Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Kod mene ne...

Prilozi

• Screenshot_2022-07-12-15-52-08-932_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-07-12-15-52-08-932_com.android.updater.jpg
    30.8 KB · Pregleda: 46
Cao drugari, prvi post , a odmah zbog problema. Razbio mi se display totalno. Odneo sam ga u ovlasceni servis gde zamena kosta 13200 dinara. Da li menjati tu, posto na drugim mestima traze i po 200 eura za "orginal" ekran?

Dati 200 eura za ekran, a moze se dodati jos 50 i da se uzme novi maltene. Sta savetujete, ipak je amoled od 120hz, nesto mi sumnjivo da je 13200?

Pobrljavio telefon od pre 2 sata - Izlazi iz aplikacija, zakljucava se sam od sebe i pali flashlight. Probao reboot i da ga ugasim ali i dalje se desava. Praticu do veceras pa cu factory reset da probam ako se ne popravi. Jel se nekome desavalo to?
13.06 je verzija, ima opcija da se updateuje na 13.07 sad vidim

Sad sam malo eksperimentisao i mislim da mi onaj gesture shortcut za flashlight (dvaput se klikne onaj touch gde je otisak da upali lampu) pravi problem. Sad sam ga ugasio i radi telefon normalno nekih sat vremena (ne zakljucava aplikacije, ne pali se lampa, ne zove emergency, kao da je u senzoru problem). Otisak mi isto radi za sada bez problema. Ne znam sta ga *****ava kad je ono podeseno ali prezivecu bez toga 😁

Meni su počele da kasne notifikacije za mail. Koristim 2 različite aplikacije za mail i obe kasne.
Posle dugog koriscenja Spark,presao sam od nedavno na ovu..I mogu reci da sam zadovoljan..Probaj nista te ne kosta.
Da li je neko rutovao Poco f3.
Root ti je Magisk u sustini,ako na to mislis verujem da je skoro svako ko je flesno neki custom rom flesno i Magisk..

@liman ,koliko kasni od prilike..Nisam nesto primetio niti obracao paznju na kasnjenje email poste.Do 2-3 min se desilo mozda par puta,sto mi je zanemarljivo,cak mi i 5 min ne znaci nista ako kasni.

@Pavell

Kako radi custom ROM, ima li mana/bugova, idle baterija, signali, senzori (osvjetljenje, otisak...), jacina/kvalitet zvuka, brzo punjenje itd..

Je l' sve kao na stock?

Kakva su iskustva sa popravkama u ovlascenom servisu na novom beogradu?
Citam google reviews : malo izlistah, tragikomedija

Kakva je situacija sa proximity senzorom? Planiram kevi da uzmem ovaj telefon, pa me zanima da li da idem na ovaj ili da jurim možda a52s

F3 i A52s su slični po pitanju proximity senzora, oba modela imaju virtuelni senzor i dešava se i kod jednog i kod drugog da to zabaguje. Pitanje samo koji češće baguje.

Pritom ima već Redmi telefon, tako da će joj biti lakše da se navikne. Biće onda F3.

Dobar je i F4. Pravi proximity, bolja kamera OIS, brzo punjenje i sl.

E sad da li ce biti popularan kao F3 na XDA ne znam, jos uvijek ni podforum nije otvoren. 🤔

F3 je za svaku pohvalu, kod mene je izvukao 6h SoT i ostalo mi je jos 35% baterije, sve na mobilnim podacima.

Prilozi

• Screenshot_2022-07-26-13-30-28-526_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-07-26-13-30-28-526_com.miui.securitycenter.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot_2022-07-26-13-29-50-334_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-07-26-13-29-50-334_com.miui.securitycenter.jpg
    32.4 KB · Pregleda: 31
@liman ,koliko kasni od prilike..Nisam nesto primetio niti obracao paznju na kasnjenje email poste.Do 2-3 min se desilo mozda par puta,sto mi je zanemarljivo,cak mi i 5 min ne znaci nista ako kasni.
Više mi ne kasne. Ko će ga znati do čega je bilo. Kasnile su 5 do 10 minuta.

da li se isplati update,ja sam trenutno na 12.5.7,primetio sam na da na nekim testovima cip je nerfovan kad se predje na MIUI 13. Kakva je baterija?

Šta znači čip je nerfovan?

ljudi prijavljuju da im je na andoid 11 MIUI 12.5.7 imali vece rezultate u antut i geekbenchu i igru Genshin Impact mnogo vise fps dropova kao da je problem sa nekom optimizacijom kad su presli na android 12 i MIUI 13

Hvala na odgovoru, ne igram igre na telefonu pa verovatno zbog toga nisam upućen. Ja sam trenutno na Androidu12 i MIUI 13.0.7 i PocoF3 i dalje radi kao sat izuzimajući proxy senzor koji ponekad zna da zabrljavi mada je i to stvar iskustva. Kod mene je telefon 15 meseci a pre njega ni jedan Xiaomi telefon nisam koristio duže od 6 meseci. A koristim Xiaomi telefone od Redmi1S modela.... Baterija je kao da je telefon juče kupljen....

ljudi prijavljuju da im je na andoid 11 MIUI 12.5.7 imali vece rezultate u antut i geekbenchu i igru Genshin Impact mnogo vise fps dropova kao da je problem sa nekom optimizacijom kad su presli na android 12 i MIUI 13

Meni sve radi brže. Ne igram Genshin ali Apex Legends i PUBG rade odlično, nema FPS dropova.

Meni sve radi brže. Ne igram Genshin ali Apex Legends i PUBG rade odlično, nema FPS dropova.

Nisam ni ja neki mobilni gamer,za to imam PSP original ako hocu taj fiks,vise me je zanimalo ponasanje baterije i to da nedodje do nekog usporavanja posle upgrada

Imate li neku masku da preporučite, ova originalna izgleda požutela, nisam ni primetio jer nemam naviku da gledam telefon sa zadnje strane...
Imam belu verziju i oduševio sam se koliko telefon bolje izgleda bez (požutele umesto providne) maske, ali ne bih ga baš nosio bez zaštite nekakve...

Nazad
Vrh Dno