- Učlanjen(a)
- 30.05.2015
- Poena
- 130
jedna stvar koja me izludjuje na rn2 je sto upali ekran kad ga povezem na punjac... zbog cega je neko mislio da je to bitno i tako postavio default pojma nemam. jel ima neki nacin da se ovo iskljuci?
Jesi li mislio na 10.29 ili onaj 22 za sot?Да ли се још неком дешава да му батерија склизне са 100 на неких 80 за око сат и по времена и то такорећи без коришћења. Након тога се празни нормално...
Иначе, са последњим ромом СоТ иде од 5.30 до преко 7 сати Pogledajte prilog 183291
Jesi li mislio na 10.29 ili onaj 22 za sot?
Veceras izlazi 5.11.1 ROM na http://xiaomi.eu/community/ taman cu to sacekati 🙂
Nisam baš pratio temu, ali da objasnim kako sam ja prosto instalirao TWRP (već nekoliko puta 🙂)na Xiaomi note 1 - pretpostavljam da može i ovde tako pošto imam isto MIUI 7 ...
1. Skinite odgovarajuću verziju TWRP (u mom slučaju 2.8.7.)
2. Preimenujete je u update.zip i stavite u /storage/sdcard0/ (phone storage)
3. Reboot to recovery – najbolje iz Updater-a - Reboot to recovery mode opcija
4. Flašujete update.zip
5. (Važno !) ugasite telefon – ne reboot jer će tada da vrati fabrički recovery
6. Upalite telefon na power button + volume up
… i trebalo bi da uđete u TWRP
Iz TWRP može onda i ROOT sa SuperSU (ja koristim: BETA-SuperSU-v2.49.zip)
***, нисам читао до краја.Na posljednjoj strani teme za 5.10.29
Koji bi to bio android?***, нисам читао до краја.
Пробаћу га и ја чим се појави.
ne zelim da konektujem telefon na kompjuter, pa da kucam komande i instaliram kojekakve drivere. lakse mi je 100 puta da ga flesujem kroz postojeci recovery. ti si napisao mini guide, ali to je guide sa xiaomi foruma. taj forum sam ja procitao pre par dana, ali tamo nema link da se skine twrp. meni treba link za download.@ ed_hunter3
A sto ne pratis ovaj mini guide sto sam postovao, ne moze biti lakse 🙂 Cak sam napisao i koji je zadnji TWRP, a to pitas posle mog posta 😀
Колико видим само су исправили неке багове које ја нисам приметио на мом телефону а то би онда значило да је и даље 5.0.2Koji bi to bio android?
Kako nema ? Imas dl link za sve, ali se treba registrovati na forum.
Ja nemogu da vidim cemu fobija ka stavljanju preko fastboot-a ? Najpouzdanija metoda. A bogme uber laka, stvarno vas ne kontam 😀
Ili odavde skini zadnji twrp, posto si ti na developer rom-u sa root-om mozes da stavis ovaj TWRP redovno preko updater-a iz samog MIUI-ja to je tvoj omiljeni nacin 😉
http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html
Kako nema ? Imas dl link za sve, ali se treba registrovati na forum.
Ja nemogu da vidim cemu fobija ka stavljanju preko fastboot-a ? Najpouzdanija metoda. A bogme uber laka, stvarno vas ne kontam 😀
Ili odavde skini zadnji twrp, posto si ti na developer rom-u sa root-om mozes da stavis ovaj TWRP redovno preko updater-a iz samog MIUI-ja to je tvoj omiljeni nacin 😉
http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari