Šta je novo?

Xiaomi Mi9

Jako osetljiv kolko sam primetio vec se pojabila jedna sitna ogfe otininica. Moram pod hitno staklo da stavim..

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Staklo jedino grebu prasina, pesak, kamencici i ostali srodni uljezi po dzepovima i stolovima. Cistoca je pola zdravlja ;-)

Gg3 najbolje staklo ikada. Sve posle toga je čist škart

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Na redmi note 4 nisam za godinu dana napravio ogrebotinu kakvu sam za jedan dan napravio na mi9. Naručio nekoliko stakala i hydrogel folija pa ćemo da vidimo šta najbolje paše.

Ja sa naprimer uspo da izgrebem ledja na Mi 9 SE ali od napred mu nista ne fali. Razmisljam se da mu stavim outfiters zastitu.

Ma kupi na aliju zadnju foliju i miran si. Ja pozadi na Mi 8 nemam nikakvih tragova korišćenja jer je uglavnom bio u onom fabričkom silikonu, ali zato na ekranu ima dosta ogrebotina dok sam na S7 imao čak i manje ogrebotina za 2 godine korišćenja. Baš sam se negativno iznenadio...

Gg3 najbolje staklo ikada. Sve posle toga je čist škart

Sent from my MI 8 using Tapatalk
+1 Ovo ostalo je sve cist marketing. Bukvalno ne mozes da zastitis ekran od sitnih ogrebotina, osim ako odmah po aktiviranju moba stavis zastitno staklo. [emoji4]

Fino radi Android Q. Kamera nesto brza i novi dark mod je top

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Moze li preporuka za staklo koje nema crni okvir? Imam utisak da mi je dupliralo ivice, skratilo mi ekran...

Ja sam ovo prvo probao i zadovoljan sam, već 2meseca ga koristim i nigde nije mrdnulo. Stigla su mi i dva cafele, ali ih nisam stigao da probam.

US $1.53 26%OFF | Protective Glass For Xiaomi Redmi Note 7 Glass On For Redmi K20 Note 6 Pro 7A 6A Tempered Glass Screen Protector Full Cover Flim
https://s.click.aliexpress.com/e/bGWcpNeo

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ja sam za 9t uzeo neko Nillkin sa crnim okvirima. Nije jeftino, izašlo je 950rub (~1600rsd), ali leglo je baš dobro i nije skratilo ekran, stglo je u pakovanju boljem nego sam telefon [emoji23]. Pokušaj sa njihovim staklima, vrh su kvaliteta...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da li neko zna šta je fora sa Android System uvek preko 15%? SoT teško preko 4h...

SW verzija 10.2.13.0 stable.
8f6ed851ba3c03d5aae0be3b537b1307.jpg

@omnik gomila nas kuka, nije samo mi9 u pitanju! Google play services je jedan od uzročnika

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Meni je Kernel 7.3%, dok je Android 5.9%, GP servisi 1%. Retko kad mi Kernel ili Android pređu 12%.

Da...čak ni nova beta nije sjajna

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nikad briga, nikad stres, pijte samo kraš express. [emoji16]

3a11a4384ab6676ce6601bc7512dfb66.jpg

Meni je danas od update-a kresvao Mi 9 SE morao sam da ga dizem iz mrtvih preko adb a

Kod mene na mi9 gcam fotke sa glavne kamere uvek ispadnu mutnije nego na stok aplikaciji, dok je situacija sa wide kamerom obrnuta.

ZA NEVEROVATI: sa 77% na 63% za 24h
posle DEBLOAT-a i stopiranja automatskog Google Play Store-a!

Ovo sam sinoć uklonio sa ADB-om, i Google Play Store sam ograničio za sve, može da radi na Wi-Fi, samo ako ga ja pokrenem:
Moj-DEBLOAT-sa-ADB-om-za-Xiaomi-Mi-9.png

Jeste da je telefon malo korišćen ... ali opet :zgran: :eyebrows:

Poslednja izmena:
Kako debloat, pojasni nama novim korisnivcuma mi 9, sta treba da uradimo?GHvala

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pridruzio sam se i ja ekipi :) Tel brutala, klasika. E sad, jedino imam problem sa fingerprint za sada, tipa kad je namesteno da je double tap to wake i onda pritisnem da otkljucam sljaka bas brzo i kako treba, ali kad namestim da je samo ikona od fingerprint-a na crnom lock screen-u , pa onda krenem odmah tako da otkljucavam pravi problem, krene da treperi ekran i ne moze da ga otkljuca ??? Inace sam klasika sad na stable, planiram da ga otkljucam i metnem eu kad mi se ukaze malo vise vremena..

ZA NEVEROVATI: sa 77% na 63% za 24h
posle DEBLOAT-a i stopiranja automatskog Google Play Store-a!

Ovo sam sinoć uklonio sa ADB-om, i Google Play Store sam ograničio za sve, može da radi na Wi-Fi, samo ako ga ja pokrenem:
Moj-DEBLOAT-sa-ADB-om-za-Xiaomi-Mi-9.png

Jeste da je telefon malo korišćen ... ali opet :zgran: :eyebrows:

Meni je svojevremeno RN5 goreo u džepu jer sam oduzeo dozvole Play servisima i store-u, pa su se stalno budili i pokušavali da odrade nešto u pozadini za šta očigledno nisu više imali dozvolu. Od tada ih ne diram. :D

Ovde je kontra: pomenuti servis se više ne budi i ne troši bateriju, a posle upotrebe istog (radi provere updatea), nasilno ga zatvorim :)

Je l porucivao neko foliju za ledja i ekran ? Tipa one kvalitetnije kao sto stavljaju u mobile outfitters ? Ne bih da ga stavljam u case, ovako mi je taman.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno