ed_hunter3
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.05.2015
- Poena
- 130
ja se lozim polako da instaliram cm
mozda je dobio punjac od 1A...
meni se ne svidja sto micro usb konektor nije na sredini, sad ce da me namuci da ga modujem za bezicno punjenje -.-
otkrij nam tajnu. kako si se to telepatski povezao sa swiftom da samo pogledas u telefon i on ti otkuca?
nemoj da gasis to bre! nek ti kolega vojkan otkrije tajnu za telepatsko kucanje!Izgleda, zaboravio sam da restartujem tel posle prvog paljenja hihi ^^
Cini se da se zalaufovao kako treba sad.
Nego kolege, nikako da iskljucim ovu gadariju word prediction. Koliko vidim po netu neki bug je u pitanju.
Da ne zaboravim, kucanje je pravo zadovoljstvo na ovom uredjaju.
Копкало ме ово за брзину пуњења телефона па сам обратио пажњу колико му треба тачно...
Од 14-100% за 1:15 што је, како ми се чини, сасвим пристојно време.
Mora da ima SwiftKey. I ne radi na xiaomiju, rekao ti je đilkoš već.nemoj da gasis to bre! nek ti kolega vojkan otkrije tajnu za telepatsko kucanje!
Do punjača je. Ja kad punom preko noći stavim na običan "spori" punjač od starog telefona koji ima prekid punjenja kad se napuni baterija.А јесте провалили да mi bank када се телефон напуни пређе у неку хибернацију тј led на телефону се угаси а на ac пуњачу ради све до чупања кабла. И на mi bank ако га оставите преко ноћи ујутро телефон нема 100% батерију пошто је бар 5 сати био на њој. А ако га пуните на зидном пуњачу онда је ујутру стотка.
kuku majko mila, sta si sad rekao!!! brze povlaci rec dok nije stigla m2n policija! rn2 NEMA belu boju, jedini telefon koji ima belu boju je m2n, to je prvo i osnovno pravilo za svakog ko hoce da diskutuje o telefonima na benchu.Kod redmi note 2 prime ekran ima malo hladniju belu boju, dok je kod letv to malo toplija boja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari