Može neko da potvrdi da ovo radi bez greške?Podesavanje ekrana na 90hz
Post automatically merged:
![]()
How to set the display of the POCO X3 NFC on 90Hz and save battery
Full body and drunk wife with this guide for POCO X3 NFC that will allow you to have fixed 90 Hz on the display without impacting energy consumption.en.xiaomitoday.it
Potvrđujem. Odradi restart telefona nakon tih postavki da bi proradilo. Inače se dobije nekih 10-15% na trajanju baterije.Može neko da potvrdi da ovo radi bez greške?
Verovatno da je to u pitanju. Nadam se javice se neko ko koristi tu uslugu!@djokastepa Mislim da nije do telefona vec do FB servisa cujem da su se zalili na FB usluge od juce mada ne znam jer ne koristim ih.
Hvala! 👍Da, problem je do fejsa. Keva na nekom huaveju ima problem od juce sa Fb...
Ko će ga znati.Još nisu ni pustili A11.To bi trebalo prvo.Jer neki su dobili sa EU romom,pa i njima stala isporuka A11.Ima li nagovestaja kada ce MIUI 12.5 na globalu?
A kakav sam ja ***** 😁 Opet ostaje mi problem daleko bržeg pražnjenja baterije pri istom korišćenju telefona. Odradio sam davno debloat i do pre neko vreme sve je bilo ok. Pokušaću u krajnjem slučaju da odradim factory reset. Odmah da pitam, da li je pametnije da punim telefon starim "sporim" punjačem, čisto radi dugotrajnosti baterije ?Remaining battery 3405mAh je tih 66% koliko ti je preostalo od poslednjeg punjenja.
I ja punim na isti način. Pokušaću da renstaliram zadnju verziju sistema, ako to ne bude dalo rezultata idem na fabrička podešavanja. Hvala na pomoći.Ja punim sa punjačem koji je došao uz telefon. U 95% slučajeva stavljam na punjač sa 20% skidam sa 100% , nikada ne punim preko noći.
stigao je meni, nisam se nesto igrao ali za sada nisam primetio neke razlikeJel stigao nekom update A11 na global verziji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari