- Učlanjen(a)
- 20.12.2015
- Poena
- 20
Nije ovo neki upgrade u odnosu na Mi 8, bar po meni.
Uopšte nije, zato ja i čekam 10-ku.Nije ovo neki upgrade u odnosu na Mi 8, bar po meni.
Kako znas da ima bolju kameru? [emoji2]Nije, sta je to ~40% jaci chipset, daleko bolji dizajn, bolja kamera, 5g modem i skener za otisak u ekranu.
Razlika u normalnom korišćenju će biti jako mizerna. Dizajn je subjektivna stvar, liči na modifikovani P20 Pro.Nije, sta je to ~40% jaci chipset, daleko bolji dizajn, bolja kamera, 5g modem i skener za otisak u ekranu.
SoC je 5g ready ali nisam siguran da će ubaciti i 5g modem koji nije deo čipseta. U svakom slučaju izaći će mi 12 dok 5g dođe kod nas.Nije, sta je to ~40% jaci chipset, daleko bolji dizajn, bolja kamera, 5g modem i skener za otisak u ekranu.
Negde procitah da pisu o 5g mogucnostima za Mi 9, mislim da je na FB grupi. Znam da je nebitno (sto se mene tice 5g je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina s obzirom na broj potrebnih antena), ali ako kojim slucajem bude imao to ce svakako povecati cenu..SoC je 5g ready ali nisam siguran da će ubaciti i 5g modem koji nije deo čipseta. U svakom slučaju izaći će mi 12 dok 5g dođe kod nas.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Uopšte nije, zato ja i čekam 10-ku.
Otisak pozadi je bolje rešenje od ovih običnih ispod ekrana.
Uh tesko 4k da bude ali dobro, videcemo. Mi8 EE ima manju bateriju od obicne osmice. 🙂Pa valjda je pisalo na onoj njihovoj agenciji za verifikaciju mobilnih. Bila je vest još pre 20ak dana.
Verujem da će tako i biti 3500mah dok će ona najjača verzija od 5000yuana imati 4000mah.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari