Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Jel' znaš kako da se podesi na LOS-u da mi pokazuje slobodan ram na recent apps screen-u?
Ne bih znao a i količina slobodnog rama je totalno nebitna na androidu.
Ima li neko preporuku za bateriju za ovaj telefon, da je kupio i da dobro radi? Ova u njemu je bas propala, dešava se da se ugasi na 45%, prikacis na punac on pokazuje preko 50, ili se broj random promeni posle reseta telefona...
Kucaj na aliexpress-u JLW BM35. Jeste malo skuplja ali je kvalitetna kao originalna. Čak je i malo teža od originalne baterije.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Pozdrav drustvo.Da li neko moze da mi pomogne kako da resim twrp bootloop.Pokusao sam update preko updater-a i prilikom paljena udje u twrp i umesto u sistem?

Ne bih znao a i količina slobodnog rama je totalno nebitna na androidu. Kucaj na aliexpress-u JLW BM35. Jeste malo skuplja ali je kvalitetna kao originalna. Čak je i malo teža od originalne baterije.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Ok, hvala na preporuci, poručio sam tu.

Nece ni to.ima neka fora sa "dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/soc.0/f9824900.sdhci/by-name/misc count=1 bs=32" kuca se u terminal u twrp medjutim meni uvek izadje no such file or directory,verovatno mi nedostaje neki fajl.

Odradi bekap pa totalni full wipe svega. Jesi bio na LP bootloaderu ili Nugatu? Koji MIUI si imao zadnji?

Odradi bekap pa totalni full wipe svega. Jesi bio na LP bootloaderu ili Nugatu? Koji MIUI si imao zadnji?

Tako sam i ja uradio, čak i format internal storage-a i factory reset. znači sve što je moglo :D i onda instalirao nov twrp pa rom. i uspelo. ,)

Kad ništa ne uspe onda sa MiFlash flešuješ china dev 6.22 on ne zaključava bl. I onda iz fastboot-a fleš twrp. To uvek uspeva.

Neobavezno razmisljanje. Koji xiaomi posle mi 4c? Znam sve modele koji postoje. U cenovnom rangu ne postoji adekvatna zamena, stvarno je bio best buy. Silazak sa mi na redmi mi je malo bezveze. Mi 5c ima u sebi novi cip (pitaj Boga kakav). Navodno i mi 5x dolazi sa sd625 po ceni od oko 300 dolara (mnogo za malo). Jedino realno sto mi trenutno pada na pamet je mala doplata za mi 5. Tezak je ovaj zivot.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

I ja se to pitam. Mislio da pređem na rn4x pre svega zbog baterije, ali posle par dana vaganja ne vidim svrhu, ne živim u divljini još uvek, ima struje [emoji3]. Tel radi vrhunski evo godinu dana, nikad me nije izneverio, romova ispeglanih sve više, baterija drži kao i prvog dana, veličina idealna, itd...

Ja ga ne bih menjao jos uvek. Razmisljam ako bih ga prosledio lepsoj polovini sta da uzmem za sebe. Mozda je bolja varijanta za nju neki redmi i to je to.

A šta mislite o Mi 5c kao naslednika? Jači CPU, GPU, ekran 5.15 inča što je isto prihvatljivo, jedino baterija slabija za celih 220 mAh.
Najjeftiniji je trenutno 198 eura sa 12 meseci garancije u jednoj web prodavnici. Ja drugi telefon stvarno ne vidim kao zamenu. Mi 5s je isto ok ali dosta skuplji.

A šta mislite o Mi 5c kao naslednika? Jači CPU, GPU, ekran 5.15 inča što je isto prihvatljivo, jedino baterija slabija za celih 220 mAh.
Najjeftiniji je trenutno 198 eura sa 12 meseci garancije u jednoj web prodavnici. Ja drugi telefon stvarno ne vidim kao zamenu. Mi 5s je isto ok ali dosta skuplji.
Tih 220 mah mi bas bode oci.

Zadnji off LoS kida kako radi... još sam zabatalio gappse... telefon je postao britka sablja [emoji3]

Bez gappsa svaki telefon je odličan :)
Šta koristiš kao alternativu?

Snalazim se [emoji3]
Imam oko 40ak aplikacija koje koristim, instaliram to offline i mir. Inače na fonu mi je prazno preko 8Gb [emoji3]. Jako dobro radi bez gapsa, brutalno [emoji4]

Poslednja izmena:
Vrh Dno