Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Aha, KP, mislio sam da si direktno iz Čajne. Super! Koja cena za 4/64?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Iz Kine nista vise..carina u Ns me odra.
Bice oko 190€. Ovo mi je cetvrti tel od nje.

64/4 za 190 ? jel si siguran ?

A za rom ce biti ova fora...Global 100 % :)

https://ibb.co/j8Dc6w

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Iz Kine nista vise..carina u Ns me odra.
Bice oko 190€. Ovo mi je cetvrti tel od nje.

Ispadne jeftinije nego iz Kine! Super si pazario! Ja nisam do sada nikad ništa nisam naručivao, pa rek'o da probam da vidim kako sve to izgleda. Ništa, nek je sa srećom i da te lepo služi! Javi kad ti stigne za utiske

64/4 za 190 ? jel si siguran ?

A za rom ce biti ova fora...Global 100 % :)

https://ibb.co/j8Dc6w

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sve javljam kad dobijem...kupovao sam kod nje od starta i poslao bar 30+ ljudi da kupe...ovo je cena za mene. Videcemo sta ću dobiti...javljam.
Ako ne bude Global ...moci ce valjda da se promeni kad bude?

Poslednja izmena:
Da, hoće, pitanje je vremena.

Za Veru mogu samo reci sve najbolje, uzeo 5 telefona od nje. Sve je bilo, kako je dogovoreno.
Redmi 5 Plus, ako bude rsocno na KP dostupan za 190e model od 4/64, lagano postaje best buy.

Za mesec dana XiaoMi započinje prodaju u Evropi i Rusiji redmi 5 i 5 plus. Biće podržani sa LTE Band 20, a tada će se pojaviti i global rom, za redmi 5 i 5 plus, potvrdio je jedan od najpouzdanijih insajdera #rquandt
Mislim da je neko ovde tako i rekao, Kidence ili neko drugi.
Još Loma La Paloma..
7660f25624803af6ce4016a8012de91b.jpg
a670f8c40f4268489b1e2ab6e212f4ee.jpg

Да,РН4 а мами сам дао РН3. Таман кад стигне баш ћу да упоредим. Мада сам гледао пуно прегледа (review) где су људи у главном задовољни, и све више и више хвале овај модел. Један Рус је баш нагласио, по његовом мишљењу, да ће ово бити један од најбољих мултимедијалних ниско-буџетних телефона. Баш ме занима да ли је стварно тако! Али, још се надам да ће направити Редми Ноте 5[emoji848][emoji41]. Не знам зашто баш волим ноте моделе,али да не тупим о томе даље.

I ja sam unistoj situaciji, isto razmišljam. Ako ima neki post sa poređenjem t 2 modela, stavi.

Koja dva modela?
Redmi Note 5 još uvek ne postoji, a sve ostalo možeš da pogledaš na YouTube-u, a ako te zanima uporedba telefona na gsmareni.

IMG_3123.PNG
IMG_3122.PNG

Не знам јел сам успео преко фона да окачим ове слике, али изгледа ми као лепа акција за оне који би пазарили преко алија.

Da li ima smisla naručivati sada ili bolje čekati Global Rom verziju?

Sent by homing pigeons

Redmi 5 je dobio opasnu konkurenciju u novoizašlom Meizu M6S. Zapravo, mislim da je Meizu bolji u gotovo svim stavkama. Procesor duplo bolji, najnoviji Samsungov Exynos 7872,... a cenovno su tu negde, skoro pa jednaki.

Од 23. до 25. јануара је акција, сада је актуелна та цена од 156

Da li neko ima iskustva sa ovim prodavcem, i koliko brzo salju telefone. Vidim DHL-om 5-8 dana, bez troskova caine za EU. Koliko kosta to slanje DHL-om za Nemacku, ako je ovde 15-18€. Ima li razlike?

Da li neko ima iskustva sa ovim prodavcem, i koliko brzo salju telefone. Vidim DHL-om 5-8 dana, bez troskova caine za EU. Koliko kosta to slanje DHL-om za Nemacku, ako je ovde 15-18€. Ima li razlike?
Ja sam naručio od njega,ali nisam obraćao pažnju na neke stvari zbog neiskustva. Tek sam nakon uplate primetio neke stvari, da je totalno nekomunikativan tip, na pitanja ne odgovara, osim na 5 bot pitanja na koja odgovara kad mu dune! Totalno izgubljen lik. Izvlači se da je nov u ovom poslu. Pogledaj samo koliko je dobio negativnih feedback-ova poslednjih 30 dana, i samo mu raste negativna kolekcija

Dokle je stigla tvoja posiljka, da li je uopste poslao i kada?

Dokle je stigla tvoja posiljka, da li je uopste poslao i kada?
Ja sam uplatio 11 januara, a on je poslao 17,18! Stigla je do Lajpciga, sutra bi trebalo da bude tu. E, i u tom međuvremenu na pitanja nije odgovarao,i onda sam se malo preznojio, moram da priznam [emoji10] i kad sam počeo da proučavam radnju, vidim u feedbacku da mu je to slaba tačka, kao i kašnjenja pri slanju pošiljki. Baš su ljudi nezadovoljni. Skupio je za 7 dana 40ak negativnih komentara. Ovako, kad se oduzme njegovo kašnjenje pri slanju, ispada da od momenta slanja stiže vrlo brzo.

Lepo ovo Vince :)

Crno je meni lepse :)

Prilozi

• 20180122_105343.jpg
    20180122_105343.jpg
    1 MB · Pregleda: 265
Da li i kakvu zastitu za ekran koristite , posto ne preciziraju oni tacno koji GG je u pitanju?

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigao mi Redmi 5 plus crni.
Nemam trenutno vremena da isprobavam mnogo ali moj utisak za sada je da je telefon kriminal :D

Aj nesto brzinski, Kid nas ignorise :D
Izrada, zvuk, ekran?

Poslednja izmena:
Vrh Dno