Не мора да значи ипак су ово само гласине... Видећемо када га представе.Ništa od amoleda
Realno, bolje 2 dobre nego jedna dobra, jedna prosečna i 2 neupotrebljive. Evo ja na Mi 10 imam 4 kamere, glavna je dobra, ultrawide upotrebljiva i druge dve totalno nepotrebne i telefon zbog njih dosta ružnije deluje. Bolje da su ubacili kvalitetnu UW. Mada tako i ostali rade, samo brojevi se gledaju.Sto se tice rumora, komotno bi mogli da umesto te 3 kamere od 8, 5 i 2 MP stave jednu krstenu ultrawide ili telefoto. Ili cak da ne stave nista. Ali ne bi kinezi bili kinezi kad ne bi stavili nekoliko beskorisnih senzora, samo da se na prvi pogled vidi da imaju veci broj kamera od jabuke. Doduse ni Samsung nije bolji kad je u pitanju srednja klasa.
Mislim da je ok da običan K40 ima IMX582 jer mu je cena oko 250 evra, na primer Oneplus 8T koji je duplo skuplji ima skoro identičan IMX586.Na običnom K40 stavili IMX 582, bruka. Očigledno oće da prodaju pro modele. Inače mi je sve ostalo ok, ako i cena bude ok.
Mislim da je ok da običan K40 ima IMX582 jer mu je cena oko 250 evra, na primer Oneplus 8T koji je duplo skuplji ima skoro identičan IMX586.
Daleko bilo da je bolji.to je ista kao na mi 9t?
bolji je onaj samsungov senzor od 64mpx koji je recimo na rn8pro.
Daleko bilo da je bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari