Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Nadam se da je baterija bolja na nougat jer meni sad screen on time ne moze ni dva ipo sata da izdrzi. Takodje kad stavim na hide battery optimization i miui optiomization desava se cim uzmem telefon da se odma zagrije, bukvalno gori i pocne da koci toiko da se ne moze na njemu nista otvorit. Moram da ga hladim da bi proradio :). Ovo se nije desavalo bez na poslednjem rom-u sa xiaomi.eu.

Instalirah najnoviji sad ali ima problem kao sto neko rece sa google services, svako malo se stopira. Koje je rjesenje?

Samo instaliraj twrp za nougat preko adb-a.Juče sam instalirao drugu RR-N,telefon prodisao (tačno se vidi da se miui muči kada telefon ima samo 2gb rama),kamera je ovako na oko ista,a bateriju ne mogu da komentarišem jer ga nisam nešto dugo koristio.Instalacija aplikacija ide znatno brže u odnosu na 5.1.1 eu rom sa kojim je došao.Ako nekom nešto znači,poslednji antutu je 80k ravno.[emoji2]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Aj ako mozes baci link za twrp,ja se ne secam odakle sam ga poslednji put skinuo :)

Pozdrav ljudi... Jedno pitanje. Zena mi ima Xiaomi Mi4c 2/16GB i juce joj se samo ugasio i vise ne moze da ga upali. Baterija je bila oko 80%.
E sada, prilikom pokusaja paljenja, telefon ne daje nikakve znakove zivota (ne zatreperi ni LED notifikacija).
Dodatni problem je sto joj je jos ranije PC prestao da detektuje telefon prilikom konekcije putem USBa i moguce je bilo samo puniti telefon (pretpostavljam da je doslo do fizickog ostecenja USB konektora).

Telefon je star nepunih 6 meseci i u pocetku sam bio jako prijatno iznenadjen telefonom, ali posle svega sam prilicno razocaran.

Da li imate ikakvih predloga sta bih mogao pokusati da ga ozivim ili da ga stavljam u oglase za delove? :)

To mi deluju tipicni simptomi crknute maticne ploce. Nije bas karakteristican problem za mi4c vise za mi5, ali desi se na bilo kom modelu. Ako je to, ne isplati se menjati je.

Послато са HTC Desire 310 dual sim уз помоћ Тапатока

@prkelja

Drzi power dugme oko minut, pa vidi jel hoce da se ukljuci...

Sent from my Redmi Note 4X

Pozdrav,
Meni se isto to desilo i telefon nikako nisam mogao da upalim. Imao je oko 70% baterije i samo se ugasii. Probao na punjac par min i ne reaguje. Ostavio ga sat vremena na punjac i telefon se upalio. Poceo ds se puni od 0%. Ko zna sta mu je bilo :)

Hvala na odgovorima, ali potvrdili ste moje sumnje da je ploca otisla... :D

Drzao sam na punjacu telefon 24 sata i drzao power dugme po minut, ali nista nije pomoglo.

Na Aliexpress-u ima ploca za 56e, da li se isplati upustati se u avanturu?

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima, ali potvrdili ste moje sumnje da je ploca otisla... :D

Drzao sam na punjacu telefon 24 sata i drzao power dugme po minut, ali nista nije pomoglo.

Na Aliexpress-u ima ploca za 56e, da li se isplati upustati se u avanturu?
Ne. Bar ja to ne bih radio. Koštaće te skoro kao nov telefon (ja sam moj platio 120 eur).

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Zakaci ga na komp i vidi da li ce komp bilo kako da registruje kada ga zakacis....Takodje vidi u Device Manager ako ga prepozna, kako ga vidi...

Zakaci ga na komp i vidi da li ce komp bilo kako da registruje kada ga zakacis....Takodje vidi u Device Manager ako ga prepozna, kako ga vidi...

Problem je to sto ga komp nije prepoznavao i pre nego sto je skroz crkao (mislim da mu se USB konektor fizicki ostetio)

Probaj na drugom kompu, cisto da budes 100% siguran...Takodje probaj i drugi usb kabal.

Moram reći da sam zadovoljan sa 7.0 stable verzijom sa xiaomi.eu
Odustao sam od RR, kamera je bila dosta lošija.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Jel izasao konacno neki skroz stabilan i dobar bild na 7.0 sa xiaomi.eu?

Ne vredi zakljucan je BL,msm nije mi ni bitno,jer ne bih isao sa MIUI-a,al smarama me sto na power + volume up samo ugasi fon,nema ni onog od ranije njihovog miui menija(ili sta je vec :D)
Ako sam dobro razumeo, moze da se fleshne xiaomi.eu 8.2.3.0 sa starijom verzijom twrp-a, ali ga on nakon toga obrise i zakljuca bl?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Aj sacekacu jos malo da utegnu sve ful flaj pa da ga metnem. Nije moj fon, kevin, pa ne menjam cesto romove. Samo kad izadje nesto bas novo i drugacije, a full stabilno.

Aj sacekacu jos malo da utegnu sve ful flaj pa da ga metnem. Nije moj fon, kevin, pa ne menjam cesto romove. Samo kad izadje nesto bas novo i drugacije, a full stabilno.

AICP je poprilicno stabilan, mislim da nema bagova uopste... I sad ce kernel i sve pratece delove koda da iskoriste za Lineage OS, tako da ili sacekaj Lineage ili snimi AICP.
Sumnjam da ce izaci nesto stabilnije od AICP custom roma a da nije fabricki MIUI, koji nije da nema bagove :)

Navikla mama na miui. [emoji3]

Nazad
Vrh Dno