Kod mene nikakvih poboljšanja što se proximity senzora tiče.Sa poslednjim azuriranjem na MIUI 12.5.6.0 proximity senzor mi radi bez ikakvih problema
Nabacio sam AOSP čim sam utkljucao BL, 7 dana od kupovine uređaja. Tad je bio a11, prešao na 12 bez factory reseta. Sve radi odlično, baterija malo slabija na a12 ali koliko vidim Android 12 ima generalno problema sa tim i na drugim modelima. Verovatno će srediti nekim ažuriranjem.Ne znam kako se ponasa sa AOSP-om, neki bugovi i tak
Bez brige, leći će na svoje već posle prvog punjenja.Prvi put ukljucen nakon kupovine,kad je dosao na 30 % baterije do 10% ga je drzao par minuta,bez igranja igrica,samo net,youtube preko wifii-ja,ima li neko savet kako resiti ovaj problem?problem do baterije ili je mozda zato sto nije prosao neko ciklus punjenja?
Nisam probao ni jedan ali u telegram grupi ih izgleda ima dosta : https://t.me/PocoF3GlobalOfficialKako stoji F3 sa romovima, iaprobao neko neki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari