Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Postadoh ponosni vlasnik RMN Prime.
Ocekivano dobar fablet ,osim brze potrosnje bateriju I presporog punjenja, sto cu resiti drugom baterijom uvek spremnom na stand alone punjacu

Ovaj Xiaomi ce unistiti izvikane lopove, a ja bih dodao da nisam dovoljno bogat, da placam istu stvar po trostrukoj ceni.

Jbmg drugo punjenje..mozda ubrza vremenom.
Ako zanima nubove, pola sata na netu preko WiFi, 15% potrosio bat. 60% osvetljenost.
Verujem da ce se malo popraviti narednih dana.
Anyway za ozbiljne korisnike, bez back up municije nece moci.Ili ko ker na lancu(USB). Znaci rezervna baterija, sekunda posla zameniti. Jaka stvar.

Upozorenje ko narucuje rezervne is Kine, vecina su laznjaci.

PS. Trebali su da zamene mesta taster za vracanje I power taster, ali dobro. Ne smem ni da pomislim kakav ce biti redmi note 5. Ubica!

Мене и даље сваки пут изненади колико се брзо пуни.

Да пробаш са још неким пуњачем?

Koji si punjac dobio uz telefon? Uz mi4c dolazi onaj kombinovani sto puni sa 3A, takav verovatno dolazi i uz rn 2.
Sa punjacem od 1A punice vise od 4h.

567a0965bff73db0cd2ee584d86a7793.jpg

Evo moj i puni se ali bas brzo,prvi tel koji ne punim preko noci nego pre posla ujutro ustanem stavim ga na punjac nekih sat vremena ide od 30 do 100%

mozda je dobio punjac od 1A...

meni se ne svidja sto micro usb konektor nije na sredini, sad ce da me namuci da ga modujem za bezicno punjenje -.-

da, razmisljao sam i o tom magnetnom... hvala

zap, hvala puno na info, nisam znao da ima tih risivera koji imaju sa strane kabl, odlicno!

Izgleda, zaboravio sam da restartujem tel posle prvog paljenja hihi ^^
Cini se da se zalaufovao kako treba sad.

Nego kolege, nikako da iskljucim ovu gadariju word prediction. Koliko vidim po netu neki bug je u pitanju.
Da ne zaboravim, kucanje je pravo zadovoljstvo na ovom uredjaju.

Копкало ме ово за брзину пуњења телефона па сам обратио пажњу колико му треба тачно...

Од 14-100% за 1:15 што је, како ми се чини, сасвим пристојно време.

Izgleda, zaboravio sam da restartujem tel posle prvog paljenja hihi ^^
Cini se da se zalaufovao kako treba sad.

Nego kolege, nikako da iskljucim ovu gadariju word prediction. Koliko vidim po netu neki bug je u pitanju.
Da ne zaboravim, kucanje je pravo zadovoljstvo na ovom uredjaju.
nemoj da gasis to bre! nek ti kolega vojkan otkrije tajnu za telepatsko kucanje!

Копкало ме ово за брзину пуњења телефона па сам обратио пажњу колико му треба тачно...

Од 14-100% за 1:15 што је, како ми се чини, сасвим пристојно време.

Pristojno ?
Ja bez 3 sata nema sanse,sad cu staviti na punjac pa cu tacno da izmerim :trust:

Имам исти пуњач као cannes.

Можда је у њему фора, мада га брзо пуни и Ми бенк...

3f3affc4fd032075153b6e4033868379.jpg

Poslednja izmena:
А јесте провалили да mi bank када се телефон напуни пређе у неку хибернацију тј led на телефону се угаси а на ac пуњачу ради све до чупања кабла. И на mi bank ако га оставите преко ноћи ујутро телефон нема 100% батерију пошто је бар 5 сати био на њој. А ако га пуните на зидном пуњачу онда је ујутру стотка.

А јесте провалили да mi bank када се телефон напуни пређе у неку хибернацију тј led на телефону се угаси а на ac пуњачу ради све до чупања кабла. И на mi bank ако га оставите преко ноћи ујутро телефон нема 100% батерију пошто је бар 5 сати био на њој. А ако га пуните на зидном пуњачу онда је ујутру стотка.
Do punjača je. Ja kad punom preko noći stavim na običan "spori" punjač od starog telefona koji ima prekid punjenja kad se napuni baterija.
Nažalost xiaomi punjač, iako je brži, nema taj prekid punjenja što je štetno za bateriju.

Hmmm. Da li si siguran u to sto pises ? :) svaki punjac drzi na 100% telefon koliko god on blejao na punjacu.. Npr ostavis ga 50h skines ga on je na 100%
Plus mislim da to ne steti bateriji..

Poslednja izmena:
Ја користим Самсунгов пуњач. Xiaomi нисам ни распаковао. И када телефон пуним на Mi bank увек када се тек напуни угаси се led као да сам откачио кабл.

Poslednja izmena:
Данас сам убијајући дан по граду мало сликао. С обзиром на то да су се неки овде жалили да нема слика а двоуме се око куповине телефона, ево пар. Слике су са укљученим ХДР-ом.

d6ea0f7c806a037468d0790288ae4ca5.jpg
dbab643a154a33eb3a323c40a0419e96.jpg
93561b82ca164490de76f6cae8bd53b6.jpg

712a26aba545ab48c44e3cc630f50c8c.jpg

c408804821f6969715b61b067e40501a.jpg
66e8ed7a21cefc795a3550c926a2e9b2.jpg

Radio sam uporedni test ovog telefona i letv x500 i mogu vam reci da su poprilicno slicni po karakteristikama i u radu. Brzina paljenja je ista, paljenje i obrada aplikacija je ista. Ekrani se malo razlikuju. Kod redmi note 2 prime ekran ima malo hladniju belu boju, dok je kod letv to malo toplija boja.

[YOUTUBE]AOP2EgCA5Z8[/YOUTUBE]

Kod redmi note 2 prime ekran ima malo hladniju belu boju, dok je kod letv to malo toplija boja.
kuku majko mila, sta si sad rekao!!! brze povlaci rec dok nije stigla m2n policija! rn2 NEMA belu boju, jedini telefon koji ima belu boju je m2n, to je prvo i osnovno pravilo za svakog ko hoce da diskutuje o telefonima na benchu.

Jel imaju oni onu opciju color temperature kao huawei i meizu?

Juce mi stigao update i odradio sam ga,sad imam 6.1.8
Ali od tog update-a mi telefon ili nema nijednu liniju od signala ili ima svih 5 linija. Najcesce nema nijednu,ali sam dostupan na broju.
Desava li se ovo jos kome sa ovim update-om?

Nazad
Vrh Dno