Šta je novo?

Xiaomi Pad 7 / Pro

Imotep95

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2015
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5-10400f
RAM
16
GPU
rtx 2060
Miš & tastatura
g403
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet

U Kini i Indiji ista cena kao za Pad 6.

Dobre cene za preorder + poklon tast kao za Pad6.

Prilozi

• 1740949386239.png
    1740949386239.png
    119.9 KB · Pregleda: 132
Eh i xiaomi padovi postali fensi sa cenama. Kolko bese petica kostala na promociji? 34.000? Plus kolko kosta punjac od 45w, jer sad se ne dobija u kutiji nijedan

Poslednja izmena:
Sećam se da je pad 6 bio na akciji prošle godine ispod 30k + olovka poklon 😔
Ovde se uz pad7 pro dobije focus keyboard.
Drugar je uzeo 12+512 iako sam ga savetao 8+256, al' aj..
Ja merkam običan 7 8+256 ako uspem da prodam moj pad6+tast(@Djilkosh_Ns može unban sa malih oglasa 👉👈)
🤣
@tr. pulmonalis Kad stigne tablet, ideš na link koji sam okačio, popuniš sva polja i čekaš da pošalju.

Prilozi

• IMG_2291.jpeg
    IMG_2291.jpeg
    159.8 KB · Pregleda: 112
Koliko bi koštao amoled i neki flagship cpu?
Onaj ultra samsung tablet je 900e na KP bez ikakvih dodataka, i to nije snapdragon(ne smeta mi mtk)..

Pohvale za mi-srbija 🫣

Prilozi

• IMG_2328.png
    IMG_2328.png
    405.1 KB · Pregleda: 115
Jel su ti ga poklonili pa ih hvališ ili?

@Spanjeli
Prvi put stiglo za manje od 24h na adresu od kako naručujem online u Srbiji.
Zaboravih da dodam pa ispade da hvalim, daleko od toga...
Znamo svi ko je uvoznik itd itd

Taj tablet je predstavljen pre nekoliko meseci u Kini, bilo bi sramota da ga nemaju sada nakon globalne objave.

Ja i dalje čekam (3. dan) šugavi Comtrade da im stigne u radnju. Ko da gledam da ću izvisiti za tastaturu.

Je l' nekome stigla tastatura u međuvremenu?

Da podelim utisak nakon nedelju dana korišćenja Pad 7. Dvoumljenje je bilo između ovog i iPad 11. generacije. Displej i izrada vrhunski. Ne znam da li sam do sad video ovako dobar IPS, oštar sa odličnim bojama, kontrast izuzetan za tip panela. Procesor pristojan, prava srednja klasa. Ono što je problematično prema mom mišljenju je softver, u nekim sitnim delovima animacije seckaju i postoje sitni lagovi prilikom ulaska u pojedine aplikacije. Takođe softverska podrška je slaba. Da displej nije tako dobar ne bih ni razmatrao Pad 7. Sve u svemu najverovatnije ću zbog softverskih bubica i loše upade politike vratiti Pad 7 i uzeti iPad 11. generacije
Kome treba tablet isključivo za gledanje sadržaja sve preporuke

Ja sam zato išao na Pad 7 Pro ovog puta.
Izgleda da su produžili podršku na 4 godine.
Zvaničan sajt:

Prilozi

• IMG_3366.jpeg
    IMG_3366.jpeg
    108.5 KB · Pregleda: 53
Razmišljao sam se dugo da li na Pro da idem, medjutim cena je bila 100e veća, a sa druge strane 8s gen 3 mi ne opravdava razliku u ceni.
4 android nadogradnje je već ozbiljna priča, displej je toliko dobar da mi žao da ga vratim. Vidim prema screenshot-u da nisam jedini koji kombinuje iPhone i Android tablet

Je l' nekome stigla tastatura u međuvremenu?
Malo pre stigao e-mail da je poklon predat kurirskoj službi(naručeno prvi dan preordera 3. Marta).
@Davidson
Šta znam, po meni nije bilo preteranog razloga da prelazim sa pad6 na pad7pro, al eto.
Kao svetliji malo ekran, brže punjenje, duplo brži gpu(ne igram igre 🤣).
Uglavnom gledam sadržaj sa streaming platformi, skrolujem Reddit i X, te nema šanse da dam duplo više para za iPad sa promotion-om.

Stigla tastatura, upravo kuckam preko nje. Fina ergonomija, premium izrada, magnet radi fenomenalno. Ima i adaptivno pozadinsko osvetljenje, koje svakako mnogo znači.
Zadovoljan sam, ali teško da bih ovako izdvojio dodatnih 150-200 jura za to.
Imam dve nedoumice:
1. Kako isključiti da pri aktiviranju fizičke tastature, virtuelna ne iskače svaki put na sekund? Pretražio sam sve, ne nađoh opciju.
2. Kako skrolovati stranicu preko touchpad-a?

Imate li predlog za neki bluetooth minijaturni miš koji bi lepo išao uz ovu pravu radnu stanicu? (nisam touchpad fan).

Uzeh obican Pad 7, 8/128, sad na nekoj promociji za 41.999rsd. Stigao pre dva dana. Prvi utisci su onako...kvalitetna izrada, dobar ekran, brz je i fluidan u radu, jedino trajanje baterije nije nesto. To bih i zeleo da se raspitam, da li ce se vremenom popraviti stanje? Koristi se za drustvene mreze, surf, YouTube i sl. Igrice ne igram. Kako nema punjac u pakovanju, punim ga originalnim Xiaomi punjacem od 67W od mog telefona. Negde procitah da ce dobiti 4 android nadogradnje sto bi bilo odlicno.

Odgovor Xiaomi-ja na moje pitanje o 4 Android nadogradnje.
IMG_2800.jpeg

Ako nekog zanima sad mozete uzeti 7icu za 33.600. Top je vec dobra cena

Je l stigla nekom poklon tastatura prethodnih dana? Stigao je povratni e-mail da je uspešna prijava, od tad proðe mesec i po. Znam da su napisali da je rok isporuke 2 meseca(ili duže..)..

Nazad
Vrh Dno