Meni su počele da kasne notifikacije za mail. Koristim 2 različite aplikacije za mail i obe kasne.Meni juce skinuo 13.0.4.0 i za sada sve lepo radi.
Posle dugog koriscenja Spark,presao sam od nedavno na ovu..I mogu reci da sam zadovoljan..Probaj nista te ne kosta.Meni su počele da kasne notifikacije za mail. Koristim 2 različite aplikacije za mail i obe kasne.
Root ti je Magisk u sustini,ako na to mislis verujem da je skoro svako ko je flesno neki custom rom flesno i Magisk..Da li je neko rutovao Poco f3.
Meni ga jos nema ni 12, na Redmi Note 11, uzeo ga juce, aono vec 13.![]()
Ovo je spisak Xiaomi, Redmi i Poco telefona koji dobijaju Android 13
Google je pre nekog vremena najavio da će predstaviti novu verziju svog operativnog sistema na svojoj I/O konferenciji, a sa najavama izašao je i spisak Xiaomi telefona koji će dobiti Android 13.www.benchmark.rs
Tu i koristim 😂 kasni i ona i gmail.Posle dugog koriscenja Spark,presao sam od nedavno na ovu..I mogu reci da sam zadovoljan..Probaj nista te ne kosta.
![]()
Email - Fast & Secure Mail - Apps on Google Play
Works with Gmail, Hotmail, Yahoo Mail, AOL, Outlook email accounts. Try Now!play.google.com
Više mi ne kasne. Ko će ga znati do čega je bilo. Kasnile su 5 do 10 minuta.@liman ,koliko kasni od prilike..Nisam nesto primetio niti obracao paznju na kasnjenje email poste.Do 2-3 min se desilo mozda par puta,sto mi je zanemarljivo,cak mi i 5 min ne znaci nista ako kasni.
Meni sve radi brže. Ne igram Genshin ali Apex Legends i PUBG rade odlično, nema FPS dropova.ljudi prijavljuju da im je na andoid 11 MIUI 12.5.7 imali vece rezultate u antut i geekbenchu i igru Genshin Impact mnogo vise fps dropova kao da je problem sa nekom optimizacijom kad su presli na android 12 i MIUI 13
Meni sve radi brže. Ne igram Genshin ali Apex Legends i PUBG rade odlično, nema FPS dropova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari