Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Moguce da je do roma. Ja zam na global.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel se zna nesto u vezi pro verzije, kad će u prodaju, cena?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ja pitao jednog madjara danas, od koga sam uzeo prosle godine RN 4X izmedju ostalih, i kaze mesec dana nista. Bar kod njega....

Sa druge strane fino se kristalise i formira cena za r5 plus, vec ima na kp za 165e 3gb/32gb model. Cenim Redmi 5 Pro da ce krenuti sa nekih 220-230e.

Redmi 5 Plus 3/32 Global Version 165e?
Moze li link... Moze pm

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Izasao je neki portovan firmware sa Mi A1 za redmi 5 plus...oreo je u pitanju...kazu da kamera samo ne radi, ali se radi na tome...ako ga srede kako treba i dobije se ful manuelna kamera...plus se to instalira na redmi note 5 pro, dobija se odmah mi a2... :D

jeli ima uopšte globalna verzija redmi 5 sa 3/32gb?

gde god sam gledao ima samo 2/16gb global.

Izasao je neki portovan firmware sa Mi A1 za redmi 5 plus...oreo je u pitanju...kazu da kamera samo ne radi, ali se radi na tome...ako ga srede kako treba i dobije se ful manuelna kamera...plus se to instalira na redmi note 5 pro, dobija se odmah mi a2... :D

Gde postoji Oreo? Ja vidim samo Nougat

Ja pitao jednog madjara danas, od koga sam uzeo prosle godine RN 4X izmedju ostalih, i kaze mesec dana nista. Bar kod njega....

Sa druge strane fino se kristalise i formira cena za r5 plus, vec ima na kp za 165e 3gb/32gb model. Cenim Redmi 5 Pro da ce krenuti sa nekih 220-230e.
Ja čekam mi 6x (a2), ali mi i redmi 5 pro izgleda odlično, pre svega zbog prednje i zadnje kamere, na običnom je prednja bas loša a ni zadnja nije ništa spec. Ako bude mogao za 200e da se uzme biće ekstra kupovina

Koji je bolji izbor za kupovinu mi a1 ili redmi 5+

Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока

Sve zavisi sta ti treba...u sustini, mi a1 je mozda kompletniji uredjaj(32bit dac, skoro cist android, dve kamere), ali redmi 5 plus ima malo moderniji dizajn i brzi senzor otiska prsta... :)

Sve zavisi sta ti treba...u sustini, mi a1 je mozda kompletniji uredjaj(32bit dac, skoro cist android, dve kamere), ali redmi 5 plus ima malo moderniji dizajn i brzi senzor otiska prsta... :)
Redmi 5 plus je i 30e jeftiniji, ima jaču bateriju i veći ekran. Mi A1 ima ove ostale prednosti. Na duže staze verovatno je bolja kupovina mi a1. Mada svakako je najbolje čekati Redmi 5 pro, ali on će sigurno biti skuplji od oba navedena

Redmi Note 5pro neće skoro kod nas,tek za par nedelja.

Ima li nekih informacija, hoće li note 5 pro podržavati band 20 ?

Poslednja izmena:
Za sada sam našao specifikacije modela koji se prodaje u Indiji.On naravno nema band 20.Videćemo kada i ako se pojavi global verzija.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Imate posebnu temu za redmi note 5 pro, pa tu ostavljajte komentare. Ovo je Redmi 5 i 5 plus tema!

I bila bi mrtva da mi ne ostavimo po neki komentar.;)

može li mi neko proveriti podržava li redmi 5 global dual band wifi, znači i mrežu na 5ghz?

ne treba mi pretpostavljanje nego zaista ako neko može proveriti. hvala.

Da,podržava.Mada na mnogim sajtovima piše da podžava samo 2,4GHz...

Screenshot_2018-03-11-13-36-12-192_com.android.settings.png

Poslednja izmena:
Uhhh tek sada videh da pitaš za Redmi 5,ja imam Redmi 5 plus...

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Nikada mi ne nije desilo da me ljudi pitaju koji mi je to telefon a evo sada sa 5+ dva puta za dve nedelje, jednom u sportskoj prodavnici (da ne reklamiram ako je zabranjeno) a drugi put na pumpi u Bugarskoj.
Ko bi rekao da će Kinez da privuče pažnju.

Xiaomi odavno nije "Kinez"... samo sto to mnogi nece da prihvate...

Koliko ljudi nije čulo za Xiaomi pa to je strašno.Redmi 5+ je prelep telefon i na prvi pogled izgleda dosta skuplje nego što košta.Ja sam MiA1 zamenio za 5+ i nisam se pokajao nijednog trenutka.Mada je i on prelazno rešenje dok ne stigne PRO kod nas.

I ja se razmisljam da predjem na 5+ sa A1. Samo zbog ekrana. Jel neko uspeo da instalira gcam a da ne puca stalno, i kakve su slike sa gcam u odnosu na a1 sa gcam? :D

Zbog kvaliteta ekrana ili odnosa 18:9 ?

Nazad
Vrh Dno