultata o.o

edit: to sto kod tebe nije svuda isto, tj. dole je zuto je bzv 🙁
A dje si nasao taj okvir, imas li link

@dexe Konacno neko ko nije fan ove piss colored bele xD navikao sam se polako, ja jos imam tih 2-3mm skroz dole gde je malo jaca zuta xD Kada se preko toga predje ekran je odlican. A telefon super radi, mada baterija mu je najveca falinka. Al dobro nije da sam daleko od punjaca.
Meni sad lagano 5 sati sot bude. Sad osvjetlhenje na sredinu.

Mozda ovaj prime osetno vise jede bateriju ja vise od 2-2ipo sata sot max.

Nemam ideju, ali sad mi je lagano cijeli dan. Stvarno nijesam kao ed potrosac, ali nije da ne koristim.

Heh da sam to cudo imao ne bih imao ulubljen jedan cosak na telfonu xD Bukvalno drugi ili treci dan od kako sam uzeo fon lezim u krevetu i vidim nesto svetli notifikacija i da ga uzmem sklizne mi sa stola dole i kao u inat padne na sipku od nekog tega koji mi skuplja prasinu pored kreveta i bas tako pao na ivicu da se 2-3mm u sirini ulubila malo 😀

Koliko vidim ovaj bumper pokriva tu ivicu pa se ne bi ni videlo snjim, hmm mada mi se ne daje sad crvena za to 😀 Javi ako budes uzimao kad ti stigne na sta lici uzivo.

Не бих вам препоручио. Купио сам, по изгледу сличну ствар, и телефон изгледа прегломазно.

Користио сам два дана и онда ипак ставио силиконку коју и даље користим.

Jedan od razloga zbog kojih sam kupio ovaj telefon je sto su djelovi prilicno jeftini i cijeli zadnji dio se mijenja. Niata ne stavljam na telefon, kad se izdere zadnji dio narucicu novi. Na 5,5 inci twsko je naci zastitu koja ga nece uciniti jos glomaznijim.

Jedan od razloga zbog kojih sam kupio ovaj telefon je sto su djelovi prilicno jeftini i cijeli zadnji dio se mijenja. Niata ne stavljam na telefon, kad se izdere zadnji dio narucicu novi. Na 5,5 inci twsko je naci zastitu koja ga nece uciniti jos glomaznijim.
pa da... ali bas i bez bumpera rizikujes da ti lako pukne ekran kad ti padne... bumper je po meni stvarno kompromis izmedju lake zastite i izgleda...

c935b99f652fb02a2cd2c044810acc71.jpg

Evo baterija.

ljudi imam jedno pitanje, ako moze pomoc
imam ovaj telefon vec mesec dana i sve pohvale, tekefon je odlican, medjutim MIUI verzija mi je 5.10.8 beta moje pitanje je: da li mogu da skinem sa oficijalnog sajta 5.11.1 ili moram postupno redom da updajtujem 5.10.15 pa na 5.10.22? iz podesavanja nece da se updajtuje na 5.10.15
Hvala unapred

Mozes direktno na zadnju, e sad mozda bi mogao uraditi wipe pre toga, al ti prvo probaj bez xD

На задњем деву да ли вам камера бележи ГПС позицију?

Pa *** proveri mi jel radi ili ne radi, da znam do cega je.
Govorim o ROMu 5.11.5. Na proslima mi je radilo.

Hmm kako to da proverim, ukljucio sam da snima tu lokaciju u camera podesavanjima, treba i GPS da bude ukljucen ili ? I gde bi video posle da li je sacuvalo ili ne ? Pritiskom na ono zaokruzeno I skroz gore desno gde pokazuje rezoluciju itd... bi trebalo da bude i polje location ?

U galeriju, pa u sliku, i onda na slovo i gore u desnom cosku, i ima link da prikaze na mapi kordinate,mada meni nije gps bio upaljen vec WiFi
95e1108cfa1c0d6a8fb5b80006555033.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno